قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱ ساعت قبل

وقتی جنگِ فضا، گردش توپ را از بین برد؛ چرا پرسپولیس از ریتم افتاد؟

پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر صفر به تراکتور تبربز باخت و دست خالی به تهران بازگشت.
 وقتی جنگِ فضا، گردش توپ را از بین برد؛ چرا پرسپولیس از ریتم افتاد؟

به گزارش مشرق، پرسپولیس در دو هفته نخست لیگ تصویری امیدوارکننده از یک تیم مسلط بر توپ و ریتم بازی ارائه کرده بود؛ تیمی که می‌توانست با گردش توپ، جابجایی بازیکنان و پاس‌های رو به جلو، حریف را به عقب براند اما برابر تراکتور، داستان متفاوت بود. شاگردان تارتار در مسابقه‌ای که تا دقیقه 90 بدون گل دنبال شد، مالکیت خود را به اندازه دو بازی قبل به پیشروی و موقعیت تبدیل نکردند و در نهایت در آخرین دقیقه، سه امتیاز را از دست دادند.

اگرچه اشتباه دانیال ایری عامل مستقیم شکست بود، اما برای تحلیل این مسابقه نباید همه چیز را به همان صحنه خلاصه کرد. سؤال اصلی این است که چرا پرسپولیس نتوانست برابر تراکتور همان گردش توپ و ریتمی را ایجاد کند که در دو بازی قبلی از آن دیده بودیم؟ پاسخ را باید بیش از هر چیز در «فضا» جستجو کرد. پرسپولیس توپ داشت، اما فضای بازی را نداشت. تفاوت مهم این مسابقه با دو بازی قبلی پرسپولیس، نحوه دفاع تراکتور بود. تیم جواد نکونام با کاهش فاصله خطوط و محدود کردن فضای بین بازیکنان، اجازه نداد پرسپولیس با آزادی معمول خود توپ را به گردش دربیاورد.

در فوتبال، مالکیت توپ به‌تنهایی به معنای کنترل بازی نیست. آنچه اهمیت دارد، مالکیت همراه با فضا، زمان و امکان پیشروی است. پرسپولیس در بخش‌هایی از بازی توپ را در اختیار داشت، اما تراکتور فضای قابل استفاده را از این مالکیت گرفت. بازیکن صاحب توپ معمولاً با گزینه‌های محدودی روبرو بود و زمان تصمیم‌گیری نیز کوتاه‌تر از دو مسابقه قبلی شد. به همین دلیل توپ حرکت می‌کرد، اما بلوک دفاعی تراکتور الزاماً جابجا نمی‌شد. این تفاوت، دلیل مهمی برای اُفت ریتم پرسپولیس بود.

3_3_4 برای حفظ مرکز زمین

تارتار برای این مسابقه با ساختاری وارد زمین شد که یکی از اهداف اصلی آن، حفظ کمربند میانی بود. حضور پوریا لطیفی‌فر را می‌توان در همین چارچوب ارزیابی کرد؛ پرسپولیس نمی‌خواست مرکز زمین را در اختیار تراکتور قرار دهد. این تصمیم، به‌خصوص در یک مسابقه بزرگ، تصمیمی قابل دفاع بود اما هر انتخاب تاکتیکی هزینه‌ای هم دارد. وقتی تعداد بیشتری از بازیکنان برای حفظ تعادل در میانه زمین باقی می‌مانند، در لحظه انتقال از دفاع به حمله، تعداد نفراتی که می‌توانند بلافاصله خود را به خط آخر برسانند کاهش پیدا می‌کند. به این نکته توجه کنید که دو بازی قبلی …



 خداداد عزیزی : علیرضا بیرانوند از مهرماه سرباز است؟ قسم می خورم خبر ندارم
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

خداداد عزیزی : علیرضا بیرانوند از مهرماه سرباز است؟ قسم می خورم خبر ندارم

خداداد عزیزی ، مدیر تیم تراکتور در مورد سربازی علیرضا بیرانوند گفت:بیرانوند از مهرماه سرباز است؟ قسم می خورم خبر ندارم.

 فیلم ؛ خداداد عزیزی: اعتراض به داوری و نشان دادن کارت زرد به من چیز خاصی نبود
۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ خداداد عزیزی: اعتراض به داوری و نشان دادن کارت زرد به من چیز خاصی نبود

خداداد عزیزی، مدیر تراکتور، درباره کارت زردی که به دلیل اعتراض به کارت زرد مغانلو دریافت کرد، گفت: «چیز خاصی نبود.»

 پرسپولیس از بیرانوند می‌ترسید!
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پرسپولیس از بیرانوند می‌ترسید!

بررسی عمیق و جزئی دوباره بازی تراکتور و پرسپولیس، نکته جالب و کمتر توجه شده را در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد. اتفاقی که ورزش سه به صورت دقیق به آن پرداخته است.

 معاون پزشکیان، مامور بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی؛ باید فرزند ملت را به خانه برگردانیم
۱۷ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

معاون پزشکیان، مامور بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی؛ باید فرزند ملت را به خانه برگردانیم

سخنگوی دولت از پیگیری خودش و یکی از معاونان مسعود پزشکیان برای بازگرداندن سردار آزمون به تیم ملی خبر داد.

 قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال زنان برگزار شد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال زنان برگزار شد

نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان با حضور ۱۰ تیم از ۲۷ شهریور آغاز می‌شود و خاتون بم به عنوان مدافع عنوان قهرمانی وارد رقابت‌ها خواهد شد.

 بیانیه رسمی باشگاه شمس آذر قزوین: تیم ما هرگز شروع‌کننده تنش با هیچ تیمی نیست
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

بیانیه رسمی باشگاه شمس آذر قزوین: تیم ما هرگز شروع‌کننده تنش با هیچ تیمی نیست

باشگاه شمس آذر قزوین ضمن محکومیت هرگونه بی‌احترامی به تیم‌های رقیب، تاکید کرد این تیم هیچوقت شروع کننده هیچ تنشی نبوده است.



سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