قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

احسان پهلوان به فجر سپاسی پیوست

فجر شهیدسپاسی در ادامه تقویت تیم برای فصل جدید لیگ برتر، با احسان پهلوان، وینگر فصل گذشته ذوب‌آهن، قرارداد یک‌ساله امضا کرد تا از تجربه این بازیکن بهره ببرد.
 احسان پهلوان به فجر سپاسی پیوست

نورنیوز-گروه ورزشی:  پهلوان که سابقه حضور در تیم‌های فولاد خوزستان، سپاهان، تراکتور، پرسپولیس و ذوب‌آهن را در کارنامه دارد، حالا پس از سال‌ها حضور در سطح اول فوتبال ایران، فصل تازه‌ای از دوران حرفه‌ای خود را در شیراز آغاز می‌کند؛ انتقالی که می‌تواند برای تیم تحت هدایت رسول خطیبی فراتر از یک جابه‌جایی معمول در بازار نقل‌وانتقالات باشد. از تجربه تیم‌های بزرگ تا پیراهن فجر

پهلوان در سال‌های گذشته یکی از بازیکنانی بوده که تجربه حضور در تیم‌های مدعی فوتبال ایران را به دست آورده و همین سابقه، ارزش این انتقال را برای فجر بیشتر می‌کند.

حضور در پرسپولیس، تراکتور، سپاهان، فولاد و ذوب‌آهن به این بازیکن ۳۱ ساله تجربه‌ای داده که می‌تواند در نخستین فصل حضور در فجر به لیگ برتر به کار این تیم بیاید.

فجری‌ها در فصل جدید تنها به دنبال حضور دوباره در بالاترین سطح فوتبال ایران نیست، بلکه باید تیمی بسازد که بتواند در فضای سخت و فشرده لیگ برتر ۱۸ تیمی دوام بیاورد.

در چنین شرایطی، بازیکنانی با تجربه بازی در مسابقات بزرگ می‌توانند نقش مهمی در کنار جوانان تیم ایفا کنند. ترکیب تجربه و جوانی

با نگاهی به روند نقل‌وانتقالات فجر نشان می‌دهد سیاست رسول خطیبی تنها بر جذب بازیکنان باتجربه استوار نیست.

این تیم در کنار حفظ برخی مهره‌های فصل گذشته و جذب بازیکنان جوان، به دنبال اضافه کردن چهره‌هایی است که بتوانند در لحظات حساس مسابقات، وزن فنی و تجربه تیم را افزایش دهند.

پیوستن پهلوان را نیز می‌توان در همین چارچوب ارزیابی کرد؛ بازیکنی که قرار است در کنار نیروهای جوان فجر، تجربه سال‌ها حضور در فوتبال حرفه‌ای را به ترکیب این تیم منتقل کند.

این انتقال همچنین نشان می‌دهد فجر برای فصل بیست‌وششم لیگ برتر قصد ندارد صرفا با تکیه بر نام ها وارد مسابقات شود و تلاش می‌کند از همان ابتدا ترکیبی متوازن از جوانی، انگیزه و تجربه بسازد. یک فصل تازه در شیراز

اکنون پهلوان باید پس از سال‌ها بازی با پیراهن تیم‌های مطرح فوتبال ایران، در شیراز فصلی متفاوت را تجربه کند؛ فصلی که برای او و فجر شهیدسپاسی می‌تواند نقطه‌ای تازه در مسیر حرفه‌ای باشد. اسکلت اصلی تیم حفظ شد

در کنار خریدهای جدید، بخش قابل توجهی از بازیکنان فصل گذشته نیز در فجر ماندنی شدند.

علی غلامزاده، علیرضا رضایی، میثم مرادی، یادگار رستمی، علی هلیچی، آرشیا وثوقی‌فر، فرشاد فیروز و مهدی رضایی بازیکنانی هستند که همچنان با فجر قرارداد دارند و فصل آینده نیز پیراهن این تیم را بر تن خواهند کرد.

حفظ این بدنه اصلی می‌تواند در هفته‌های ابتدایی لیگ، امتیاز مهمی برای فجر باشد، چرا که هماهنگی تیمی، یکی از دغدغه‌های اصلی هر تیمی در لیگ برتر است. چهره‌های جدا شده از فجر

همزمان با جذب نفرات جدید، چند بازیکن نیز از جمع زردپوشان جدا شدند.

شروین بزرگ، ساسان جعفری‌کیا، مهران موسوی، محمود مطلق‌زاده،محمد آژیر،‌ زبیر نیک‌نفس، پیمان بابایی، سجاد عاشوری، محمدحسین مرادمند و امیر طاهر بازیکنانی هستند که فصل آینده در ترکیب فجر حضور نخواهند داشت. بازیکنان جدید تیم فجر

فجری‌ها تاکنون در نقل‌وانتقالات بازیکنان حضوری فعال داشته‌اند و بازیکنان جدیدی همچون محمدعلی فرامرزی، فردین معاونی، سهیل فداکار، مهدی یوسفی، شاهین توکلی، ماهان احمدزاده، امیر شبانی و احسان پهلوان را در پست‌های مختلف به خدمت گرفته‌اند. دیدار با گل‌گهر و تیم ملی جوانان

فجری‌ها هم‌اکنون در اردوی آمادگی پیش‌فصل در تهران به سر می‌برند و برای محک خوردن بازیکنان و دست‌یابی به ترکیب تیم در دو بازی تدارکاتی ابتدا تیم گل گهر سیرجان را یک بر صفر شکست داد و برابر تیم ملی جوانان هم یک بر یک مساوی کرد.

در فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران، استان فارس علاوه بر حضور پررنگ در بخش داوری با ۹ نماینده، با تیم فجر شهید سپاسی شیراز نیز در جمع ۱۸ تیم حاضر در مسابقات نماینده خواهد داشت.

رقابت‌های لیگ برتر از ۲۳ مردادماه آغاز می‌شود و فجر شهید سپاسی در نخستین دیدار خود در خرم‌آباد برابر خیبر به میدان خواهد رفت؛ دیداری که آغازگر فصلی تازه برای تنها نماینده فوتبال فارس در سطح نخست کشور خواهد بود.



۸ ساعت قبل / سایت مشرق

سردار زاهدی: بیرانوند سرباز است/ مقصد احتمالی ستاره تراکتور مشخص شد؟

به گزارش مشرق، معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.

علیرضا بیرانوند دروازبان تیم تراکتور، از مهر ماه ۱۴۰۵ مشمول به خدمت سربازی است و دیگر قادر به همراهی تیم تراکتور در ادامه فصل نیست. پیش از این اتفاقات علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تراکتور خبرهای مرتبط به خدمت سربازی خود را رد کرده بود.

این بازیکن با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاه، از نرفتن به خدمت سربازی استفاده کرده بود. حال با اعلام نظام وظیفه پس از اتمام تحصیل این بازیکن او باید تا دو ماه دیر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.

علیرضابیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود در تیم‌های نظامی توپ بزند. ملوان و فجر سپاسی دو تیم نظامی لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاسی معرفی کند.

البته هنوز اخبار موثقی از مذاکرات تیم‌های نظامی با او به گوش نرسیده است.




 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۷ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است