قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

تنها ذهنیتی که زندگی شاد و رضایت‌بخش را تضمین می‌کند

خوشبختی پایدار الزاماً از مثبت‌اندیشی مداوم به دست نمی‌آید؛ بلکه پذیرش احساسات ناخوشایند و پرهیز از سرکوب آن‌ها نقش مهم‌تری در سلامت روان و رضایت از زندگی دارند.
 تنها ذهنیتی که زندگی شاد و رضایت‌بخش را تضمین می‌کند

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ شاید تصور شود برای داشتن یک زندگی شاد باید همیشه نیمه پر لیوان را دید، اما گاهی آنچه بیش از تلاش برای شاد بودن کمک می‌کند، پذیرفتن غم، اضطراب، خشم و ناامیدی بدون قضاوت شخصی است.

به نقل از سایکولوژی تودی، بخش بزرگی از توصیه‌هایی که درباره شادی و رضایت از زندگی می‌شنویم، بر یک فرض ساده استوار است: اگر می‌خواهیم احساس بهتری داشته باشیم، باید مثبت‌تر فکر کنیم. در این نگاه، وقتی اتفاق ناخوشایندی رخ می‌دهد، باید آن را از زاویه‌ای دیگر ببینیم، برایش معنای مثبتی پیدا کنیم یا تلاش کنیم در دل هر شکست، نکته‌ای امیدوارکننده بیابیم.

اما مجموعه قابل توجهی از پژوهش‌ها درباره هیجان‌ها نشان می‌دهد واقعیت کمی متفاوت و در عین حال رهایی‌بخش‌تر است. نگرشی که ارتباط پایدارتر و قابل‌توجه‌تری با سلامت روان و بهزیستی دارد، الزاماً به تولید احساسات مثبت مربوط نمی‌شود؛ بلکه بیشتر به نحوه برخورد ما با احساساتی ارتباط دارد که اساساً خوشایند نیستند.

روان‌شناسانی که درباره تنظیم هیجانات مطالعه می‌کنند، بارها به نتیجه‌ای مشابه رسیده‌اند: افرادی که در مواجهه با دشواری‌ها عملکرد روانی بهتری دارند، لزوماً کسانی نیستند که احساسات منفی کمتری تجربه می‌کنند. تفاوت اصلی این است که آن‌ها یاد گرفته‌اند وقتی احساسات ناخوشایند سراغشان می‌آید، آن‌ها را بپذیرند و به جای جنگیدن با این احساسات، به روشی سالم به آن‌ها بپردازند.

پژوهشگرانی از جمله آیریس ماوس، روان‌شناس، و همکارانش این ویژگی را «پذیرش هیجانی» می‌نامند. در این رویکرد، فرد با خشم، غم یا اضطراب خود با نوعی کنجکاوی و بدون قضاوت مواجه می‌شود. به بیان ساده، داشتن یک احساس ناخوشایند لزوماً به این معنا نیست که مشکلی در فرد یا زندگی او به وجود آمده است. چرا تلاش برای شادی می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد؟

نکته جالب در این یافته‌ها، جهت رابطه میان پذیرش و سلامت روان است. افرادی که احساسات خود را می‌پذیرند، در طول زمان معمولاً سلامت روانی بهتری گزارش می‌کنند و حتی ممکن است در مجموع احساسات منفی کمتری داشته باشند؛ در مقابل، کسانی که دائماً تلاش می‌کنند احساسات ناخوشایند خود را سرکوب کنند یا خودشان را متقاعد کنند که نباید چنین احساسی داشته باشند، ممکن است با مشکلات بیشتری مواجه …





 لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام صادق تجارت وحید (گروه لمسر) | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
۵ دقیقه قبل / سایت جابویژن

لیست جدیدترین آگهی‌های استخدام صادق تجارت وحید (گروه لمسر) | ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

عنوان شهر حقوق (میلیون تومان) لینک مهندس فروش لاین هیبرید قزوین توافقی مشاهده جزئیات و ارسال رزومه مسئول حراست- آقا [ ]

 عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

عدالت سرانه، فشار نابرابردر طرح تخصیص بنزین: مسئله خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار

نقطه آسیب‌پذیر طرح دقیقاً در میان همان گروهی قرار دارد که سیاست اصلاح یارانه نباید فشار اصلی را بر آن تحمیل کند: خانوارهای کم‌درآمدِ خودرودار، به‌ویژه خانوارهای کوچک، دارای خودروهای پرمصرف و وابسته به خودرو برای کار و رفت‌وآمد.

 خواستگاری مکارانه؛ اخاذی با تصاویر خصوصی یک دختر
۳۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

خواستگاری مکارانه؛ اخاذی با تصاویر خصوصی یک دختر

پلیس تهران موفق شد مردی را که با وعده ازدواج به یک زن نزدیک شده و سپس با تهدید تصاویر خصوصی او اقدام به اخاذی کرده بود، در یک عملیات هوشمندانه دستگیر کند.

 امنیت، حاصل یک همکاری ملی است
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

امنیت، حاصل یک همکاری ملی است

ایران زمانی از روزهای سخت با کمترین آسیب عبور می‌کند که نیروهای مسلح با اقتدار از کشور دفاع کنند، دولت مسئولانه پشتیبان میدان و زندگی مردم باشد و جامعه نیز احساس کند در جریان امور قرار دارد و صدایش شنیده می‌شود. امنیت، محصول کار مشترک همه این بخش‌هاست؛ مسئولیتی ملی که با هماهنگی، اعتماد و همراهی به نتیجه می‌رسد.

 کریمی: با حضور ۲ بازیکن‌مان در تیم امید مخالفیم/ قانون سربازی برای بیرانوند باید تغییر کند
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

کریمی: با حضور ۲ بازیکن‌مان در تیم امید مخالفیم/ قانون سربازی برای بیرانوند باید تغییر کند

مدیرعامل تراکتور با بیان این که بازیکنانی نظیر بیرانوند که برای فوتبال ایران افتخارآفرینی کرده‌اند، از امکان معافیت از خدمت برخوردار نیستند، گفت: معتقدم این موضوع نیازمند بازنگری در قوانین است و ما نیز پیگیری‌های خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.

 چند درصد حجم سدهای کشور خالی است؟/ 4 استانی که با چالش آبی روبرو هستند
۱۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

چند درصد حجم سدهای کشور خالی است؟/ 4 استانی که با چالش آبی روبرو هستند

اقتصادنیوز: مدیرکل امور اجتماعی و روابط عمومی شرکت مدیریت منابع آب ایران با تاکید بر اینکه صرفه‌جویی به معنای حذف مصرف نیست، اظهار کرد: منظور، استفاده درست و پرهیز از مصرف بی‌رویه آب است؛ موضوعی که در شرایط کنونی به ویژه در استان‌های بزرگ و پرجمعیت، اهمیت بیشتری دارد.