قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

به خانه برگشتم

باشگاه رئال مادرید روز سه‌شنبه در مراسمی غیرمعمول که پشت درهای بسته برگزار شد، ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی، را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کرد.
 به خانه برگشتم

نورنیوز- گروه ورزشی:  سرمربی پرتغالی رئال‌مادرید پس از برگزاری مراسم معارفه رسمی گفت که به خانه برگشته است. باشگاه رئال مادرید روز سه‌شنبه در مراسمی غیرمعمول که پشت درهای بسته برگزار شد، ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی، را به عنوان سرمربی جدید خود معرفی کرد.

در مراسم معارفه مورینیو، عموم مردم فقط می‌توانستند از طریق تعداد انگشت‌شماری از تصاویر پخش شده در کانال رسمی رئال مادرید، این مراسم را دنبال کنند.

این پرتغالی در کنار فلورنتینو پرز ظاهر شد و قرارداد خود را امضا کرد و با پیراهنی که نام او روی آن بود عکس گرفت و گفت: من به خانه برگشتم.

مورینیو قراردادی ۳ ساله با رئال مادرید امضا کرد که تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۹ اعتبار دارد. وی یک ماکت از ورزشگاه رئال مادرید، یک ساعت و یک پیراهن با نام خودش دریافت کرد.

طبق بیانیه کوتاهی در وب‌سایت رسمی باشگاه، خوزه مارتینز پیری، رئیس افتخاری باشگاه نیز در این مراسم حضور داشت.

قرار است بر اساس تصمیم جدید باشگاه رئال مادرید، مراسم معارفه بازیکنان نیز پشت درهای بسته برگزار شود، بدون حضور هواداران، بدون حضور رسانه‌ها و فقط مقامات باشگاه و نزدیکان فرد معرفی شده در آن حضور دارند.



۲۲ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فدریکو والورده: امیدوارم فصل فراموش‌نشدنی برای هواداران رئال مادرید داشته باشیم

پایگاه خبری فوتبالی - فدریکو والورده، هافبک اروگوئه‌ای و کاپیتان رئال مادرید، در آستانه آغاز فصل جدید درباره شرایط تیم، پیش‌فصل و کار کردن با ژوزه مورینیو صحبت کرد و ابراز امیدواری کرد که سفیدپوشان بتوانند در پایان فصل جام‌های مختلفی را به دست آورند.

به گزارش فوتبالی، والورده درباره شروع فصل گفت: “خیلی خوشحالم و واقعاً مشتاق شروع لیگ و فصل جدید هستم. می‌خواهم در کنار تمام تیم برای کسب عناوین قهرمانی تلاش کنیم. امیدوارم سالی فراموش‌نشدنی برای همه هواداران مادرید باشد.”

او درباره وضعیت تیم در پیش‌فصل نیز اظهار داشت: “پیش‌فصل بسیار خوبی داشتیم. واقعاً به تمام هم‌تیمی‌هایم افتخار می‌کنم؛ آنها از ابتدا تا انتها فوق‌العاده سخت کار کردند. همه کار شگفت‌انگیزی انجام داده‌اند و ما توانستیم خودمان را با خواسته‌های مربی و ایده‌های او وفق دهیم. هنوز مواردی وجود دارد که باید بهترشان کنیم، اما تیم در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و من از آغاز این مرحله جدید خوشحالم.”

کاپیتان رئال مادرید در پایان درباره همکاری با مورینیو گفت: “کار کردن با مورینیو لذت‌بخش است. سعی می‌کنم هر روز بیشترین استفاده را از این فرصت ببرم و از هر نظر یاد بگیرم؛ چه به عنوان یک انسان، چه بازیکن، کاپیتان و هم‌تیمی. امیدوارم سال خوبی برای همه ما و کادر مربیگری باشد.”


۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اسپانیول در لالیگا | آغاز عصر جدید رئال با مورینیو

به گزارش شهرآرانیوز، انتظار‌ها بالاخره به پایان رسید و رئال مادرید آماده نخستین بازی رسمی خود در فصل تازه لالیگا می‌شود، تیمی که پس از دو فصل کابوس‌وار، با تغییرات گسترده در کادر فنی و ترکیب بازیکنان، حالا رؤیای بازگشت به قله فوتبال اسپانیا را در سر دارد.

رئال مادرید شنبه ۳۱ شهریور از ساعت ۲۳ در ایالت کاتالان به مصاف اسپانیول می‌رود، دیداری که برای هواداران این تیم اهمیتی فراتر از یک مسابقه معمولی دارد. این بازی نخستین حضور رسمی ژوزه مورینیو روی نیمکت رئال پس از بازگشت دوباره‌اش به سانتیاگو برنابئو خواهد بود و همه نگاه‌ها به تیم جدید آقای خاص دوخته شده است.

