قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۲۳ ساعت قبل

چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟

نشریه ایندیپندنت گزارش داد که حملات ایران به پایگاه کلیدی نیروی دریایی آمریکا در بحرین، این مجموعه را به‌شدت ویران و زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» را مختل کرد.
 چگونه زنجیره پشتیبانی ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» مختل شد؟

نورنیوز-گروه سیاسی : ایندیپندنت روز یکشنبه نوشت: کمبود مواد غذایی و دیگر مشکلاتی که اعتراض‌ها به شرایط نامناسب در ناو آبراهام لینکلن را برانگیخت، ریشه در حملات ایران داشت که یک پایگاه کلیدی نیروی دریایی آمریکا در بحرین را به‌شدت ویران کرد و این ناو را ناچار ساخت تدارکات خود را از نقطه‌ای در حدود ۲۲۰۰ مایلی دریافت کند.

این نشریه افزود: پایگاه «پشتیبانی دریایی بحرین» مقر ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکاست و واشنگتن در سال ۲۰۰۴ یک مرکز فرماندهی پیشرفته با هزینه ۲۵ میلیون دلار در آن ایجاد کرده بود تا عملیات نظامی دریایی آمریکا در سراسر منطقه را پشتیبانی کند.

به نوشته ایندیپندنت، این پایگاه در حملات موشکی و پهپادی ایران در نخستین روز تجاوز آمریکا علیه ایران، تا حد زیادی ویران شد. نیروی دریایی آمریکا مدت کوتاهی بعد مجبور شد پایگاه خود در «دیه‌گو گارسیا»، جزیره‌ای تحت اداره انگلیس در میانه اقیانوس هند و جنوب مالدیو، را به مرکز جدید لجستیکی خود تبدیل کند.

انتقال مرکز پشتیبانی به این نقطه دورافتاده، به نوشته ایندیپندنت، کمبود تدارکات در ناو لینکلن را در پی داشت.

این ناو با حدود پنج هزار ملوان و تفنگدار دریایی، پس از ترک بندر سن‌دیگو در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۵ (۳۰ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۲۷۰ روز به‌طور پیوسته در دریا باقی مانده و رکوردی بی‌سابقه از زمان جنگ ویتنام به این سو ثبت کرده است.

از دست رفتن امکان استفاده از پایگاه بحرین همچنین خدمه لینکلن را از دسترسی به یک بندر نزدیک برای استراحت و مرخصی در خشکی محروم کرد.

ایندیپندنت گزارش داد که در هفته‌های اخیر خانواده‌های شماری از خدمه این ناو از کمبود و کیفیت نامناسب غذا، دوش‌های کپک‌زده، سرویس‌های بهداشتی خراب و اختلال در خدمات شست‌وشوی لباس‌ها سخن گفته‌اند.

بر اساس این گزارش، یکی از ملوانان ناو چهاردهم مرداد ماه در حادثه‌ای …



 رویترز: آمریکا از عاصم منیر خواسته از نفوذ پاکستان برای بازگرداندن ایران به مذاکرات استفاده کند
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

رویترز: آمریکا از عاصم منیر خواسته از نفوذ پاکستان برای بازگرداندن ایران به مذاکرات استفاده کند

رویترز نوشت: یک منبع پاکستانی می‌گوید آمریکا از عاصم منیر خواسته ایران را مذاکرات بازگرداند.

 واکنش‌ها به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
۳۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش‌ها به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران

پادشاه لخت است و دولت ترامپ هیچ برنامه عملیاتی برای جبران خسارت عظیم جنگ فاجعه‌بار ایران ندارد.

 بازگشایی تنگه هرمز به قیمت شکست آمریکا
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

بازگشایی تنگه هرمز به قیمت شکست آمریکا

مدیر برنامه خاورمیانه در اندیشکده آمریکایی نوشت: تنگه باید بازگشایی شود، حتی اگر این به معنای دریافت عوارض توسط ایران برای عبور و مرور از آن باشد. این نتیجه...

 تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف: آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم/ جزئیات سفر عاصم منیر پاکستان به تهران/ زلنسکی: اوکراین آماده صلح است، نه تسلیم/ ارمنستان به دنبال پیوستن به اتحادیه اروپا
۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تمسخر شعار انتخاباتی ترامپ توسط قالیباف: آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم/ جزئیات سفر عاصم منیر پاکستان به تهران/ زلنسکی: اوکراین آماده صلح است، نه تسلیم/ ارمنستان به دنبال پیوستن به اتحادیه اروپا

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 تهدید تازه پوتین پس از حملات اوکراین به روسیه
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

تهدید تازه پوتین پس از حملات اوکراین به روسیه

ولادیمیر پوتین با دفاع از اهداف جنگ اوکراین، حملات کی‌یف به زیرساخت‌های روسیه را عامل تشدید پاسخ‌های مسکو دانست و ضمن رد آتش‌بس پیشنهادی، تأکید کرد عملیات نظامی تا تحقق کامل اهداف روسیه ادامه خواهد یافت و مذاکرات باید بر واقعیت‌های میدانی استوار باشد.

 نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت

نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: ایران تلاش کرد یکی از فرزندانم را ترور کند.



سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ نتانیاهو شماره موبایل خود را منتشر کرد

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ رویای ۹ تریلیون دلاری سعودی؛ آینده «نئوم» چه شد؟

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!
سایت هم میهن

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!

شباهت فقط در شخص خلاصه نمی‌شود؛ در روش نیز دیده می‌شود: جایگزین کردن اجبار به جای توافق، بی‌اعتنایی به قواعد حقوقی که قدرت را محدود می‌کنند، و استفاده از تهدید نابودی یک ملت به‌عنوان اهرمی در مذاکره.
برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند
سایت هم میهن

برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند

هیچ میزان از برتری فنی نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی ناشی از مطالبه انجام امور ناممکن از ارتش را جبران کند.
مسئولیت بر دوش جنوب جهانی
سایت هم میهن

مسئولیت بر دوش جنوب جهانی

در مورد نقض‌های فاحش کنوانسیون‌های ژنو، موضوع صرفاً یک اختیار نیست، بلکه یک تکلیف است: دولت‌ها مکلف‌اند مظنونان را شناسایی و جست‌وجو کنند و یا آنان را مورد تعقیب کیفری قرار دهند یا مسترد کنند
سایت فرارو

ویدیو؛ ورود مفتی سابق سوریه به قفس