قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسکانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین از زبان مهاجرانی

سخنگوی دولت با تشریح آخرین وضعیت برنامه اصلاح قیمت بنزین، ضمن تاکید بر تداوم سهمیه ۶۰ لیتری بنزین۱۵۰۰ تومانی، اعلام کرد که تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین یا کاهش سهمیه سوخت اتخاذ نشده و هرگونه تغییر احتمالی، پیش از اجرا به اطلاع مردم خواهد رسید. وی همچنین از اجرای آزمایشی طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی و ادامه بررسی‌ها برای نهایی شدن این طرح خبر داد.
 جزئیات تازه از اصلاح قیمت بنزین از زبان مهاجرانی

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ فاطمه مهاجرانی امروز و در آستانه روز خبرنگار در بازدید از تحریریه‌های خبری ایسنا، در پاسخ به آخرین وضعیت طرح‌ اصلاح بنزین با تاکید بر اینکه تغییری در قیمت بنزین سهمیه‌ای ایجاد نخواهد شد، اظهار کرد: سهمیه بنزین ۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی همچنان به قوت خود باقی است و تغییری در نرخ آن ایجاد نخواهد شد.

وی گفت: بنزین نرخ ۳۰۰۰ تومانی که در ابتدای آغاز طرح، ۱۰۰ لیتر بود، در ایام جنگ به ۷۰ لیتر و در شرایط کنونی به ۵۰ لیتر کاهش پیدا کرده است.

مهاجرانی درباره احتمال افزایش قیمت بنزین آزاد تصریح کرد: هر تصمیمی در مورد افزایش قیمت بنزین جایگاه‌ها اتخاذ شود، حتما پیش از اجرا به اطلاع مردم خواهد رسید. در حال حاضر قیمتی که وجود دارد همان نرخ قبلی است(۵۰۰۰ تومان) و چنانچه بنا بر افزایش باشد، اطلاع‌رسانی می‌شود. همچنین در مورد کاهش میزان سهمیه بنزین به زیر ۶۰ لیتر نیز هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده است.

وی در خصوص طرح پلکانی و فصلی قیمت‌ها توضیح داد: هر زمان در این خصوص به جمع‌بندی نهایی برسیم، پیش از اجرا اعلام خواهیم کرد. نرخ تمام‌شده بنزین برای دولت بسیار بالاست و تنها هزینه رساندن آن به جایگاه‌دار و جایگاه حدود لیتری ۴۰۰۰ تومان است. بدیهی است وقتی دولت این مابه‌التفاوت را پرداخت می‌کند، در بخش‌های دیگر با کمبود بودجه مواجه می‌شود، بنابراین باید این نرخ متعادل شود تا دولت بتواند بقیه امور را مدیریت کند.

سخنگوی دولت از رسانه‌ها خواست تا به منطقی‌سازی قیمت بنزین کمک کنند و افزود: میزان یارانه‌ای که دولت روی بنزین پرداخت می‌کند رقم بسیار بزرگی است. ظرفیت تولید داخل ما روزانه حدود ۱۰۰ میلیون لیتر است که با همین قیمت در خدمت مردم قرار می‌گیرد؛ اما در صورت افزایش مصرف، پوشش دادن این تفاوت هزینه‌ها دشوار خواهد بود.

اجرای آزمایشی طرح اتصال کارت سوخت به کارت بانکی

مهاجرانی در باره درباره اتصال کارت سوخت به کارت بانکی و آمادگی زیرساخت‌های آن توضیح داد: اجرای این طرح نیازمند زیرساخت‌های امنیتی ویژه‌ای است تا مشکلی برای شهروندان ایجاد نشود. در حال حاضر افراد از دو کارت مجزا (سوخت و بانکی) استفاده می‌کنند که ادغام آن‌ها اقدام مناسبی است، اما باید از امنیت سایبری آن اطمینان کامل …


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سخنگوی سپاه اعلام کرد که ایران با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار خواهد گرفت.
 خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!
سایت تابناک

خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 29 مرداد ماه. با ما باشید.
 جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق
سایت تابناک

جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق

هشتگی که دیروز قالیباف با آن توییت زد، ترند عراقی‌ها شده است.
 عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است
سایت جهان صنعت نیوز

عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

وزیر خارجه ایران در واکنش به تهدیدهای اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران تاکید کرد: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.
 به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان
سایت ایران آنلاین

به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.
 واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:
سایت ایران آنلاین

واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:

وزیر امور خارجه نوشت: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد.
 سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کار رفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته متفاوت خواهد بود.
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.