قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱ ساعت قبل

اظهارات جنجالی بن‌گویر درباره اسیران زن فلسطینی

ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در بازدید از زندان دیمون با اشاره به شرایط دشوار زنان اسیر فلسطینی، گفت آنها «باید رنج بکشند».
 اظهارات جنجالی بن‌گویر درباره اسیران زن فلسطینی

نورنیز-گروه بین الملل:  اظهارات ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی در جریان گزارشی که توسط کانال ۱۴ عبری از داخل زندان دیمون، محل نگهداری اسیران زن فلسطینی که رژیم صهیونیستی آنها را «زندانیان امنیتی» می‌نامد، پخش شد.

در طول گزارش، این وزیر تندرو در مورد شرایط بازداشت آنها و قانون اعدام زندانیان که مارس گذشته توسط کنست تصویب شد، صحبت کرد.

در این گزارش، بن گویر از یکی از اسرا درباره شرایط بازداشتش پرسید. او گفت: «رفتار و شرایط اینجا بسیار دشوار است.»

وزیر پاسخ داد که این در یک «دولت دموکراتیک» طبیعی است! وی بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه افزود: «تروریست‌ها باید رنج بکشند و نباید خوشحال باشند.» بن گویر: آنها انتظار داشتند زندان‌ها مانند هتل باشند

بن گویر گفت:علیرغم شکایات اسیران زن از شرایط نامناسب بازداشتشان، از گزارش دریافتی در مورد شرایط اسرا در داخل زندان راضی هستم.

این وزیر اسرائیلی در مورد قانونی که اعدام اسیران را مجاز می‌داند هم گفت: این قانون به عنوان یک عامل بازدارنده عمل می‌کند. اوادعا کرد که اسیران فلسطینی «از رفتن به زندان می‌ترسند و از اعمال مجازات اعدام می‌ترسند».

وی افزود که نظرش در مورد تمایل اسرای فلسطینی به مرگ پس از بازدید قبلی از زندان دو سال پیش، زمانی که شنید یکی از اسیران زن می‌گوید که به عطرش نیاز دارد، تغییر کرد.

بن گویر گفت این امر او را به این نتیجه رساند که - به قول خودش - «اکثریت قریب به اتفاق» اسیران نمی‌خواهند بمیرند، بلکه انتظار شرایط راحت بازداشت در داخل زندان‌های اسرائیل را دارند.

وی در اظهاراتی افراطی افزود: «آنها انتظار هتل در اسرائیل را داشتند، انتظار داشتند زندان‌ها آسان و راحت باشند، و اکنون بسیار متعجب هستند که چنین نیست.» قانون اعدام اسیران

در طول مصاحبه، از بن گویر پرسیده شد که قانون اعدام اسیران چه زمانی اجرا خواهد شد. او پاسخ داد که این قانون «قبلاً تصویب شده است»، اما اذعان کرد که هنوز هیچ موردی ثبت نشده است که به نظر او اجرای آن را توجیه کند.

کنست (پارلمان اسرائیل) این قانون را در ماه مارس گذشته، در بحبوحه جنجال‌های گسترده در مورد پیامدهای آن بر اسیران فلسطینی، تصویب کرد.

بن گویر معتقد است که این مجازات می‌تواند به عنوان یک «عامل بازدارنده» عمل کند و اظهار داشت که اسیران «از مجازات اعدام می‌ترسند» و این - به گفته او - به این معنی است که قانون به هدف خود دست می‌یابد.

وزیر اسرائیلی همچنین گفت که در سال‌های اخیر هدف ۱۰ سوء قصد قرار گرفته است و آنها را به موضع سختگیرانه خود نسبت به اسیران فلسطینی مرتبط دانست و گفت: «آنها می‌دانند که من با آنها سختگیر هستم.» زندان دیمون

زندان دیمون، واقع در نزدیکی حیفا در شمال اسرائیل، یکی از زندان‌هایی است که اسرائیل زنان فلسطینی را به اتهامات امنیتی در آنجا بازداشت می‌کند.

گزارش پخش شده توسط کانال ۱۴ شامل تصاویری از داخل این مرکز و ملاقات‌های بن گویر با چند تن از کارکنان و اسیران زن بود.

اظهارات وزیر اسرائیلی در بحبوحه تشدید محدودیت‌های اعمال شده بر اسیران فلسطینی و در حالی صورت می‌گیرد که انتقادات در مورد شرایط بازداشت آنها و نحوه برخورد با بازداشت‌شدگان در زندان‌های اسرائیل همچنان ادامه دارد.

بن گویر افزایش شرایط بازداشت را بخشی از سیاست «بازدارندگی» معرفی می‌کند.

بازدید او از سلول‌های اسیران زن و اظهاراتش در مقابل دوربین، به ویژه با توجه به تلاش او برای مجازات اعدام برای برخی از بازداشت‌شدگان فلسطینی، نشان دهنده ادامه اتخاذ لفاظی‌های افراطی او نسبت به اسیران فلسطینی است.



۴۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

مصر، اسرائیل را از نقشه آموزشی حذف کرد

به گزارش مشرق، شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی اعلام کرد وب‌سایت خبری مصری «Cairo۲۴» در نقشه‌ای مرتبط با نظام جدید دیپلم متوسطه مصر، در شمال شرق این کشور نام «فلسطین» را درج کرده و نامی از اسرائیل نبرده است.

این رسانه اسرائیلی انتشار این نقشه را با توجه به روابط دیپلماتیک و توافق صلح مصر و اسرائیل از سال ۱۹۷۹، قابل توجه دانست و خواستار واکنش تل‌آویو شد.


۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

شهادت پدر 2 شهید در کرانه باختری

نورنیوز-گروه بین الملل: حملات نظامیان اشغالگر به مناطق مختلف کرانه باختری ادامه دارد و منابع فلسطینی از شهادت «فتحی خازم» معروف به «ابورعد» پدر دو شهید فلسطینی، به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر در جریان یورش نظامیان اسرائیلی به منزلش در شهر «جنین» در کرانه باختری خبر دادند.

خازم به مقابله با اشغالگران برخاست و نظامیان اسرائیلی به ضرب گلوله وی را به شهادت رساندند.

وی پدر شهیدان «رعد و عبدالرحمن» است. «رعد» عملیات استشهادی در تل آویو انجام داد و «عبدالرحمن» نیز در دفاع از اردوگاه جنین در جریان درگیری با اشغالگران به شهادت رسید.

از سوی دیگر نظامیان اشغالگر به محله شرقی شهر جنین یورش بردند و سه جوان فلسطینی را بازداشت کردند. در «مسافر یطا» در جنوب کرانه باختری نیز شهرک نشینان صهیونیست دست به اقدامات ویرانگر زدند.

منابع فلسطینی همچنین اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی منزلی را در روستای تل در جنوب غرب نابلس در کرانه باختری به پادگان نظامی تبدیل کردند. در جنوب الخلیل گروهی از شهرک نشینان صهیونیست، خودروهای متعلق به فلسطینیان را آتش زدند.

از سوی دیگر منابع فلسطین اعلام کردند که شهرک‌نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان رژیم صهیونیستی برای سیزدهمین روز متوالی به محاصره شماری از منازل فلسطینیان در شهرک «قصره» در جنوب نابلس ادامه می‌دهند؛ اقدامی که با هدف تصرف این منازل و تحمیل واقعیت جدید در منطقه صورت می‌گیرد.

«عبدالعظیم وادی»، رئیس شورای شهر قصره اعلام کرد نظامیان اشغالگر و شهرک‌نشینان همچنان سه منزل را در منطقه «رأس العین» محاصره کرده و از ورود و خروج خانواده‌ها جلوگیری می‌کنند.

نظامیان رژیم صهیونیستی یکی از این منازل را نیز تصرف و به پادگان نظامی تبدیل کرده و منطقه را «منطقه بسته نظامی» اعلام کرده‌اند. خانواده‌های محاصره‌ شده به دلیل جلوگیری نظامیان اشغالگر از ورود اقلام مورد نیاز، با کمبود مواد غذایی و برخی داروها مواجه هستند.

نظامیان رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه  به وسایل و اثاثیه منزل «یوسف عبدالسلام» که به پادگان نظامی تبدیل شده نیز آسیب زدند. یوسف عبدالسلام اکنون در یکی دیگر از خانه‌های محاصره‌ شده حضور دارد؛ پس از آنکه نظامیان اشغالگر او و خانواده‌اش را به بهانه قرار گرفتن منطقه در محدوده نظامی، با زور از منزلشان بیرون کردند.


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

فریاد «جنایتکار» علیه نخست‌وزیر نیوزیلند به‌دلیل حمایت از رژیم اسرائیل - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یک معترض حامی فلسطین نشست عمومی کریستوفر لوکسون، نخست‌وزیر نیوزیلند، در شهر کرایست‌چرچ را با اعتراض به سیاست‌های دولت این کشور در قبال رژیم صهیونیستی مختل کرد.

.

این معترض در جریان نشست، لوکسون را «مایه شرمساری» و «جنایتکار» خطاب کرد و از حمایت دولت نیوزیلند از رژیم صهیونیستی انتقاد کرد. حمایت از ایران در خیابان‌های نیوزیلند

انتهای پیام/  




 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حمله پهپادی در بلوچستان پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت

چهار نفر به دنبال حمله یک هواپیمای بدون سرنشین در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند.

 «نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی
۶ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن...

 این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

این زن مسئول پوشک ترامپ است! + عکس

خسرو معتضد، تاریخ‌نگار و پژوهشگر، در اظهاراتی درباره نتالی هارپ یکی از زنان نزدیک به دونالد ترامپ، گفت که او مسئول رسیدگی به امور شخصی رئیس‌جمهور آمریکا از جمله پوشک اوست.