
نورنیوز- گروه بین الملل: روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت به نقل از یک مقام ارشد صهیونیستی با اشاره به اینکه اوضاع کرانه باختری در صورت تداوم شرایط کنونی در آستانه انفجار قرار دارد، هشدار داد که ممکن است مهار پیآمدهای این وضعیت دشوار باشد.
این مقام صهیونیست افزود: وضعیت امنیتی کرانه باختری دارای ویژگی خاصی است که نیازمند تعامل متفاوت است و نهاد امنیتی اسرائیل با چالش بزرگی مواجه است تا از خروج اوضاع از کنترل جلوگیری کند.
این مقام صهیونیست که به نام وی اشارهای نشده است، با اشاره به افزایش نقاط درگیری فلسطینیان با نظامیان صهیونیست در سراسر کرانه باختری، گفت که این امر باعث فرسایش توان ارتش اسرائیل و استقرار نیروهای آن در تعداد زیادی از نقاط شده است.
به گفته وی، ارتش اسرائیل مجبور به تأمین امنیت بلوکهای شهرکنشینی شده که شهرکنشینان صهیونیست به صورت غیرقانونی در کرانه باختری ایجاد کرده و باعث تنشهای بیشتر در این منطقه شدهاند.
این مقام صهیونیست همچنین به وخامت اوضاع اقتصادی فلسطینیان به عنوان عامل تأثیرگذار دیگر در وضعیت کرانه باختری اشاره کرده و از فلسطینیان این منطقه به عنوان «بمب ساعتی» یاد کرده است.
از سوی دیگر یورشهای نیروهای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری اشغالی ادامه داشته …












