قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

اینتر ۲- یوونتوس یک / دیداری که خیلی هم دوستانه نبود +فیلم

تیم‌های فوتبال اینترمیلان و یوونتوس در تورِ پیش‌فصل خود در استرالیا به مصاف هم رفتند که شاگردان کریستین چیوو موفق شدند به برتری برسند.
 اینتر ۲- یوونتوس یک / دیداری که خیلی هم دوستانه نبود +فیلم

به گزارش مشرق، تیم‌های فوتبال اینترمیلان و یوونتوس که تور آماده‌سازی خود را در استرالیا بر پا کرده‌اند، از ساعت ۱۴:۳۰ دقیقه امروز در ورزشگاه اوپتوس و با قضاوت تیموتی داناسکاس از کشور میزبان به مصاف هم رفتند.

این دیدار که جزو تقابل‌های مهم فوتبال باشگاهی در ایتالیا محسوب می‌شود، در نیمه اول با برتری محسوس اینترمیلان همراه شد. شاگردان کریستین چیوو در دقیقه ۲۵، روی پاس یوان بونی و ضربه فدریکو دی‌مارکو موفق شدند گل برتری را به ثمر برسانند. در ادامه، توپی از خط دروازه‌ها نگذشت تا نیمه نخست با برتری اینترمیلان به پایان برسد.

در نیمه دوم و با اینکه یوونتوس حملات پُردامنه‌ای را روی دروازه اینترمیلان ترتیب داده بود، اما این شاگردان چیوو بودند که به گل دوم دست یافتند. در دقیقه ۶۳، اندی دیوف از غفلت مدافعان یوونتوس استفاده کرد و با شوتی که برای دی جئورجیو قابل مهار نبود، توانست اختلاف را به ۲ گل برساند.

در واپسین دقایق بازی اما این یوونتوس بود که اختلاف را کاهش داد. پاسِ در عمق فابیو میره‌تی در دقیقه ۸۵ به کونسیسائو رسید و او با ضربه‌ای دقیق، تنها گل یوونتوس را به ثمر رساند. در ادامه، حملات یوونتوس نتیجه‌ای نداشت تا دیداری که فقط نامش دوستانه بود، با برتری اینترمیلان به پایان برسد.



 یوونتوس به رتگی تمایل دارد؛ بازگشت آقای گل سابق سری آ؟
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

یوونتوس به رتگی تمایل دارد؛ بازگشت آقای گل سابق سری آ؟

پایگاه خبری فوتبالی - یوونتوس در روزهای پایانی بازار نقل‌وانتقالات به دنبال جذب یک مهاجم جدید است و متئو رتگی، مهاجم القادسیه، به فهرست گزینه‌های این باشگاه اضافه شده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از توتواسپورت، اولویت اصلی بیانکونری یوشوا زیرکزی است که احتمال جدایی‌اش از منچستریونایتد وجود دارد و ناپولی نیز شرایط او را دنبال می‌کند. با این حال، یوونتوس گزینه‌های جایگزین را نیز بررسی می‌کند و رتگی یکی از جدی‌ترین نام‌های مطرح‌شده است. مهاجم تیم ملی ایتالیا شناخت کاملی از سری آ دارد و در فصل ۲۰۲۴/۲۵ با پیراهن آتالانتا عنوان آقای گل این رقابت‌ها را به دست آورد. او که در آوریل دچار شکستگی استخوان درشت‌نی شده بود، اکنون به‌طور کامل بهبود یافته و دوشنبه نیز در جام پادشاهی عربستان مقابل الطائی دو گل به ثمر رساند.

مانع اصلی برای بازگشت رتگی به ایتالیا مسائل مالی است. این مهاجم تا سال ۲۰۲۹ با القادسیه قرارداد دارد و سالانه حدود ۲۰ میلیون یورو خالص دریافت می‌کند؛ دستمزدی که یوونتوس توان پرداخت آن را ندارد. با این حال، گفته می‌شود رتگی به بازگشت به فوتبال ایتالیا علاقه دارد و حاضر است برای پیوستن به یک باشگاه بزرگ و قرار گرفتن دوباره در کانون توجه تیم ملی، از بخشی از خواسته‌های مالی خود صرف‌نظر کند.

