قیمت طلا امروز




 سایت اصلاحات نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

پاکستانی‌ها پس از نقض توافق ۱۴بندی از سوی ترامپ ناامید نشدند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: پاکستانی‌ها پس از نقض توافق ۱۴بندی از سوی ترامپ ناامید نشدند و همچنان پیگیر هستند و به نظر می‌رسد تلاش‌های آن‌ه...
 پاکستانی‌ها پس از نقض توافق ۱۴بندی از سوی ترامپ ناامید نشدند

به گزارش اصلاحات نیوز؛

فداحسین مالکی، درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران و اینکه آیا وی حامل پیامی از سوی آمریکا بوده است، گفت: رفت‌وآمد و تردد مقامات پاکستانی به ایران و آمریکا امر طبیعی است؛ به لحاظ اینکه علاوه بر مسائل دوجانبه‌ای که با ایران دارند، پاکستانی‌ها بحث توافق‌نامه را هم دنبال می‌کنند و محور اصلی کشور میانجی، پاکستان است. البته قطر و برخی کشورهای دیگر هم به هر حال تلاش‌هایی انجام می‌دهند، اما در راستای کاری که پاکستان انجام دهد.

به گزارش ایلنا، فداحسین مالکی افزود: پاکستانی‌ها پس از نقض توافق ۱۴بندی از سوی ترامپ ناامید نشدند و همچنان پیگیر هستند و به نظر می‌رسد تلاش‌های آن‌ها برای میانجیگری میان ایران و آمریکا به نوعی به نتیجه منجر شود.

وی افزود: برای پاکستان هم این موضوع بسیار سنگین تمام شد که ترامپ به تعهد خود عمل نکرد. توافق‌نامه ۱۴بندی برای پاکستانی‌ها سنگین تمام شد و یک نوع توهین محسوب می‌شد. از روز اولی که ترامپ توافق‌نامه را کمرنگ کرد و اجرا نکرد و حمله به ایران انجام داد و ایران پاسخ سنگینی به آن داد، پاکستانی‌ها ناامید نشدند و مرتب پیگیر بودند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: ایران صراحتاً اعلام کرد که اگر آمریکا به شروطی که ایران مشخص کرده بود و بر اساس توافق‌نامه به آن‌ها اشاره شده بود، بازگردد، آن موقع پاکستان می‌تواند به ایران بگوید که دوباره به موضوع مذاکره برگردید؛ درحالیکه از دید ما، مذاکره و خروجی آن توافق‌نامه بوده و چیز جدید دیگری مطرح نیست.

مالکی تصریح کرد: برای همین منظور، وزیر کشور پاکستان هم به ایران سفر کرد تا بعد از سفرهایی که به آمریکا داشتند، به ایران اطلاع دهند که به هر حال آیا آمریکایی‌ها شروط ایران را پذیرفته‌اند یا خیر. من احساس می‌کنم که تلاش پاکستانی‌ها به نوعی به نتیجه منجر می‌شود.

وی درباره احتمال طرح موضوع پیمان مکه در دیدار مقامات پاکستانی با مسئولان ایرانی نیز گفت: این موضوع طبیعی است که از ناحیه ایران، قضیه مهمی تلقی می‌شود و این چهار کشور هم به نوعی می‌خواهند به ایران برسانند که ما این پیمان را خطری برای جمهوری اسلامی ایران تلقی نخواهیم کرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: ما این پیمان را هم مانند بسیاری از پیمان‌های دیگر نمی‌توانیم کارساز بدانیم. این پیمان در واقع یک مانور سیاسی بود که این چهار کشور کنار هم نشستند و انجام دادند، ولی ایران گارد خود را در این مورد گرفت.

مالکی در پاسخ به این پرسش که علت اتخاذ چنین موضعی از سوی ایران چیست، گفت: شما حساب کنید ایران و پاکستان و عربستان مدت‌هاست که با هم پیمان دارند، ولی در حملاتی که به جاهای مختلف به عربستان، خصوصاً از ناحیه یمنی‌ها، صورت گرفته است، هیچ‌گاه پاکستان ورود پیدا نکرد. حتی به جنگ با یمن هم ورود پیدا نکرد. معمولاً این‌ها جدی تلقی نمی‌شود.

