قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

کارشناس یمنی: عربستان سعودی بهای سنگینی خواهد پرداخت

یک کارشناس یمنی با اشاره به احتمال گسترده‌تر شدن دایره تهدیدات نیروهای مسلح یمن علیه عربستان گفت که ریاض در صورت تداوم سیاست‌های تجاوز طلبانه خود بهای سنگینی خواهد پرداخت. 
 کارشناس یمنی: عربستان سعودی بهای سنگینی خواهد پرداخت

به گزارش مشرق ، سرتیپ «مجیب شمسان» کارشناس امور نظامی و راهبردی تأکید کرد که تصمیم نیروهای مسلح یمن مبنی بر اعمال محاصره دریایی علیه عربستان سعودی، گامی سرنوشت‌ساز پس از پایان یافتن فرصت‌های صلح است.

وی به شبکه المسیره گفت که نظام سعودی به دلیل تداوم سیاست‌هایش بهای سنگینی خواهد پرداخت؛ چرا که یمن در صورت ادامه تجاوز و محاصره، گزینه‌های تشدید تنش گسترده‌تری در اختیار دارد.

شمسان افزود که موفقیت گام کنونی غیر منتظره نبوده است؛ زیرا مبتنی بر سوابق عملی بود که ثابت کرد هشدارهای صنعا تنها مواضع رسانه‌ای نیست، بلکه بر پایه عملیات‌های نظامی موفقی است که توانایی خود را در تحمیل واقعیت‌های میدانی و مقابله با قدرتمندترین ناوگان‌های دریایی به اثبات رسانده است.

وی تأکید کرد که ناچار شدن کشتی‌های سعودی به دور زدن از مسیرهای طولانیِ پیرامون قاره آفریقا، زمان لازم برای رسیدن به بازارهای آسیایی را چند برابر می‌کند؛ به طوری که سفرهایی که بین ۲۰ تا ۲۴ روز طول می‌کشید، اکنون ممکن است به ۵۰ روز یا بیشتر برسد که با افزایش چشمگیر مسافت، مخاطرات و هزینه‌های عملیاتی همراه است.

این تحلیلگر مسائل راهبردی با اشاره به اینکه نظام سعودی به سمت خسارات اقتصادی سنگین حرکت می‌کند، خاطرنشان کرد که ریاض دارای ناوگان دریایی عظیمی شامل حدود ۱۰۹ نفتکش متعلق به شرکت‌های «آرامکو» و «بحری» است که در کنار صدها کشتی دیگرِ حامل کالا و کانتینر، مجموع ناوگان دریایی عربستان را به حدود ۴۳۳ کشتی می‌رساند؛ امری که تداوم محاصره دریایی را به باری فزاینده بر اقتصاد عربستان تبدیل می‌کند.

وی تأکید کرد که تنگه باب‌المندب همچنان به روی همه کشتی‌ها به جز کشتی‌های سعودی باز است و تصمیم یمن دقیقاً تعیین شده و کشتیرانی بین‌المللی را هدف قرار نمی‌دهد.

شمسان گفت که عربستان امروز سعی دارد تجربه آمریکا را بازتولید کند و اقدامات یمن را به عنوان تهدیدی برای کشتیرانی جهانی جلوه دهد، اما صنعا عملاً ثابت کرده است که اهداف بسیار دقیقی را با تکیه بر توانمندی‌های اطلاعاتی بالا و توان نظامیِ قادر به اجرای وعده‌های خود، مورد حمله قرار می‌دهد.

شمسان به تجربه ائتلاف دریایی آمریکا علیه یمن اشاره کرده و گفت که واشنگتن در ابتدا از مشارکت ۴۰ کشور سخن گفت، اما …



 وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن

به گزارش برنا، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی در خصوص وقوع حادثه دریایی در ۱۳۶ مایلی شرق شهر المکلا در یمن دریافت کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس همچنین تأکید کرد که یک نفتکش پس از نزدیک شدن یک کشتی دیگر به آن در خلیج عدن پیام اضطراری کمک ارسال کرده است.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) در پیامی جدید تأیید کرده که ۶ فرد مسلح وارد نفتکش شده‌اند و اکنون کنترل کشتی را در دست گرفته و آن را به سمت سومالی هدایت می‌کنند.

طبق اعلام سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس یک نفتکش هنگام حرکت به سمت غرب در خلیج عدن، با ارسال پیام اضطراری از نزدیک شدن یک شناور غیرمجاز خبر داد.

انتهای پیام/



 وقوع یک حادثه امنیتی دیگر در نزدیکی سواحل یمن
۴۲ دقیقه قبل / سایت جماران

وقوع یک حادثه امنیتی دیگر در نزدیکی سواحل یمن

به گزارش جماران، منابع عربی از وقوع یک حادثه امنیتی در نزدیکی سواحل یمن خبر داده‌‌اند.