یوونتوس در شرایط فعلی تنها می‌تواند انتقالی قرضی با بند خرید اختیاری یا اجباری را دنبال کند. البته هرگونه اقدام برای رتگی، زیرکزی یا الکساندر سورلوث به تعیین تکلیف جاناتان دیوید بستگی دارد. مهاجم کانادایی جایی در برنامه‌های لوچانو اسپالتی ندارد، اما تاکنون پیشنهادهای جدایی را رد کرده و قصد دارد در تورین برای جایگاهش بجنگد. تا زمانی که دیوید از یوونتوس جدا نشود، بیانکونری از نظر مالی فضای لازم برای جذب مهاجم جدید را نخواهد داشت.



 لوکاکو: سال دوم حضور در ناپولی بدترین سال زندگی‌ام بود
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

لوکاکو: سال دوم حضور در ناپولی بدترین سال زندگی‌ام بود

پایگاه خبری فوتبالی - روملو لوکاکو پس از انتقال به فنرباغچه، دوران حضورش در ناپولی را «بدترین سال» زندگی خود توصیف کرد و به انتقاداتی که در ایتالیا از شرایط جسمانی او مطرح شده بود، پاسخ داد.

به گزارش فوتبالی، لوکاکو فصل گذشته در تمامی رقابت‌ها تنها ۱۰۲ دقیقه برای ناپولی به میدان رفت. مصدومیت پیش‌فصل مقابل المپیاکوس، روند طولانی ریکاوری و اختلاف با آنتونیو کونته باعث شد این مهاجم بلژیکی عملاً به بازیکنی حاشیه‌ای تبدیل شود. مشکلات شخصی از جمله درگذشت پدرش نیز شرایط را برای او دشوارتر کرد. مهاجم ۳۳ ساله پس از دیدار فنرباغچه و لیون در پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا، درباره شایعات مربوط به وضعیت جسمانی‌اش گفت:

«این ادعا که آماده نیستم کاملاً اشتباه است. احتمالاً در ایتالیا این حرف‌ها را مطرح کردند تا علیه من فضاسازی کنند، همان کاری که انجام دادند. من صد درصد آماده بازی هستم.»

لوکاکو درباره دلیل ترک ناپولی نیز توضیح کوتاهی داد:

«چرا تصمیم گرفتم بروم؟ چیزهایی شنیدم و تصمیماتی گرفته شد. همین. برای من بهتر بود که جدا شوم.»

ستاره بلژیکی انتقال به فنرباغچه را فرصتی برای شروع دوباره می‌داند:

«ترکیه تجربه جدیدی است، اما در سطحی حرفه‌ای و بالا. من به انگیزه نیاز دارم. این بهترین راهکار برای من بود و می‌خواهم همچنان در بالاترین سطح بازی کنم و برای کسب جام بجنگم.»

لوکاکو قراردادی یک‌ساله با قابلیت تمدید برای فصل دوم با فنرباغچه دارد و قصد دارد پس از پایان دوران حضورش در ترکیه به کشورش بازگردد. او همچنین تأکید کرد که همچنان برنامه قبلی خود برای ادامه فوتبال تا سال ۲۰۳۰ را دنبال می‌کند:

«امیدوارم بتوانم به این دو سال متعهد بمانم و بعد به خانه برگردم. همیشه گفته‌ام می‌خواهم تا سال ۲۰۳۰، از جمله برای تیم ملی، ادامه بدهم. بعد از آن دیگر تمام است.»

لوکاکو که در نخستین حضورش برای فنرباغچه تنها ۱۰ دقیقه بازی کرد، در پایان تأکید کرد برای رسیدن به جایگاه اصلی خود عجله‌ای ندارد و با صبر به دنبال تثبیت موقعیتش در تیم جدید خواهد بود.



 بازگشت رونالدینیو به فوتبال قطعی شد!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت رونالدینیو به فوتبال قطعی شد!

به گزارش "ورزش سه"، اوایل این تابستان برنده سابق توپ طلا در سن ۴۶ سالگی با تیم سری سی راونا قرارداد امضا کرد. ستاره سابق بارسلونا، پاری سن ژرمن و میلان در اردوی تمرینی پیش‌فصل باشگاه شرکت کرده است و روز جمعه در مراسم معارفه رسمی تیم برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ حضور خواهد داشت.

اینیاسیو چیپریانی مالکان راونا تاکید کرده است که رونالدینیو تنها برای اهداف تبلیغاتی و تجاری به باشگاه آورده نشده است، بلکه انتظار می‌رود دست‌کم در یک مسابقه در سطح سوم فوتبال ایتالیا به میدان برود.

چیپریانی در مصاحبه‌ای با روزنامه گاتزتادلو اسپورت در ماه ژوئن تایید کرد: «او در مراسم معارفه تیم در ۲۱ آگوست حضور خواهد داشت. او به اردوی تمرینی نمی‌آید، اما قطعاً حداقل در یک بازی لیگ و شاید حتی چند بازی بیشتر شرکت خواهد کرد و باید دید چه پیش می‌آید. هنوز نمی‌دانیم او چه زمانی در لیگ به میدان می‌رود زیرا به مسائل مختلفی بستگی دارد. این اتفاق قطعاً در یک بازی خانگی رخ خواهد داد. هدف او ثبت آخرین گل دوران بازی‌اش با پیراهن راونا است.»

رونالدینیو هنگام پیاده شدن از پرواز خود در ایتالیا دیده شده است و انتظار می‌رود روز جمعه با هم‌تیمی‌های خود در راونا دیدار کند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست
سایت دیدارنیوز

منیر الحدادی، هافبک سابق استقلال به آلباسته پیوست

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال که با این تیم ۲۸ بازی انجام داد، به تیم آلباسته اسپانیا پیوست.
 واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران
سایت پارس فوتبال

واکنش جنجالی محسن خلیلی درباره دیدار با تراکتور ؛ مخالفت با حضور تماشاگران

محسن خلیلی سرپرست پرسپولیس درباره دیدار با تراکتور گفت: دوست نداریم این مسابقه با حضور هواداران برگزار شود.
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!
سایت فوتبالی

آنالیز گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان؛ فراتر از فوتبال ایران!

پایگاه خبری فوتبالی- گل چهارم پرسپولیس به استقلال خوزستان یک گل تاکتیکی و سرعتی بود. گلی که نظیر آن در فوتبال ایران کمتر دیده شده است.به گزارش فوتبالی، پرسپولیس امروز و در دومین دیدارش در فصل جدید لیگ برتر موفق شد استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک شکست بدهد. با این برد پرسپولیس و استقلال در امتیاز 6 و تفاضل گل 5+ مساوی شدند اما پرسپولیس به دلیل گل زده بیشتر در صدر جدول قرار گرفت.گل‌های پرسپولیس را در این مسابقه محمد خدابنده‌لو (6)، علی علیپور (20)، ایگور سرگیف (48) و پوریا شهرآبادی (3+90) وارد ...,پرسپولیس,استقلال خوزستان,مارکو باکیچ,اوستون اورونوف,تیوی بیفوما,پوریا شهرآبادی,پیشنهاد سردبیر
 راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر نتایج دو مسابقه و ثبت شکست 3 بر صفر برای استقلال منجر شود.
 اختصاصی: انتقال جنجالی والیبال ایران اعتبار ندارد!
سایت ورزش ۳

اختصاصی: انتقال جنجالی والیبال ایران اعتبار ندارد!

انتقال پر سر و صدای والیبال ایران با واکنش باشگاه شهداب یزد مواجه شده است.
 عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد
سایت پارس فوتبال

عکس ؛ هومبرتو بتنکورت به عنوان سرمربی جدید تیم ملی کیپ‌ورد انتخاب شد

فدراسیون کیپ‌ورد سرمربی جدید خود را معرفی کرد. آدینیلسون فونسکا، برونو ریس، آنتونیو لیته و فیلیپه نتو اعضای کادر فنی هستند.
 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد
سایت فوتبالی

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک