قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

جدی‌ترین گزینه میزبانی دربی ۱۰۷

در صورت موافقت‌های نهایی، دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم لیگ برتر در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.
 جدی‌ترین گزینه میزبانی دربی ۱۰۷

به گزارش مشرق، تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر باید به مصاف یکدیگر بروند؛ دیداری که به عنوان دربی ۱۰۷ پایتخت شناخته می‌شود اما تاکنون زمان و مکان برگزاری آن به صورت رسمی اعلام نشده است.

در همین راستا باشگاه استقلال که طبق برنامه میزبان این دیدار خواهد بود، طی نامه‌ای رسمی درخواست خود برای برگزاری دربی در شهر اصفهان را به مسئولان مربوطه ارائه کرده است.

در شرایطی که هنوز محل برگزاری این مسابقه به صورت قطعی مشخص نشده، پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نیز روز گذشته اعلام کرد که سرخ‌پوشان برای برگزاری این دیدار مشکلی ندارند و در هر ورزشگاهی که باشگاه استقلال به عنوان میزبان معرفی کند، آماده رویارویی با رقیب سنتی خود خواهند بود.

نکته قابل توجه اینکه برخلاف سال‌های گذشته، باشگاه استقلال به هیچ عنوان قصد ندارد دربی ۱۰۷ را در شهر اراک برگزار کند و در حال حاضر اصفهان جدی‌ترین گزینه برای میزبانی از این مسابقه حساس محسوب می‌شود.

با این حال، برگزاری دربی در اصفهان منوط به موافقت مراجع ذی‌ربط و تأیید نهایی مسئولان مربوطه خواهد بود و پس از طی شدن مراحل لازم، محل قطعی برگزاری این دیدار اعلام می‌شود.

به این ترتیب، در شرایطی که دو تیم باید در هفته پنجم لیگ برتر مقابل یکدیگر قرار بگیرند، اصفهان در حال حاضر گزینه اصلی میزبانی دربی ۱۰۷ است و باید منتظر تصمیم نهایی مسئولان برای مشخص شدن محل برگزاری این مسابقه ماند.



۱۱ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

دربی حتما در نقش‌جهان برگزار می‌شود

نورنیوز-گروه ورزشی: علی طاهری عصر امروز در جمع خبرنگاران برگزاری دربی سرخابی‌های پایتخت در ورزشگاه نقش‌جهان را قطعی دانست و گفت: ورزشگاه آزادی در حال تعمیر است و مشکلاتی دارد و از طرفی سلزمان لیگ هم به دنبال برگزاری یک دربی باشکوه بود و بر همین اساس تصمیم گرفته شد با توجه به زیرساخت‌های مناسب ورزشی اصفهان، ورزشگاه نقش‌جهان میزبان این دیدار باشد.

وی افزود: این تصمیم با نظر موافق استاندار اصفهان، اتخاذ شد تا از این سرمایه ملی برای برگزاری دربی استفاده کنیم. تقریباً از اسفندماه مردم درگیر مسائل جنگ بودند و برگزاری چنین رویدادی می‌تواند در بازگرداندن امید، شور و نشاط به جامعه مؤثر باشد.

رئیس هیئت فوتبال استان اصفهان ادامه داد: استان‌های کشور باید دست به دست هم بدهند و بتوانیم بار فوتبال را همه به دوش بکشیم. با توجه به اینکه ورزشگاه آزادی در بازه تعمیرات قرار دارد، فکر می‌کنم بهترین مکان برای برگزاری دربی، ورزشگاه نقش‌جهان است تا هواداران بتوانند با ظرفیت حداکثری در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

طاهری با اشاره به تجربه برگزاری دربی در اراک گفت: سال گذشته دربی در اراک با حضور 12، 13 هزار هوادار برگزار شد و به نوعی ویژگی و شکوه خاص خود را نداشت. ان‌شاءالله اصفهان به عنوان یک شهر تاریخی و گردشگری بتواند میزبان علاقه‌مندان به فوتبال باشد و شاهد برگزاری یک دربی زیبا، باکیفیت و بدون حاشیه از سوی دو تیم باشیم.

وی خاطرنشان کرد: هیئت فوتبال استان اصفهان به عنوان نماینده فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، برگزاری این میزبانی را متقبل شده است و این برای نخستین بار است که چنین اتفاقی رخ می‌دهد. پیش از این نیز دیدار تیم ملی ایران و قرقیزستان برای نخستین بار از تهران خارج شد و در اصفهان برگزار شد که میزبانی بسیار شایسته‌ای در این دیدار انجام شد.


۱۶ دقیقه قبل / سایت الف

مخالفت پرسپولیسی‌ها با درخواست تراکتور؛ مگر می‌شود نقض قانون کرد؟  

به گزارش خبرآنلاین؛ محسن خلیلی مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری برابر استقلال خوزستان در هفته دوم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: تبریک می‌گویم به هواداران خوبمان. خسته نباشید به کادر فنی، مجموعه پرسپولیس و بازیکنانمان. از همه هوادارانمان ممنون هستم که باز هم ما را تنها نگذاشتند و سنگ تمام گذاشتند.

وی افزود: امیدوارم این بردها تداوم داشته باشد. اینکه در نیمه اول و در تایم خیلی زود، بچه‌ها به گل می‌رسند جای خوشحالی دارد که هوادارانمان آن پرسپولیسی که دوست دارند را می‌بینند. تیمی که هجومی بازی می‌کند و بازی‌های پر گلی را رقم می‌زند. امیدوارم که در بازی‌های آتی هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

مدیر تیم پرسپولیس در مورد داوری خاطرنشان کرد: گِله کوچکی از داوری دارم که یک مقدار احساس می‌کنم که تمرکز داور محترم در ۲۰ دقیقه پایانی یک مقدار از بین رفته بود و یکسری خطاها را نگرفتند و باعث تنش شدند و آن خطایی که روی مجید عیدی انجام شد و همچنین توپی که به دست بازیکن این تیم برخورد کرد را من فکر می‌کنم که شاید اتاق وی ای آر می‌بایست دخالت و همکاری بیشتری می‌کرد و به نظر می‌رسد دست بازیکن آبی‌پوش باز و بدنش بزرگ شده بود که باید متخصصان داوری کارشناسی کنند.

 خلیلی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است. بازی‌های پرسپولیس بسیار سنگین است و باید توجه بیشتری به قضاوت‌ها بشود و دقت نظر بیشتر داشته باشند. امیدوارم که این صحنه‌ها و این عدم تمرکز را در ادامه مسابقات شاهد نباشیم

محسن خلیلی در خصوص بخشش هواداران تراکتور در دیدار برابر پرسپولیس گفت: قانون باید اجرا شود و وقتی بازی‌های رفت و برگشت بدون تماشاگر است، به نظر من باید قانون اجرا شود و این اتفاق بیفتد و فصل بعد انشاا.. حضور تماشاگران را داشته باشیم.

وی در مورد سوالی مبنی بر اینکه اگر بازی با تماشاگر برگزار شود، واکنش باشگاه پرسپولیس چگونه خواهد بود، گفت: نمی‌توانند این کار را بکنند. مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ در جام حذفی هم گفتند به خاطر اینکه محرومیت‌ها برای لیگ بوده است، محرومیت اجرا نشد اما الان دیگه می‌خواهند چه بگویند؟ الان ما داخل مسابقات لیگ هستیم و قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. ما زیاد راضی به برگزاری این مسابقه با تماشاگر نیستیم.


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

مدافع پرسپولیس به ملوان پیوست

فرزین معامله‌گری، مدافع چپ‌پای تیم فوتبال پرسپولیس به ملوان پیوست.

او به عنوان بازیکن-سرباز و جهت گذراندن دوران سربازی خود به جمع قوهای انزلی اضافه شده است.

بدین ترتیب پرسپولیس حالا در سمت چپ خط دفاعی خود، تنها ابوالفضل جلالی و علیرضا همایی‌فر را در اختیار دارد و با توجه به مصدومیت‌های جلالی، احتمالاً سرخ‌پوشان در روزهای آخر نقل‌وانتقالات، برای جذب یک مدافع چپ وارد عمل شوند.




 تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!
۱۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تراکتور - پرسپولیس بدون تماشاگر!

بازی تیم‌های تراکتور و پرسپولیس به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۲۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۱۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا