راز مرگ مشکوک یک مرد جوان در مازندران با تحقیقات پلیس فاش شد و همسر او که ابتدا هرگونه دخالت در مرگ شوهرش را انکار میکرد، در جریان بازجوییهای تخصصی به خوراندن تعداد زیادی قرص متادون و قتل همسرش اعتراف کرد.

نورنیوز-گروه حوادث: رئیس پلیس آگاهی استان مازندران از کشف راز مرگ مشکوک یک مرد جوان و دستگیری همسر وی به اتهام قتل خبر داد.
سرهنگ کارآگاه سامع خورشاد در تشریح جزئیات این پرونده گفت: پس از اعلام خبر مرگ مشکوک یک مرد در منزل، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پس از حضور در محل حادثه، ضمن بررسی صحنه و معاینه جسد، تحقیقات خود را از افراد مرتبط با پرونده آغاز کردند. تناقض در اظهارات همسر متوفی
در ادامه تحقیقات، کارآگاهان متوجه تناقضهایی در اظهارات همسر متوفی و همچنین رفتارهای مشکوک وی شدند؛ موضوعی که ظن پلیس درباره احتمال ارتباط این زن با مرگ همسرش را افزایش داد.
با هماهنگی مقام قضایی، این زن بازداشت و تحقیقات تخصصی از وی آغاز شد.
رئیس …













