قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

۶ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای

مدیرعامل هلال احمر آذربایجان‌غربی گفت: بر اثر تصادف زنجیره ای تریلی، پرشیا و وانت پیکان در جاده ارومیه - سلماس ۶ نفر جان خود را از دست داده و پنج تن مصدوم شدند.
 ۶ فوتی و ۵ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای

به گزارش مشرق، حمید محبوبی روز جمعه در گفت و گویی افزود: ساعت ۱۶:۲۵ امروز گزارشی مبنی بر تصادف زنجیره‌ای پرشیا ، تریلی و وانت پیکان در محور سلماس _ ارومیه (جاده فرعی قیرمیزی یول) اعلام شد.

وی اضافه کرد: نجاتگران پایگاه امداد و نجات گردنه قوشچی هلال احمر شهرستان ارومیه بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.

مدیرعامل هلال احمر آذربایجان‌غربی ادامه داد: این حادثه ۵ مصدوم و ۶ فوتی داشت که مصدومان حادثه بعد از انجام اقدامات اولیه و پیش بیمارستانی به مرکز درمانی منتقل شدند.

محبوبی با تسلیت به خانواده جانباختگان اظهار کرد: فوتی های این تصادف بعد از رهاسازی توسط ست هیدرولیک خودروی نجات به مراجع قانونی تحویل داده شدند.

ایام آخر هفته همواره در آذربایجان‌غربی تصادفات قابل توجه است ولی این میزان فوتی در یک تصادف طی سال جاری بی سابقه بوده است.





 روباه مهربانِ فلات ایران
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

روباه مهربانِ فلات ایران

تصویری از روباه مهربان فلات ایران را ملاحظه می‌نمایید.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.