قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۲ ساعت قبل

تهران از امروز خنک تر می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد: طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.
 تهران از امروز خنک تر می شود

نورنیوز-گروه اجتماعی: طبق اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

برای آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. 



۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

ایران آنلاین:

  بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.  

به گزارش ایسنا،  طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.  

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.  

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت آوش

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.  

طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.  

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری جام جم

باران و رگبار در شمال، گرمای ۵۱ درجه در جنوب؛ باد شدید و گردوخاک در راه است

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، درباره شرایط جوی کشور طی روزهای آینده گفت: روز جمعه ۳۰ مرداد، در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و همچنین ارتفاعات تهران، سمنان و البرز، رگبار و رعدوبرق، گاهی با شدت، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس این پیش‌بینی، بخش‌هایی از نیمه شمالی کشور طی روزهای آینده با تغییر محسوس شرایط جوی مواجه خواهند بود و در برخی مناطق احتمال وقوع رگبارهای نسبتاً شدید و رعدوبرق وجود دارد. رگبار و رعدوبرق در جنوب شرق

ضیاییان افزود: طی روزهای جمعه و شنبه، در ساعات بعدازظهر و شب، در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان نیز احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید موقت وجود دارد.

این شرایط جوی می‌تواند در برخی مناطق موجب کاهش موقت دید و اختلال در تردد شود؛ به‌ویژه در مناطقی که بارش‌های رگباری در مدت کوتاه رخ می‌دهد. بارش پراکنده در ارتفاعات تا سه‌شنبه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی روزهای ابتدایی هفته آینده نیز اظهار کرد: روز یکشنبه اول شهریور، در ارتفاعات کهگیلویه و بویراحمد، البرز غربی و غرب اصفهان افزایش ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، دوم و سوم شهریور، نیز ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی شاهد افزایش ابر و رگبار پراکنده خواهند بود. وزش باد شدید و گردوخاک در چند منطقه کشور

ضیاییان همچنین از تداوم وزش باد شدید در بخش‌هایی از کشور خبر داد و گفت: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق کشور و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود که این شرایط در برخی مناطق می‌تواند با گردوخاک و کاهش کیفیت هوا همراه باشد. دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان مواج می‌شوند

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت دریاها نیز گفت: طی دو روز آینده دریای خزر و خلیج فارس مواج خواهند بود و دریای عمان نیز از جمعه تا یکشنبه شرایط مواج خواهد داشت.

بر این اساس، فعالان دریایی و مسافران باید نسبت به شرایط نامساعد دریا و افزایش ارتفاع موج احتیاط بیشتری داشته باشند. پیش‌بینی هوای تهران؛ دما تا ۳۷ درجه

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان پایتخت در روز شنبه ۳۱ مرداد، صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد و گردوغبار پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در ساعات بعدازظهر وزش باد ادامه خواهد داشت و حداقل دمای تهران ۲۴ و حداکثر دما ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی شده است.

وی افزود: روز یکشنبه اول شهریور نیز آسمان تهران صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات وزش باد رخ می‌دهد. حداقل دمای پایتخت در این روز ۲۵ درجه و حداکثر دما ۳۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. اهواز گرم‌ترین و اردبیل سردترین مرکز استان

بر اساس اعلام رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، طی روزهای آینده اختلاف دمای قابل توجهی میان مراکز استان‌های کشور وجود خواهد داشت.

ضیاییان گفت: اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور در روزهای مورد اشاره خواهند بود.

این اختلاف دمای بیش از ۴۰ درجه‌ای میان گرم‌ترین و سردترین مراکز استان، بار دیگر تنوع قابل توجه شرایط جوی در نقاط مختلف کشور را نشان می‌دهد. نکات مهم پیش‌بینی هوا در روزهای آینده 🌧️ رگبار و رعدوبرق: گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی ⛈️ رگبار در ارتفاعات: تهران، سمنان و البرز 🌦️ رگبار جنوب شرق: جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان و شمال و شرق هرمزگان 💨 وزش باد شدید و گردوخاک: دامنه‌های جنوبی البرز، مرکز، شمال شرق، شرق و جنوب شرق 🌊 دریای خزر و خلیج فارس: مواج طی دو روز آینده 🌊 دریای عمان: مواج از جمعه تا یکشنبه 🌡️ گرم‌ترین مرکز استان: اهواز با ۵۱ درجه ❄️ سردترین مرکز استان: اردبیل با ۱۰ درجه 🏙️ دمای تهران: حداکثر ۳۵ درجه در شنبه و ۳۷ درجه در یکشنبه




 قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
۹ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.