قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۲ ساعت قبل

تجلیل وزیر ورزش از قهرمانان وزنه‌برداری زنان ایران

وزیر ورزش و جوانان از مدال‌آوران وزنه‌برداری زنان ایران پس از کسب عنوان نایب‌قهرمانی آسیا تجلیل و بر حمایت از مسیر المپیکی این تیم تأکید کرد.
 تجلیل وزیر ورزش از قهرمانان وزنه‌برداری زنان ایران

نورنیوز-گروه ورزشی: مراسم تجلیل از مدال‌آوران تیم‌های ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان زنان، صبح امروز (پنجشنبه ۵ شهریورماه) با حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در محل این وزارتخانه برگزار شد.

این مراسم به مناسبت درخشش اخیر دختران ایرانی در رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ ازبکستان برگزار شد؛ رقابت‌هایی که نمایندگان کشورمان در آن موفق به کسب ۱۰ مدال طلا، چهار نقره و ۹ برنز شدند و برای نخستین‌بار در تاریخ وزنه‌برداری زنان ایران بر سکوی نایب‌قهرمانی تیمی قاره کهن ایستادند.

مهسا بهشتی، ریحانه کریمی، نسیم قاسمی و آناهیتا زارعی، مدال‌آوران ایران در این رقابت‌ها بودند که در این دیدار صمیمانه مورد تجلیل وزیر ورزش و جوانان قرار گرفتند.

دنیامالی در این مراسم گفت: دولت چهاردهم همواره قدردان زحمات بانوان ورزشکار در میادین بین‌المللی است و نگاه ویژه‌ای به توسعه ورزش زنان دارد. این مراسم نیز به نمایندگی از دولت و مردم برگزار شده است تا از افتخارآفرینی‌های شما قدردانی کنیم. مطمئناً مربیان سازنده در شهرستان‌ها نیز در کسب این موفقیت سهیم بوده‌اند و نباید از تلاش‌های آنها غافل شد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه جایگاه ورزش کشورها در بازی‌های المپیک به‌طور جدی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، ادامه داد: وزنه‌برداری زنان ایران تازه در ابتدای مسیر است و از این پس کار سخت‌تری خواهد داشت. شاید خیلی‌ها تصور کنند وزنه‌برداری صرفاً رشته زور و بازو است، اما این ورزش به فن، تکنیک و ظرافت‌های زیادی نیاز دارد.

وی افزود: عیار ورزش کشورها در بازی‌های المپیک مشخص می‌شود و انتظار ما این است که در آینده وزنه‌برداری زنان ایران نیز بتواند به سکوی المپیک برسد. ظرفیت ورزش زنان ایران بسیار بالاست و می‌خواهیم وزنه‌برداری بانوان نیز در ادامه مسیر موفقیت‌های تاریخی مردان این رشته در بازی‌های المپیک حرکت کند.

دنیامالی با اشاره به جوانی مدال‌آوران وزنه‌برداری زنان تأکید کرد که استمرار برنامه‌ریزی، توجه به پشتوانه‌سازی و فراهم کردن امکانات مورد نیاز این نسل می‌تواند زمینه موفقیت‌های …



 آخرین خریدهای تراکتور در نقل‌انتقالات؛ مرتضی فاضلی، خادمی، ثمری‌صفا، فیضی
۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

آخرین خریدهای تراکتور در نقل‌انتقالات؛ مرتضی فاضلی، خادمی، ثمری‌صفا، فیضی

باشگاه تراکتور در آخرین لحظات نقل و انتقالات با چهار بازیکن جوان قرارداد امضا کرد. این بازیکنان در تمرین تیم تراکتور شرکت کردند.

 مهاجم خارجی لیگ برتر تیم خود را عوض کرد + جزئیات
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مهاجم خارجی لیگ برتر تیم خود را عوض کرد + جزئیات

مدیر تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان گفت: اریک بایناما، مهاجم گابنی فصل گذشته گلگهر سیرجان، به تیم صنعت‌نفت آبادان پیوست.

 بمب 140 میلیون یورویی لیورپول منفجر شد
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بمب 140 میلیون یورویی لیورپول منفجر شد

توافق نهایی پاری‌سن‌ژرمن و لیورپول برای انتقال بردلی بارکولا سرانجام نهایی شد.

 پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پاکستان با یک کشور عربی دیگر هم توافقنامه نظامی امضا کرد

وزارتخانه‌های دفاع کویت و پاکستان با هدف تقویت همکاری‌های دفاعی و نظامی، توافقنامه‌ای مشترک امضا کردند؛ توافقی که بر افزایش هماهنگی عملیاتی، تبادل تجربیات و ارتقای آمادگی نیروهای مسلح دو کشور تمرکز دارد.

 حمید درخشان: با فوتبال تدافعی به جایی نمی‌رسیم
۱۲ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

حمید درخشان: با فوتبال تدافعی به جایی نمی‌رسیم

پیشکسوت پرسپولیس معتقد است فصل جدید لیگ برتر بهترین فرصت برای اثبات توانایی مربیان ایرانی است، اما هشدار می‌دهد که نتیجه‌گرایی افراطی می‌تواند فوتبال ایران را به عقب برگرداند.

 قلعه‌نویی برای پروین، دهداری و حتی کیروش دست تکان داد!
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

قلعه‌نویی برای پروین، دهداری و حتی کیروش دست تکان داد!

امیر قلعه‌نویی با تمدید قراردادش، حالا به رکوردی رسیده که پروین، دهداری و کیروش هم به آن دست پیدا نکردند؛ سه حضور روی نیمکت ایران در جام ملت‌های آسیا!



روزنامه هفت صبح

قاب امروز | پردیس عبدالمحمدی در گنگ دختران دوومیدانی

سایت عصرایران

شوخی کاربران فضای مجازی با عکس‌های اولیسه در صفحه شخصی اش

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

ادامه ابهامات و دستاوردسازی در فدراسیون بسکتبال؛ انتخاب عجیب ماتیچ و نتایج ضعیف در تیم‌های ملی - پارس فوتبال

تصمیمات اشتباه پشت اشتباه در فدراسیون بسکتبال در حالی رقم می‌خورد که نمی‌توان نقش وزارت ورزش و جوانان را هم نادیده گرفت؛ انگار در وزارت ورزش و جوانان، مسئله نظارت جدی گرفته نمی‌شود یا برخی فدراسیون‌ها استثنا هستند.
قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟
سایت رویداد‌ ۲۴

قلعه‌نویی ماند؛ اما با کدام کارنامه؟

دیروز حوالی ظهر مهدی تاج در کنار دیگر اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در ساختمان این فدراسیون حضور یافت و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی هم با همراهی یار همیشگی‌اش (سعید الهویی) که در نقش دستیار اول او فعالیت می‌کند، در جمع مدیران فدراسیون حاضر شد.
سایت عصرایران

استوری جدید چوپان: امارات همچنان دوست ما ایرانیان است

مردی که یکه بود و هنوز هست
روزنامه شرق

مردی که یکه بود و هنوز هست

اما هیچ‌کس تختی نشد. تختی چیز دیگری بود؛ تا نداشت و ندارد و لابد نخواهد داشت. سر کوچه ما به‌تازگی مغازه‌‌ای باز شده است. صاحبانش مردان جوانی هستند که دست‌کم‌ در ظاهر هیچ‌ نسبتی با گذشته‌ها ندارند، اما روی دیوار مغازه‌شان عکس تختی را آویخته‌اند!