وی در پایان گفت: این موضوع قطعاً، خصوصاً در ملاقات نقوی با عراقچی، مطرح شده و عراقچی نگرانی خود را اعلام کرده و آن‌ها هم شاید پیش‌دستی کنند و پاکستانی‌ها زودتر مطرح کنند که ما این پیمان را خطری برای جمهوری اسلامی ایران نخواهیم دانست.



۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 


۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

حمایت‌ها از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات «تفرقه‌انگیز» یک مقام استانی | انصاف نیوز

کانال رسمی دفتر امام جمعه اهل‌سنت زاهدان در گزارشی از آنچه «موج حمایت» از مولوی عبدالحمید در پی اظهارات یک مقام ارشد استانی خوانده، از صدور بیانیه و دیدار علما، معتمدان و نمایندگان طوایف سیستان‌وبلوچستان و همچنین حمایت برخی خطیبان و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها و کشورهای افغانستان و پاکستان خبر داده است.

متن کامل گزارش دفتر مولوی عبدالحمید به نقل از کانال رسمی دفتر او:

پس از آنکه شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید در نماز جمعه زاهدان از موج آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی و عدم برخورد قاطع با عوامل آن انتقاد کرد، یکی از تریبون‌داران و مسئولان ارشد استانی با اشاره‌ای تلویحی و کنایه به مولانا عبدالحمید، سخنانی توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح کرد که با موجی از اعتراض علما، معتمدان، دانشگاهیان، ریش‌سفیدان، طوایف و اقشار مختلف مردم در داخل و خارج از کشور مواجه شد.

علما، مدیران و مدرسین مدارس دینی، ریش‌سفیدان، معتمدان و اقوام و طوایف مختلف سیستان‌‌وبلوچستان، در بیانیه‌ها و دیدارهای جداگانه، ضمن اعتراض به سخنان آن مسئول ارشد استانی، حمایت خود را از مواضع مولانا عبدالحمید ازجمله سخنان ایشان پیرامون ضرورت مبارزه با آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی اعلام کردند. همچنین در شماری از این بیانیه‌ها با تأکید بر لزوم حفظ حرمت شخصیت‌های دینی و مورد اعتماد مردم و پرهیز از طرح سخنان اختلاف‌برانگیز و تفرقه‌افکنانه، بر عزل و جابه‌جایی این مسئول تأکید شده‌ است.

حضور پرشور علما و طوایف در دفتر عبدالحمید

موج حمایت‌های گستردهٔ مردمی از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید از سطح بیانیه‌ها فراتر رفته و طی روزهای اخیر، وفدهایی از علما، ریش‌سفیدان، معتمدان و نمایندگان طوایف مختلف سیستان‌وبلوچستان، به‌صورت خودجوش با حضور در دفتر شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید، حمایت و همبستگی خود را با ایشان اعلام کرده‌اند.

نمایندگان طوایف و مناطق مختلف استان در این دیدارها با قرائت بیانیه، بر جایگاه دینی و اجتماعی مولانا عبدالحمید و نقش ایشان در دفاع از حقوق مردم و برقراری امنیت و آرامش تأکید کرده‌اند.

در این دیدارها که تا لحظهٔ تنظیم گزارش همچنان ادامه دارند، بر این نکته نیز تأکید شده که مردم سیستان‌‌و‌بلوچستان خواهان امنیت، آرامش و برخورد قاطع با عوامل سرقت، راه‌زنی، آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی هستند و مسئولان باید رسیدگی به این مطالبات و خواسته‌ها را مورد توجه جدی قرار دهند.

حمایت گستردهٔ خطیبان جمعه سیستان‌وبلوچستان

علاوه بر صدور بیانیه‌های متعدد و انجام دیدارهای پرشمار و خودجوش، خطیبان جمعه اهل‌سنت در نقاط مختلف سیستان‌‌وبلوچستان نیز در خطبه‌های نماز جمعه، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و اعتراض و محکومیت شدیدشان را از سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعلام و بر ضرورت حفظ حرمت علما و شخصیت‌های مورد احترام و اعتماد مردم تأکید کردند.

خطیبان جمعهٔ اهل‌سنت همچنین بیان مطالبات و مشکلاتی ازجمله حفظ امنیت و لزوم برخورد با معضلاتی همچون آدم‌ربایی، گروگانگیری و باج‌خواهی که اخیراً بارها از سوی مولانا عبدالحمید مطرح شده‌اند «مطالبه‌ای عمومی» دانسته و تصریح کرده‌اند که این خواستهٔ عمومی باید با رسیدگی جدی و مسئولانه مواجه شود، نه با توهین و تخریب و فرافکنی.

حمایت خطیبان جمعه و علمای اهل‌سنت در دیگر استان‌ها

موج حمایت از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به سیستان‌وبلوچستان محدود نمانده است و برخی از خطیبان جمعه، علما، مدرسان مدارس دینی و نخبگان اهل‌سنت در استان‌های خراسان، گلستان و کردستان، ضمن حمایت از مواضع مولانا عبدالحمید، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه ایشان اعتراض کرده و بر ضرورت حفظ حرمت شخصیت‌های دینی، پرهیز از ادبیات تفرقه‌انگیز و توجه به دغدغه‌ها و مطالبات مردم تأکید کرده‌اند.

حمایت در آن سوی مرزها

دامنه حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید به خارج از کشور نیز کشیده شده است.

مجمع علمای نیمروز در افغانستان با انتشار بیانیه‌ای، ضمن اعلام حمایت از مولانا عبدالحمید و تأکید بر جایگاه دینی، علمی و اجتماعی ایشان، نسبت به سخنان توهین‌آمیز و تفرقه‌افکنانه مطرح‌شده علیه مولانا عبدالحمید واکنش نشان داده است.

همچنین رئیس شورای سراسری بلوچ‌های افغانستان و شماری از علما و نخبگان بلوچ در این کشور، حمایت خود را از مولانا عبدالحمید و مواضع ایشان اعلام کرده‌اند.

در پاکستان نیز برخی از علما و شخصیت‌های بلوچ در سخنرانی‌ها و موضع‌گیری‌های خود، حمایتشان را از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید اعلام کرده و هرگونه توهین به ایشان را محکوم کرده‌اند.

این حمایت‌ها نشان می‌دهد که تحولات مربوط به مولانا عبدالحمید در میان علما، نخبگان و جوامع خارج از سیستان‌وبلوچستان نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

تأکید بر پیگیری مطالبات و دغدغه‌های مردم

موج حمایت‌ها از شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید درحالی همچنان ادامه دارند که محور سخنان اخیر ایشان، همچون گذشته، طرح دغدغه‌های مردم و انتقاد از وضعیت امنیتی و گسترش آدم‌ربایی، گروگان‌گیری و باج‌خواهی در منطقه بوده است.

مولانا عبدالحمید همواره بر ضرورت شنیدن صدای مردم و رسیدگی به مشکلات آنان تأکید کرده‌اند.

انتهای پیام


۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملا نبندد.

برای افزایش فشار بر ایران، آمریکا به همراهی امارات نیاز دارد. امارات در آن سوی خلیج فارس قرار دارد و با وجود اختلافات مکرر میان دو دولت، پیوندهای عمیق تجاری، تاریخی و فرهنگی با همسایه بزرگ‌تر خود، ایران، دارد.




 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس
۱۰ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس + عکس

رئیس‌مجلس در مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در کربلا در واکنش به اقدام مشکوک رئیس‌مجلس عراق در انتشار نقشۀ خلیج فارس با نام جعلی گفت: اینجانب در این...

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۳۳ دقیقه قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

چین: تحریم و فشار بیشتر آمریکا علیه ایران، به حل مشکلات کمک نخواهد کرد/ خواستار راه‌حل سیاسی و دیپلماتیک هستیم

دیپلمات ارشد چینی تأکید کرد: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران مشکل را حل نخواهد کرد.

 هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار یک نماینده درباره ادعاهای بی‌سند: مراقب آسیب به روابط اقتصادی باشیم

نماینده مردم خدابنده در مجلس، با انتقاد از طرح برخی ادعاهای بدون مستندات علیه فعالان اقتصادی در فضای مجازی هشدار داد که ورود به پرونده‌های اقتصادی بر اساس حدس و گمان، علاوه بر خدشه‌دار کردن اعتبار افراد، می‌تواند به روابط اقتصادی و بین‌المللی کشور نیز آسیب بزند.