 این منابع عنوان کرده‌اند که قایق‌های کوچک به یک نفتکش در شرق مکلا در یمن نزدیک شده‌اند و نفتکش درخواست کمک کرده است.

 سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا هم اعلام کرد گزارشی از یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن دریافت کرده است.

 سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا در ادامه افزود: یک نفتکش در حالی که در خلیج عدن در حال حرکت بود، با نزدیک شدن یک فروند شناور به آن، درخواست کمک ارسال کرد.

 



 صنعا هشدار داد: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
۵۴ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

صنعا هشدار داد: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

به گزارش عصر خبر، صنعا در چارچوب آمادگی برای ورود به «مرحله دوم» تشدید تنش نظامی دریایی و هوایی علیه عربستان اعلام کرد که نیروهای صنعا طی هفته‌های گذشته موفق شده‌اند سه معادله نظامی را تثبیت کنند. نخست «محاصره در برابر محاصره» است که آن را از جنوب دریای سرخ تا شمال آن، از طریق خلیج عدن و دریای عرب تثبیت کرده‌اند. معادله دوم نیز بر هدف قرار دادن مراکز تجمع و استقرار نیروهای عربستانی در هر نقطه‌ای از غرب یمن تا شرق آن استوار بوده است؛ معادله سوم نیز «بازدارندگی و پاسخ مستقیم» است که بر پاسخ به نقض حریم هوایی یمن از طریق هدف قرار دادن تأسیسات راهبردی در عمق خاک عربستان استوار بوده است.

به روایت ایسنا، بر اساس نوشته روزنامه الاخبار، در همین چارچوب، نیروهای صنعا از طریق سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نظامی خود از نتایج عملیات نظامی در چارچوب «مرحله نخست» پرده برداشتند و اعلام کردند که از بیستم ماه گذشته تاکنون، هشت کشتی نفتی عربستان را هدف قرار داده‌اند که پنج فروند از آن‌ها در دریای سرخ و سه فروند در خلیج عدن و دریای عرب بوده‌اند. این نیروها همچنین تأکید کردند که موفق شده‌اند از عبور ۴۸ کشتی نفتی عربستان از دریای سرخ و دریای عرب جلوگیری و آن‌ها را وادار کنند از همان مسیری که آمده بودند، بازگردند. نوشته های مشابه تصاویر بدرقه محمدرضا عارف در حال سفر به عربستان 1403/08/21 حمله ثابتی به قالیباف و رجز خوانی برای وزیر اقتصاد از تریبون مجلس/ اینکه گفته شود استیضاح وزرا الان به مصلحت نیست، عقیم کردن مجلس است 1403/10/12

بر اساس بیانیه یحیی سریع، نیروهای صنعا مجموعه‌ای از عملیات بازدارندگی هوایی را با استفاده از موشک‌های بالستیک و پهپادها در عمق خاک عربستان اجرا کردند که اهداف خود را با دقت مورد اصابت قرار دادند و خسارت‌های گسترده‌ای به تأسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان در شماری از مناطق جنوب و شرق این کشور وارد کردندسخنگوی نظامی نیروهای مسلح یمن ادامه داد که ۹ حمله در ینبع، نجران، جیزان و ابها انجام شده و همچنین سامانه انتقال محموله‌های نفتی از استان شرقی به شبه جزیره عربستان هدف قرار گرفته است. این عملیات در پاسخ به تجاوز عربستان که فرودگاه …



 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص مذاکرات پیشین گفت: هدف ما پایان جنگ، رفع محاصره، آزادسازی منابع بلوکه شده و سپس گفت وگوی هسته‌ای بوده. همزمان، ترامپ رییس جمهور آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات با ایران مدعی شد: در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم].

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز سی و نهم جنگ سوم چه گذشت؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۵)/ سی‌ان‌ان: احتمالا یکی از اهداف پشت پرده دعوت عراق از قالیباف این بوده که بغداد خود را به‌عنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند/تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]

اخبار مربوط به روز چهلم جنگ سوم و روز صد و سی و چهارم آتش بس (۲۹ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ - ۱۳:۳۷ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا اعلام کرد: گزارشی درباره وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن دریافت کردیم.

این سازمان افزود: یک نفتکش هنگام عبور از خلیج عدن، با نزدیک شدن یک شناور به خود، درخواست کمک اضطراری ارسال کرد. ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ - ۱۳:۳۶ رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله دنیای اقتصاد/ قربانیان خاموش جنگ و تحریم | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/ «قربانیان خاموش جنگ و تحریم» عنوان یادداشت روز در روزنامه دنیای اقتصاد به قلم محمدرضا فرزانگان و سیدرضا مجدزاده است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان بر
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ مایلی شرق مکلا در یمن/ نفت ۹۳.۸۳ دلار شد/ ادعای الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده که مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم
سایت انتخاب

ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده/ سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا: وقوع یک حادثه در ۱۳۶ …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
سایت دیدارنیوز

مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...