قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۵ ساعت قبل

بیانیه دفتر حفاظت منافع ایران در مصر در چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب

دفتر حفاظت منافع ایران در مصر، در چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در بیانیه‌ای تاکید کرد: ایشان نه تنها رهبری برای ایرانیان، که ندایی برای بیداری امت اسلامی و پناهی برای مظلومان عالم بودند. شهادت ایشان، جهان اسلام را در سوگ نشاند و دشمنان را در محاسبات راهبردی خویش مأیوس ساخت، چراکه «خون شهید» پویا و جاودانه است.
 بیانیه دفتر حفاظت منافع ایران در مصر در چهلمین روز خاکسپاری رهبر شهید انقلاب
به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ در این بیانیه آمده است :

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

چهل روز از خاکسپاری رهبر فرزانه، مرجع عظیم‌الشان و سمبل استقامت و وحدت، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه) می‌گذرد. این ایام تلخ، صفحه‌ای پر غبار و آکنده از غم و اندوه بسیار، بر دفتر تاریخ انقلاب اسلامی رقم زد؛ اما اراده‌ ملت ایران در ادامه‌ راه آن پیر و فرزانه سفر کرده، این غبار و غم و اندوه را به درخشان‌ترین آیه‌های افتخار مبدل ساخت.

این نمایندگی به سهم خود و به نیابت از دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ آن اسوه‌ علم، فقاهت و سیاست، این ضایعه‌ عظیم را به پیشگاه حضرت ولی‌عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، مراجع عظام تقلید، ملت شریف ایران و همه‌ آزادگان جهان تسلیت می‌گوید.

آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (رض) عمر پربرکت خود را در سه عرصه‌ «جهاد علمی»، «مبارزه با استکبار»، «خدمت به محرومان» و بازیافت عظمت و اقتدار ملت ایران اسلامی سپری کردند. ایشان نه تنها رهبری برای ایرانیان، که ندایی برای بیداری امت اسلامی و پناهی برای مظلومان عالم بودند. شهادت ایشان، جهان اسلام را در سوگ نشاند و دشمنان را در محاسبات راهبردی خویش مأیوس ساخت، چراکه «خون شهید» پویا و جاودانه است. از این رو با تأسی به وصیت‌های حکیمانه‌ی آن فقید سعید، بر تداوم اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران یعنی «استقلال، عزت، تعامل عادلانه و حمایت از مقاومت» پای می‌فشاریم و اعلام می‌داریم که مسیر ترسیم‌شده توسط ایشان، با تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) با قوّت و شکوه بیشتری ادامه خواهد یافت.

از تمامی دولت‌ها، سازمان‌های بین‌المللی و شخصیت‌های سیاسی و دینی بویژه دولت و ملت شریف جمهوری عربی مصر که با ارسال پیام‌های تسلیت، همدردی خود را با ملت ایران ابراز داشتند، صمیمانه سپاسگزاریم. این همراهی، گواه زنده‌ماندگی گفتمان عدالت‌خواهی ایشان در عرصه‌ جهانی است.

در پایان، از خداوند متعال برای آن روح بلند، همجواری با اولیای الهی و برای ملت شریف ایران، سربلندی و پیروزی روزافزون مسئلت داریم. راه اوست که جاویدان می‌ماند و خون اوست که درخت انقلاب اسلامی را آبیارتر می‌کند.»

انتهای پیام /



 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیاست و بسیاری از افراد برای ملایم‌تر شدن طعم آن، شیر اضافه می‌کنند؛ اما اگر هدف شما بهره‌مندی از آنتی‌اکسیدان‌های چای باشد، این عادت ممکن است بخشی از اثر این ترکیبات مفید را کاهش دهد.

 مذاکرات ایران و آمریکا

مذاکرات ایران و آمریکا


 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

به گزارش فرکانس، در این شیوه کلاهبرداری، مجرمان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای فردی آشنا را شبیه‌سازی کرده و با ایجاد شرایطی اضطراری، از قربانی درخواست پول می‌کنند. پلیس فتا تأکید کرده است که شنیدن صدای آشنا به‌تنهایی برای تأیید هویت کافی نیست. در صورت دریافت چنین تماس‌هایی، باید تماس قطع شده و [ ]

 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.