قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱ ساعت قبل

عقب‌نشینی ترامپ از سیاست تعرفه‌ای خود به خاطر تورم

دولت ترامپ اکنون برای مهار افزایش قیمت مواد غذایی به افزایش واردات و کاهش موانع تعرفه‌ای روی آورده است.
 عقب‌نشینی ترامپ از سیاست تعرفه‌ای خود به خاطر تورم

به گزارش مشرق، در حالی که کم‌تر از یک سال و نیم از وعده دونالد ترامپ به مردم آمریکا مبنی بر ایجاد شغل‌های بیش‌تر و رونق اقتصادی در پی اعمال و اعمال تعرفه‌های جدید بر کالاهای ورودی از شمار زیادی از کشورهای جهان، از جمله متحدان واشنگتن می‌گذرد، دولت او اکنون برای مهار افزایش قیمت مواد غذایی به افزایش واردات و کاهش موانع تعرفه‌ای روی آورده است.

رئیس‌دولت تروریستی آمریکا در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

در حالی که بیش‌از یک سال و هفت ماه از پایان ریاست‌جمهوری جو بایدن می‌گذرد، ترامپ او را مقصر قیمت کنونی گوشت در آمریکا دانست و نوشت: «همان‌طور که همه می‌دانند، در دوره ریاست‌جمهوری بایدن، قیمت گوشت گاو بیش‌ترین نرخ افزایش [در تاریخ] را داشت و تعداد دام‌های گاو در آمریکا به پایین‌ترین سطح خود در تاریخ معاصر رسید.»

ترامپ در ادامه اعلام کرد که دولت آمریکا طی ۹۰ روز آینده اجازه واردات بالغ بر ۳۰۰ هزار تن گوشت مورد استفاده برای تولید گوشت چرخ‌کرده را بدون اعمال تعرفه خارج از سهمیه وارداتی خواهد داد. وی افزود که بر اساس این توافق، به آمریکا تعهد داده شده است که گوشت وارداتی با قیمتی ۲۵ درصد پایین‌تر از قیمت فعلی بازار عرضه شود.

ترامپ گفت این توافق ضمن کاهش قیمت گوشت برای مصرف‌کنندگان آمریکایی، فرصت لازم برای افزایش دوباره جمعیت دام‌های گاو و حمایت از دامداران آمریکایی را فراهم خواهد کرد.



۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا، جی.دی ونس معاون ترامپ در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی نیوزمکس در پاسخ به اینکه به نظر او ایران تا چه مدت قادر به تحمل فشار اقتصادی خواهد بود، گفت: «می‌دانید، پیش‌بینی این موضوع همیشه دشوار است و صادقانه بگویم، تمرکز ما روی این موضوع نیست.»

ونس گفت: «ما اکنون تقریباً در مرحله جدیدی هستیم که در آن مؤثرترین ابزار، فشار اقتصادی است که ما بر آنها وارد می‌کنیم و این یک مرز باریک است زیرا در حالی که ما بر آنها فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آنها سعی خواهند کرد بر ما فشار اقتصادی وارد کنند.»

معاون رئیس جمهور آمریکادر ادامه ادعاهایش افزود: «آنها (ایران) تحت فشار زیادی هستند. این فشار برای هدف ما که اطمینان از نداشتن سلاح هسته‌ای است، مفید است، چه بتوانند چند هفته یا چند ماه یا احتمالا بیشتر دوام بیاورند.»

پیش از این، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آغاز «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرده بود. او همچنین هشدار داد کشورهایی که موسسات مالی، مشاغل، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی آنها از تهران حمایت می‌کنند، با عواقب اقتصادی جدی از سوی ایالات متحده روبه‌رو خواهند شد. به گفته ترامپ، واشنگتن به همه متحدان خود نیاز دارد تا در کنار ایالات متحده باشند.

معاون رئیس جمهور آمریکا در ادامه اعلام کرد واشنگتن در حال ورود به مرحله جدیدی از اعمال فشار اقتصادی بر ایران است و آن را موثرترین ابزار برای دستیابی به اهداف آمریکا می‌داند.

این اظهارات در حالی مطرح شد که وزارت خزانه‌داری تحریم‌های جدیدی را اعمال کرده و دولت وعده انزوای اقتصادی بی‌سابقه‌ای را داده است.

ایالات متحده استراتژی خود را در قبال تهران تغییر داده و وارد چیزی شده است که به ادعای ونس، «مرحله جدیدی» است که در آن اجبار اقتصادی نقش محوری دارد.

معاون ترامپ همچنین در اظهاراتی واهی افزود که اهرم مالی اکنون مکانیسم اصلی واشنگتن برای تغییر اجباری رفتار ایران است و این نشان دهنده فاصله گرفتن از رویکردهای قبلی است.

صادرات انرژی به عنوان اهرم

ونس تاکید کرد که افزایش تولید انرژی ایالات متحده می‌تواند دو هدف را دنبال کند یکی کاهش هزینه‌های سوخت داخلی و همزمان تشدید فشار بر اقتصاد ایران و مدعی شد: «اگر بتوانیم نفت و گاز کافی صادر کنیم تا به برخی از آمریکایی‌ها کمی در پمپ بنزین و کمی در قیمت انرژی سهولت دهیم، این امر فشار اقتصادی زیادی بر تهران نیز وارد می‌کند و محاسبات استراتژیک آن را تغییر می‌دهد.»

او در ادامه به این مساله اعتراف کرد که ایران همچنان می‌تواند دست به اقدامات تلافی جویانه بزند.

معاون رئیس جمهور ایالات متحده در بخش دیگری از صحبت‌هایش فشار اقتصادی علیه ایران را به «یک رقص ظریف» توصیف کرد و مدعی شد چنین اقدامی «موثرترین ابزار» ایالات متحده علیه ایران است.

ونس در ادامه اعتراف کرد که اهرم اصلی ایران دسترسی به تنگه هرمز است و افزود: «اگر بتوانیم، حتی این وضعیت را به جایی که قبلا بود برنگردانیم و بتوانیم نفت و گاز کافی خارج کنیم تا برای برخی از آمریکایی‌ها در پمپ‌ها کمی سهولت ایجاد کنیم، قیمت انرژی کمی کاهش می‌یابد.»

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۵ ساعت قبل / سایت مشرق

جاه‌طلبی بی‌سابقه ترامپ برای ثبتِ نام خود بر یک ناو هواپیمابر آمریکا

به گزارش مشرق، نیروی دریایی آمریکا در حال بررسی تغییر نام یک ناو هواپیمابر در دست ساخت است که قرار بود به افتخار «دوریس میلر»، ملوان سیاه‌پوستی که در جریان حمله ژاپن به پرل هاربر به قهرمانی مشهور شد، نام‌گذاری شود.

سه منبع مطلع گفته‌اند که در دولت ترامپ، بحث‌هایی داخلی درباره تغییر نام این ناو و احتمال نام‌گذاری آن به افتخار خود ترامپ مطرح شده است.

چنین اقدامی بی‌سابقه خواهد بود، چرا که تاکنون ناو هواپیمابر آمریکایی به نام رئیس‌جمهوری که در قید حیات و در حال تصدی این سمت است، نام‌گذاری نشده است.

این ناو از کلاس «فورد» است و نیروی دریایی آمریکا در نخستین دوره ریاست‌جمهوری ترامپ اعلام کرده بود که نام «یواس‌اس دوریس میلر» را بر آن خواهد گذاشت.


۵ ساعت قبل / سایت مشرق

ادعای عجیب ترامپ درباره پیروزی با وجود افت در نظرسنجی‌ها

به گزارش مشرق، دونالد ترامپ رئیس دولت تروریستی آمریکا در گفت‌وگویی تلفنی با مایکل کوهن، وکیل سابق خود که پس از قطع رابطه با او به یکی از شاهدان اصلی پرونده‌های قضایی علیه ترامپ تبدیل گردید، مدعی شد اگر امروز برای سومین دوره ریاست‌جمهوری نامزد شود، با اختلاف ۲۵ امتیاز پیروز خواهد شد.

این اظهارات در حالی مطرح شده که یک نظرسنجی اخیر رویترز/ایپسوس میزان رضایت از عملکرد ترامپ را ۳۳ درصد نشان می‌دهد و پایین‌ترین میزان محبوبیت او در دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش را به ثبت رسانده است.

کوهن که سال‌ها وکیل شخصی ترامپ بود، در سال ۲۰۱۹ در برابر کنگره او را «کلاهبردار» و «متقلب» خواند و بعدها در پرونده پرداخت حق‌السکوت به استورمی دنیلز علیه ترامپ شهادت داد.




 فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

فساد مالی ترامپ و خانواده‌اش در صدر تحقیقات گسترده دموکرات‌ها

دموکرات‌های آمریکا از برنامه‌ای گسترده برای تحقیق درباره دونالد ترامپ، اعضای خانواده او و دولتش خبر داده‌اند؛ تحقیقاتی که به گفته آنها، بیش از هر چیز بر اتها...

 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۲۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تصادف هوایی مرگبار در فرودگاه پنسیلوانیا

در پی برخورد یک بالگرد پلیس ایالتی با یک هواپیمای کوچک در جریان یک مانور آموزشی در فرودگاهی در پنسیلوانیا در شامگاه ۱۹ آگوست، یک خلبان کشته و دو افسر پلیس زخ...

 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن‌بست رسیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روز‌های اخیر به بن‌بست رسیده است.