پلیس کرهجنوبی با ورود به ساختمان فدراسیون فوتبال این کشور، تحقیقات درباره نحوه انتصاب هونگ میونگ بو، سرمربی سابق تیم ملی را وارد مرحله تازهای کرد؛ پروندهای که پس از حذف کرهجنوبی از جام جهانی با جدیت بیشتری در حال پیگیری است.

نورنیوز- گروه بین الملل: پلیس کرهجنوبی به دلیل ادعاهایی مبنی بر تخلف در انتصاب هونگ میونگ بو، سرمربی سابق تیم ملی فوتبال این کشور، تحقیقات گستردهای را آغاز و با ورود به فدراسیون فوتبال این کشور، اسناد مربوطه را برای تحقیقات جمعآوری کرد.
این تفتیش و توقیف در دفتر مرکزی فدراسیون فوتبال کره در چئونان و ساختمان KFA در مرکز سئول، به عنوان بخشی از تحقیقات در مورد سوءظنها در مورد مداخله ناعادلانه این فدراسیون در انتصاب هونگ در ژوئیه ۲۰۲۴ انجام شده است.
هونگ در پایان ماه ژوئن و پس از حذف کرهجنوبی از جامجهانی در مرحله گروهی استعفا داد اما تحقیقات با جدیت در دستور کار پلیس این کشور قرار گرفته است.
بازرسان پلیس …











