قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۷ ساعت قبل

هشدار دادستانی چابهار درباره معاملات اراضی شهرک کارگاهی

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چابهار با هشدار نسبت به خرید و فروش و نقل‌وانتقال اراضی و قطعات واقع در شهرک کارگاهی بدون انجام استعلام‌های قانونی، از شهروندان و فعالان حوزه املاک خواست پیش از هرگونه معامله، وضعیت مالکیت، ثبت، کاربری و قابلیت قانونی انتقال املاک را از مراجع ذی‌صلاح بررسی کنند.
 هشدار دادستانی چابهار درباره معاملات اراضی شهرک کارگاهی

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چابهار نسبت به انجام معاملات و نقل‌وانتقالات اراضی و قطعات واقع در شهرک کارگاهی بدون بررسی دقیق وضعیت حقوقی و انجام استعلام‌های قانونی هشدار داد و بر ضرورت افزایش دقت شهروندان، خریداران، فروشندگان و مشاوران املاک در انجام معاملات ملکی تأکید کرد.

محمد پناهیان، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چابهار، با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع جرایم و اختلافات ملکی، اظهار کرد: هرگونه خرید، فروش، واگذاری، صلح، پیش‌فروش و یا انعقاد قرارداد درباره اراضی و قطعات واقع در شهرک کارگاهی باید پس از احراز دقیق مالکیت و بررسی کامل وضعیت قانونی و ثبتی ملک انجام شود.

وی افزود: انجام معاملات بدون اطلاع از وضعیت واقعی مالکیت، کاربری و محدودیت‌های قانونی می‌تواند زمینه‌ساز بروز اختلافات، تضییع حقوق اشخاص و تشکیل پرونده‌های حقوقی و کیفری شود؛ از این رو ضروری است طرفین معامله پیش از هرگونه اقدام، اطلاعات لازم را از مراجع رسمی و قانونی دریافت کنند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چابهار تصریح کرد: خریداران پیش از پرداخت هرگونه وجه یا امضای مبایعه‌نامه و قرارداد باید وضعیت مالکیت ملک، کاربری زمین، حدود و مساحت، نحوه تفکیک و واگذاری، امکان قانونی ساخت‌وساز و بهره‌برداری، بدهی‌ها و عوارض احتمالی و همچنین طرح‌های مصوب شهری و سایر محدودیت‌های قانونی را به‌طور دقیق بررسی و استعلام کنند.

پناهیان با تأکید بر اینکه صرف ارائه اسناد عادی یا اظهارات فروشنده نمی‌تواند مبنای اطمینان کامل از وضعیت قانونی یک ملک باشد، گفت: شهروندان نباید تنها به گفته‌های فروشنده، واسطه یا مشاور املاک اکتفا کنند و لازم است پیش از انجام معامله، وضعیت ملک را از شهرداری، اداره ثبت اسناد و املاک و حسب مورد سایر دستگاه‌ها و مراجع قانونی ذی‌ربط استعلام کنند.

وی با اشاره به ضرورت رعایت مقررات مربوط به مالکیت رسمی املاک خاطرنشان کرد: مطابق مقررات قانون ثبت اسناد و املاک، احراز مالکیت رسمی و وضعیت ثبت ملک از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید پیش از هرگونه معامله مورد توجه قرار گیرد و انجام معامله بدون بررسی این موارد می‌تواند برای طرفین مشکلات و مسئولیت‌های قانونی ایجاد کند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان …



 سردار شکارچی: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما هستند
۲۸ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سردار شکارچی: رسانه‌های معاند در بانک اهداف نظامی ما هستند

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح گفت: رسانه‌های معاند سربازان صهیونیست و آمریکا هستند و در بانک اهداف نظامی ما جای می‌گیرند.

 پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان به دنبال بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: رئیس‌جمهور به طور جدی پیگیر تعیین تکلیف وضعیت سردار آزمون، ملی‌پوش فوتبال ایران است و تلاش می‌کنیم مسائل باقی‌مانده در این زمینه هرچه سریع‌تر حل شود.

 ۴ گل در یک بازی؛ درخشش زاهدی در مالزی
۲۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

۴ گل در یک بازی؛ درخشش زاهدی در مالزی

شهاب زاهدی، مهاجم ایرانی در پیروزی ۹ بر صفر جوهر دارالتعظیم مقابل کلانتان، ۴ گل به ثمر رساند و در سوپرلیگ مالزی درخشید.

 مشاور سیاسی رئیس مجلس: هر تصمیمی برای انتخابات شوراها باید تابع مصوبه شعام باشد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

مشاور سیاسی رئیس مجلس: هر تصمیمی برای انتخابات شوراها باید تابع مصوبه شعام باشد

مشاور سیاسی رئیس مجلس تاکید کرد که هرگونه تصمیم درباره انتخابات شوراها باید تابع قانون و مصوبه اعضای شورای عالی امنیت ملی باشد.

 سرمربی مقابل رونالدوی خشمگین ایستاد؛ هیچکس از تیم بزرگ‌تر نیست!
۱ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

سرمربی مقابل رونالدوی خشمگین ایستاد؛ هیچکس از تیم بزرگ‌تر نیست!

تصمیم جسورانه آنگه پوستکوگلو برای تعویض کریستیانو رونالدو در بین دو نیمه، زمینه‌ساز بازگشت شگفت‌انگیز النصر مقابل الاتفاق شد و نشان داد ستاره پرتغالی دیگر جایگاهی فراتر از تیم ندارد.

 آمریکا به دنبال قطع شریان اقتصادی ایران با این ۷ کشور
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا به دنبال قطع شریان اقتصادی ایران با این ۷ کشور

در عملیات به اصطلاح طرد اقتصادی آمریکا، دامنه تحریم‌های ثانویه ایران به ۵ حوزه دارایی‌های دیجیتال، فناوری، طلا، هوانوردی و کشتیرانی گسترش یافته است و نزدیک به ۶۰ فرد، شرکت و کشتی مرتبط با شبکه‌های هسته‌ای، موشکی، سایبری و فروش نفت ایران نیز تحریم شده‌اند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح