قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۳ ساعت قبل

آیین افتتاح انیمیشن «افسانه سپهر» در مسکو با گرامیداشت یاد شهدای میناب برگزار شد

آیین آغاز اکران سراسری پویانمایی ایرانی «افسانه سپهر» با حضور سفیر کشورمان و سینماگران روس در پایتخت روسیه برگزار شد؛ رویدادی که طی آن، علاوه بر معرفی ظرفیت‌های سینمای کودک ایران، یاد و خاطره ۱۶۸ کودک شهید مدرسه شجره طیبه میناب گرامی داشته شد.
 آیین افتتاح انیمیشن «افسانه سپهر» در مسکو با گرامیداشت یاد شهدای میناب برگزار شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، نمایش گسترده انیمیشن سینمایی ایرانی «افسانه سپهر» شامگاه دوشنبه در آیینی ویژه و با گرامیداشت یاد و خاطره ۱۶۸ کودک شهید مدرسه شجره طیبه میناب، در یکی از مراکز مشهور و پرتردد کودکان و نوجوانان در قلب پایتخت روسیه آغاز شد. این اثر سینمایی در گام نخست در ۸۹ سالن سینمایی در سراسر روسیه روی پرده رفته و قرار است دامنه اکران آن به تدریج افزایش یابد.

در این آیین رسمی که با حضور کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه، عبدالرضا راشد رایزن فرهنگی سفارت ایران در مسکو، مدیران کمپانی‌های پخش روسی، سینماگران و جمعی از خانواده‌ها و کودکان روس برگزار شد، تصاویر دانش‌آموزان شهید میناب بر پرده سینما نقش بست.

سفیر ایران: جنایت علیه کودکان میناب نباید فراموش شود / اعزام تیم ۱۶۸ نفره هنرمندان ایرانی

کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، در سخنانی در این مراسم با قدردانی از برگزارکنندگان برنامه در زنده نگه‌داشتن یاد شهدای میناب، روابط تهران و مسکو را رو به گسترش خواند و اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین ارکان این مناسبات، روابط فرهنگی است که خوشبختانه مورد توجه ویژه مسئولان دو کشور قرار دارد.

جلالی با اشاره به تقارن این ایام با یکصد و شصت و هشتمین روز شهادت دانش‌آموزان میناب افزود: «در روز اول تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران، ۱۶۸ کودک معصوم در مدرسه شجره طیبه میناب به شهادت رسیدند؛ کودکانی که صبح با خداحافظی از والدین راهی مدرسه شدند و دیگر بازنگشتند. این جنایت بزرگ و دردناک هرگز نباید از حافظه بشریت پاک شود.

وی از برگزاری روزهای فرهنگی ایران در اواخر سپتامبر (مهرماه) در شهرهای مسکو، سن‌پترزبورگ، کازان و آستاراخان خبر داد و تصریح کرد: هنرمندان ایرانی به صورت یک گروه ۱۶۸ نفره و با استفاده از نماد ۱۶۸ (به یاد شهدای کودک میناب) در این رویداد بزرگ فرهنگی حضور خواهند داشت.

همدلی تهیه‌کنندگان سرشناس روسیه با خانواده‌های شهدای کودک

در ادامه این مراسم، کنستانتین یولکین، مدیرعامل شرکت معتبر پخش و تولید فیلم …



 بهرام ابراهیمی:دولتبه تئاتر کمک نمی‌کند؛ حذف تئاتر یعنی حذف فرهنگ | مجموعه رسانه ای صبا
۲۵ دقیقه قبل / سایت صبانیوز

بهرام ابراهیمی:دولتبه تئاتر کمک نمی‌کند؛ حذف تئاتر یعنی حذف فرهنگ | مجموعه رسانه ای صبا

سروین دهقان /صبا، «آتش‌سوزی‌ها» نمایشی درباره جنگ، خشونت، خانواده، حافظه و حقیقت است؛ اما زخم‌هایش به صحنه محدود نمی‌شوند. نوشته وجدی معود، با تکیه بر یک تراژدی مدرن، آدم‌هایی را در برابر گذشته‌ای قرار می‌دهد که گریزی از مواجهه با آن ندارند. در این پرونده، با بهرام ابراهیمی، فرنوش نیک‌اندیش و فرزانه میدانی، سه بازیگر

 بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی

خانه تئاتر در بیانیه‌ای نسبت به تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» توضیحاتی ارائه کرد.

 الهه منصوریان: رضا عطاران کتک خوبی از من خورده | پول خوبی بابت یک دقیقه به من دادند
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

الهه منصوریان: رضا عطاران کتک خوبی از من خورده | پول خوبی بابت یک دقیقه به من دادند

بخشی از خاطره الهه منصوریان از کتک‌کاری با رضا عطاران در فیلم انفرادی مورد توجه مخاطبان و کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفت.

 از فرم وارداتی تا سوژه مقاوم؛ رمان دفاع چگونه نوشته می‌شود؟
۱۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از فرم وارداتی تا سوژه مقاوم؛ رمان دفاع چگونه نوشته می‌شود؟

سومین نشست از مجموعه «رمان و جنگی که می‌سازد» با موضوع «رمان دفاع علیه رمان جنگ» 27 مرداد ۱۴۰۵ در خانه علوم انسانی ایران برگزار شد.

 اسنادی که از خانه فردین بعد از فوت تختی پیدا شد؛ آبروداری رفیق | ببینید
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اسنادی که از خانه فردین بعد از فوت تختی پیدا شد؛ آبروداری رفیق | ببینید

بخشی از گفتگوی محسن شایان‌فر تهیه کننده سینما درباره فردین و تختی مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

 رفتار غیرمنتظره هادی حجازی فر در پشت صحنه سریال پوست شیر! | ببینید
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رفتار غیرمنتظره هادی حجازی فر در پشت صحنه سریال پوست شیر! | ببینید

بخشی از گفتگوی مهرداد صدیقیان و هادی حجازی‌فر با امیرحسین قیاسی بازنشر و پربازدید شد.



قدرت ادبیات
سایت روزنامه سازندگی

قدرت ادبیات

جستاری از بختیار علی دربارۀ جدال همیشگی قلم و سیاست
مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟
سایت رویداد‌ ۲۴

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟

بازگشت مهران مدیری به صداوسیما و ساخت سریال جدید، فقط یک خبر فرهنگی نیست؛ نشانه تغییری بزرگ‌تر در رابطه میان جامعه، سلبریتی‌ها و نهادهای رسمی فرهنگ است.
خشم جمعی برای جوانمرگی در هالیوود؛ از کودکان بازیگر محافظت شود
خبرگزاری مهر

خشم جمعی برای جوانمرگی در هالیوود؛ از کودکان بازیگر محافظت شود

چند تن از چهره‌های زنی که از کودکی بازیگر بودند، در اعتراض به مرگ چند بازیگر جوان به هالیوود اعتراض کردند و نارسا بودن سیستم را موجب جوانمرگی آنها دانستند.
سایت عصرایران

استوری کتایون ریاحی: عدل ایران (+عکس)

 شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد
خبرگزاری ایسنا

شهری که سرنوشت شرق ایران را رقم زد

شهرستان گناباد در جنوب خراسان رضوی، فراتر از یک سکونتگاه کویری، همواره به عنوان یک گره استراتژیک و گذرگاه کنترل ‌شده در شرق ایران شناخته می‌شد.
از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند
خبرگزاری ایسنا

از عطر آش تا نقش و نگار هنر؛ روایت دست‌هایی که فرهنگ ایران را زنده نگه داشته‌اند

صدای همهمه مردم، عطر آش و رفت‌وآمد میان غرفه‌ها، نخستین تصویری است که از جشنواره آش زنجان در ذهن می‌ماند؛ اما کمی که میان غرفه‌ها قدم بزنی، متوجه می‌شوی اینجا فقط قرار نیست طعم آش‌های ایرانی را بچشی. در گوشه‌وکنار جشنواره، چوب، نقره، ساز، پارچه و هنرهای دستی اقوام مختلف، هرکدام بخشی از داستان فرهنگ ایران را روایت می‌کنند.