مورینیو که پس از سال‌ها بار دیگر هدایت کهکشانی‌ها را برعهده گرفته، حالا باید نخستین قدم خود در این مأموریت بزرگ را بردارد. رئال در تابستان یکی از پرسر و صداترین فعالیت‌ها را در بازار نقل‌وانتقالات داشت و با جذب ستاره‌های جدید و تغییرات گسترده در ساختار تیم، چهره‌ای متفاوت نسبت به دو فصل گذشته پیدا کرده است.

در ادامه حتما بخوانید امباپه: فکر می‌کنم این فصل جام‌های قهرمانی را خواهیم برد

با این حال، انتظار نمی‌رود مورینیو در نخستین بازی رسمی تمام ستاره‌هایش را از ابتدا به میدان بفرستد. طبق پیش‌بینی‌ها، بازیکنانی مانند دیومانده، جود بلینگام و کوکوریا ممکن است کار را از روی نیمکت آغاز کنند، تصمیمی که نشان می‌دهد سرمربی پرتغالی احتمالاً قصد ندارد برای نخستین مسابقه، ریسک زیادی روی بازیکنانی که هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده‌اند انجام دهد.

در سوی دیگر، اسپانیول قرار دارد، تیمی که در نخستین بازی رسمی فصل خود باید برابر رئالی قرار بگیرد که انگیزه‌های زیادی برای شروع قدرتمند دارد. سه امتیاز این مسابقه برای رئال تنها به معنای آغاز فصل با یک پیروزی نیست، بلکه می‌تواند اولین نشانه از تغییر شرایط تیمی باشد که می‌خواهد شکست‌های دو فصل گذشته را پشت سر بگذارد.

رئال مادرید حالا با مورینیو، خرید‌های بزرگ تابستانی و نسل تازه‌ای از ستاره‌ها، بار دیگر سودای قهرمانی دارد. کهکشانی‌ها امیدوارند در پایان فصل، جامی را بالای سر ببرند که در سال‌های اخیر در اختیار رقیب سنتی‌شان، بارسلونا، بوده است، مأموریتی که از کاتالان آغاز می‌شود.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مانولو گونزالس: مقابل رئال مادرید ترس نداریم؛ احترام داریم!

پایگاه خبری فوتبالی - مانولو گونزالس، سرمربی اسپانیول، در آستانه دیدار تیمش مقابل رئال مادرید درباره رویارویی با شاگردان مورینیو صحبت کرد و تأکید داشت که تیمش بدون ترس اما با نهایت احترام وارد این مسابقه خواهد شد.

به گزارش فوتبالی، گونزالس درباره رویارویی با رئال مادرید گفت: “ترس؟ نه، اما همیشه احترام وجود دارد. آنها تیمی با پتانسیل فوق‌العاده و یک مربی جدید هستند؛ مربی‌ای که یکی از بهترین‌های جهان و تاریخ محسوب می‌شود. کافی است نگاهی به افتخارات رئال مادرید بیندازید. این مسابقه برای ما بسیار دشوار، اما در عین حال بسیار انگیزه‌بخش خواهد بود.”

سرمربی اسپانیول در ادامه تأکید کرد که تیمش برای کسب نتیجه باید در تمام طول مسابقه تمرکز داشته باشد: “ما باید به صورت تیمی و به بهترین شکل ممکن دفاع کنیم. کافی نیست که ۹۰ دقیقه خوب دفاع کنیم؛ باید برای ۹۷ یا ۹۸ دقیقه آماده باشیم. در کنار آن باید در زمان حمله نیز هوشمندانه عمل کنیم. رئال مادرید تیمی است که می‌توان به آن ضربه زد، درست مانند هر تیم دیگری.”

گونزالس همچنین درباره کیفیت بالای بازیکنان رئال مادرید اظهار داشت: “فرقی نمی‌کند چه زمانی مقابل رئال مادرید قرار بگیرید. آنها استعدادهای استثنایی و بازیکنانی دارند که از نظر فیزیکی، فنی و ذهنی در سطح بسیار بالایی هستند. چیزی که بیشتر از همه من را نگران می‌کند، نحوه عملکرد خودمان است.”

او در پایان گفت: “نتیجه مسابقه به این بستگی دارد که آیا شخصیت خودمان را نشان می‌دهیم یا نه. وقتی لحظات سخت فرا برسد، باید بدانیم چگونه مقاومت کنیم و رنج بکشیم. رئال مادرید نقاط قوت بسیار زیادی دارد و تیم‌های بزرگ طبیعتاً نقاط ضعف کمتری دارند، اما ما تمام تلاشمان را برای پیروزی خواهیم کرد. فردا هر اتفاقی ممکن است رخ دهد.”




 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۲۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0
۱۱ دقیقه قبل / سایت ورزش ۳

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0

خلاصه بازی آرسنال 3 - کاونتری 0 - هفته اول لیگ برتر انگلیس

 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۱۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.