قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

روسیه سناریوی استقرار نیرو در مرزهای ناتو را بررسی می‌کند

روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های اطلاعاتی غربی مدعی شد روسیه در حال انجام برنامه‌ریزی‌های نظامی برای آمادگی استقرار نیرو در منطقه کالینینگراد، در نزدیکی مرزهای ناتو و دریای بالتیک است.
 روسیه سناریوی استقرار نیرو در مرزهای ناتو را بررسی می‌کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

نورنیوز-گروه بین الملل: وال استریت ژورنال عصر یکشنبه به نقل از مقامات اطلاعاتی غربی نوشت: ماه گذشته، افسران نظامی روسیه از سن پترزبورگ به منطقه کالینینگراد که بین دو کشور ناتو و دریای بالتیک قرار دارد، پرواز کردند و ضمن آنکه افسران بر برنامه‌ریزی آمادگی و استقرار نیروها نظارت داشتند، جزئیاتی در مورد نحوه اسکان، تغذیه و مسلح کردن آنها ارائه دادند.

به ادعای این مقامات، مانور برنامه‌ریزی در کالینینگراد تنها یکی از مانورهای متعددی است که در سراسر کشور در حال انجام است، البته اگر چنین فراخوانی صادر شود.

وال استریت ژورنال در ادامه افزود: کرملین هنوز تصمیمی برای اجرای چنین اقدامی نگرفته است و احتمالا تا پس از انتخابات پارلمانی در اواخر سپتامبر نیز چنین تصمیمی نخواهد گرفت. اما عزم ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه برای تصرف تمام منطقه دونباس در شرق اوکراین، با وجود پیشرفت‌های اندک و پرهزینه، ممکن است او را مجبور به این کار کند.

کاخ کرملین و وزارت دفاع روسیه هنوز اظهارنظری در این باره انجام نداده‌اند. …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026