قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

سکوت ایران وسط دعوای بزرگ AFC

رویترز از بزرگ‌تر شدن دعوای موافقان و مخالفان اینفانتینو در AFC خبر داد.
 سکوت ایران وسط دعوای بزرگ AFC

به گزارش مشرق ، فدراسیون ایران هنوز موضع خود را در زمینه پرونده اخراج اینفانتینو اعلام نکرده اما طبق گزارش امروز(چهارشنبه) رویترز، دعوای بزرگی در AFC به‌خاطر اینفانتینو رخ داده و رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا واکنش تندی به قطر در زمینه حمایت از اینفانتینو داشته است.

اینفانتینو به دلیل زدوبند با ترامپ و افشای رسوایی اخلاقی‌اش بیش از ٧٠ درصد اعتماد اعضای فیفا را ازدست‌داده است.

اینفانتیو در یک هفته گذشته برای ماندن در صندلی ریاست فیفا جنگ بزرگی به راه انداخته و با ائتلاف کشورهای عربی مثل قطر، عربستان و امارات در حال ایجاد شکاف در AFC است.

فوتبال آسیا وارد جنگی میان موافقان و مخالفان اینفانتینو شده ولی هنوز فدراسیون فوتبال ایران موضع خود را مشخص نکرده است.

رویترز خبر می‌دهد که این شکاف در حال تبدیل شدن به دعوایی بزرگ است چون شیخ سلمان در خطاب به قطر گفته: نه‌تنها از اختیارات خود فراتر نرفته، بلکه مسئولیت داشته در برابر موضوعی که آن را برای منافع فوتبال آسیا اساسی می‌داند، اقدام کند.

شیخ سلمان شنای قطر بر خلاف جریان آب را زیرسوال برده چون رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا اکثر اعضا را علیه اینفانتیو متحد کرده است و حالا در حساس‌ترین شرایط فوتبال آسیا تمام اعضای AFC باید طرف خود را انتخاب کنند چون در ماندن یا رفتن اینفانتینو تاثیرگذار است.



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»


۴ ساعت قبل / سایت آوش

دربی ایرانی ها در امارات به سود النصر/ قایدی نیمکت نشین و قربانی در ترکیب اصلی

در ادامه هفته دوم لیگ امارات یک بازی برگزار شد.

در این بازی النصر از الوحده پذیرایی کرد که این بازی با یک گل به سود النصر به پایان رسید.

محمد قربانی در ترکیب اصلی الوحده به میدان رفت و در دقیقه ۸۵ جای خود را به بنتکه داد این در حالی است که مهدی قایدی نیمکت نشین بود و در دقیقه ۸۳ وارد زمین شد.

منبع: ایسنا 


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

به گزارش "ورزش سه"، محل برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا الیت هنوز به صورت رسمی مشخص نشده و آبی‌ها برای انتخاب ورزشگاهی خارج از ایران با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده‌اند. علی تاجرنیا در تازه‌ترین صحبت‌های خود از تلاش باشگاه برای گرفتن تأیید ورزشگاه بصره خبر داد.

تاجرنیا ابتدا با اصلاح این برداشت که استقلال کشور تاجیکستان را به عنوان محل میزبانی معرفی کرده بود، گفت: «تاجیکستان گزینه‌ای بود که گل‌گهر معرفی کرده بود. در بررسی‌هایی که انجام دادیم، برای من و سایر اعضای هیئت‌مدیره بسیار مهم بود ورزشگاهی انتخاب شود که هواداران استقلال امکان دسترسی به آن را داشته باشند.»

وی افزود: «به همین دلیل روی بصره اصرار کردیم و توافق لازم را نیز گرفتیم. درباره بغداد هم توافق اولیه انجام شده بود، اما آنچه این موضوع را با مشکل مواجه کرد، تعلل مجموعه فدراسیون فوتبال عراق بود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال درباره علت این تأخیر توضیح داد: «مسئولان فدراسیون عراق گلایه‌هایی از فدراسیون فوتبال ایران داشتند که بخشی از آنها نیز به‌حق بود. این تأخیر باعث شد مدارک مورد نیاز تا پیش از زمان قرعه‌کشی ارسال نشود.»

تاجرنیا ادامه داد: «پس از ارائه توضیحات، مسئولان مربوطه شرایط را پذیرفتند. ابتدا اعلام شده بود که استقلال دیگر امکان معرفی محل میزبانی ندارد و باید در کشور تیم‌های حریف بازی کند، اما در جدول مسابقات نیز محل برگزاری دیدارهای خانگی ما را مشخص نکردند و فرصت ادامه رایزنی‌ها باقی ماند.»

وی درباره آخرین وضعیت مذاکرات گفت: «روز گذشته فدراسیون فوتبال عراق قرارداد را امضا کرد و نامه مربوط به ورزشگاه بصره را نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا فرستاد. با توجه به اینکه ارسال این مدارک با کمی تأخیر انجام شده است، اکنون در حال رایزنی هستیم تا AFC با این درخواست موافقت کند.»

به این ترتیب بصره گزینه نهایی استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی آسیایی است، اما قطعی شدن این انتخاب به تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا بستگی دارد. تاجرنیا در پایان ابراز امیدواری کرد این مجوز صادر شود و گفت: «اگر این اتفاق رخ بدهد، از نظر شرایط میزبانی وضعیت بسیار بهتری نسبت به گزینه‌های دیگر خواهیم داشت.»

نزدیکی بصره به ایران و امکان حضور آسان‌تر هواداران استقلال، دلیل اصلی اصرار مدیران باشگاه بر انتخاب این شهر بوده است. اکنون آبی‌ها منتظر پاسخ AFC هستند تا پس از هفته‌ها بلاتکلیفی، ورزشگاه محل برگزاری مسابقات خانگی‌شان در آسیا مشخص شود.




 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر