قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

حمله روسیه به یک کشتی حامل سلاح برای اوکراین

روسیه اعلام کرد که یک کشتی حامل سلاح برای اوکراین را در شرق اودسا هدف قرار داده است.
 حمله روسیه به یک کشتی حامل سلاح برای اوکراین

به گزارش مشرق ، خبرگزاری اینترفکس روز شنبه به نقل از وزارت دفاع روسیه گزارش داد که یک پهپاد نظامی روسیه در ۷ آگوست به یک کشتی باری حامل سلاح برای نیروهای مسلح اوکراین در دریای سیاه در شرق اودسا حمله کرده است.

این خبرگزاری جزئیاتی از خسارات وارده ارائه نکرد.

چند روز پیش نیز وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرده بود که ۴ کشتی باری و یک کارخانه نظامی در بنادر اوکراین هدف قرار گرفتند.



رسانه: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کردهاند

رسانه‌: نیروهای مسلح روسیه به توانایی خود در نفوذ به پدافند هوایی اوکراین اطمینان بیشتری پیدا کرده‌اند

یک روزنامه آمریکایی به ذخایر خالی‌شده موشک‌های رهگیر اوکراین و پدافند هوایی بیش از حد گسترده اوکراین اشاره کرد. در این مقاله آمده است که اوکراین در ماه ژوئیه کمتر از یک سوم موشک‌های بالستیک را رهگیری کرده است.

پیش از این، اسپوتنیک گزارش داده بود که نیروی هوایی اوکراین انتشار آمار موشک‌های رهگیری‌شده را متوقف کرده است و یوری ایگنات، سخنگوی این نیرو، تأیید کرد که دیگر اطلاعاتی درباره تعداد موشک‌های رهگیری‌شده یا نشده منتشر نخواهد شد.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


سخنگوی وزارت خارجه روسیه: روسیه تنها ضامن واقعی حاکمیت اوکراین است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه: روسیه تنها ضامن واقعی حاکمیت اوکراین است

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، در نشست خبری خود اعلام کرد که اقدامات غرب در این زمینه فاقد مشروعیت است.

وی همچنین هشدار داد که احتمال برگزاری اقدامات افراطی و اعتراضی توسط دشمنان روسیه برای بی‌اعتبارسازی انتخابات دومای دولتی وجود دارد.

زاخارووا با اشاره به قوانین جدید بسیج در اوکراین، آنها را تحمیلی و مغایر با حقوق بشر دانست که شهروندان اوکراینی را به خط مقدم می‌کشاند.

وی همچنین قانون کانادا در مورد عوامل خارجی را نمونه‌ای از نقض ارزش‌های ادعایی غرب در زمینه آزادی بیان خواند و انتقال درآمدهای دارایی‌های روسیه به کی‌یف را «همدستی در تروریسم» توصیف کرد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین از آمریکا و ترکیه خواست تا درباره برنامه‌های احتمالی برای انتقال سلاح‌های آمریکایی به اوکراین از طریق ترکیه پاسخ دهند و تأکید کرد که هرگونه محموله نظامی فنلاند که وارد اوکراین شود، هدفی قانونی برای نیروهای روسی خواهد بود و اقدامات خصمانه هلسینکی بی‌پاسخ نخواهد ماند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، دیمیتری پسکوف روز پنجشنبه در پاسخ به پرسش خبرنگاران افزود: در غرب واقعاً نشانه‌هایی از خستگی از ادامه حمایت از اوکراین مشهود است.

وی اظهار داشت: با این وجود، کشورهای اروپایی، از جمله انگلیس دیگر طرف‌ها را به ادامه درگیری در اوکراین به هر طریق ممکن تشویق می‌کنند.

وی تصریح کرد: هنوز هسته اصلی کشورهای حامی اوکراین در اروپا وجود دارند که در حال افزایش مشارکت خود در این جنگ و مشارکت مستقیم در بخش‌های فنی و فناوری هستند که در این زمینه می‌توان از انگلیس نام برد.

به گزارش ایرنا، پیش‌ از این سفارت روسیه در لندن در واکنش به گزارش‌ها درباره استفاده از پهپادهای انگلیسی برای حمله به خاک روسیه، این اقدام را گامی عامدانه برای افزایش تنش‌ها ارزیابی کرد. این سفارتخانه اعلام کرد: انگلیس در جنایت‌های خونین کی‌یف و حملات تروریستی آن همدست است.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز روز سه‌شنبه گفت که روسیه حق دارد دخالت مستقیم انگلیس در حملات به خاک روسیه را به عنوان مشارکت در جنگ اوکراین تلقی کند.

در مقابل، سخنگوی وزارت دفاع انگلیس در اظهاراتی تاکید کرد که لندن به حمایت نظامی از کی‌یف ادامه خواهد داد و تجهیزات مورد نیاز اوکراین برای دفاع از خود را تامین می‌کند.

هیچ دلیلی برای خوش‌بینی به حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت:‌ در حال حاضر، به دلیل موضع کی‌یف، هیچ زمینه‌ای برای خوش‌بینی در مورد حل و فصل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین وجود ندارد.

وی اظهار داشت: در چنین شرایطی، «عملیات ویژه نظامی» روسیه ادامه دارد و پویایی نیروهای مسلح روس در خطوط مقدم نبرد به خوبی قابل مشاهده است.

پسکوف در عین حال گفت:‌ مسکو برای تلاش‌های همه کشورهایی که صادقانه خواهان کمک به حل‌وفصل بحران اوکراین هستند، ارزش قائل است، اما تعداد این کشورها هنوز اندک است.

سخنگوی کرملین ادامه داد:‌ هنوز تاریخ دقیقی برای سفر ویتکاف و کوشنر فرستادگان رئیس‌جمهور آمریکا به روسیه وجود ندارد؛ مسکو همواره از میزبانی از آنها استقبال می‌کند.

برخی در اوکراین دنبال ماهی گرفتن از آب گل‌آلود هستند

خبرنگار یک رسانه روس نیز دیدگاه کرملین درباره سخنان فدوروف وزیر دفاع سابق اوکراین درباره بحران سیستماتیک حکومت در اوکراین و لزوم برگزاری انتخابات در این کشور را جویا شد.

پسکوف در پاسخ گفت: حکومت اوکراین یکدست نیست و ما می‌بینیم که بسیاری افراد به طور طبیعی سعی در ماهیگیری از آب گل‌آلود دارند؛ برخی سعی می‌کنند در سخنان خود از دموکراسی و هنجارهای دموکراتیک استفاده کنند، در حالی که برخی دیگر، حتی تلاشی در این باره انجام نمی‌دهند.

پوتین در اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای شرکت می‌کند

سخنگوی کرملین در پاسخ به این پرسش که آیا رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای با همتای چینی خود دیدار کند یا خیر، گفت: درباره حضور پوتین در این اجلاس برنامه‌ریزی شده است اما در زمان مناسب، درباره برنامه دیدارهای رئیس‌جمهور روسیه در حاشیه این اجلاس اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای در بیشکک رویدادی مهم و معنادار خواهد بود.

‌بنا بر این گزارش، این اجلاس نهم و دهم شهریور ۱۴۰۵ در بیشکک پایتخت قرقیزستان برگزار خواهد شد.

پیش‌تر کرملین اعلام کرده بود که دیدارهای آتی رهبران روسیه و چین در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای (۹ و ۱۰ شهریور۱۴۰۵) در بیشکک قرقیزستان، اجلاس سران گروه بریکس (آبان ۱۴۰۵) در دهلی‌نو هند و نشست سران سازمان همکاری‌های اقتصادی آسیا-پاسفیک در شنجن چین برنامه‌ریزی شده است.

سازمان همکاری شانگهای سال ۲۰۰۱ میلادی تأسیس شد. اعضای این سازمان هم‌اینک جمهوری اسلامی ایران، چین، روسیه، هند، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، پاکستان، ازبکستان و بلاروس هستند.

افغانستان و مغولستان اعضای ناظر این سازمان هستند. همچنین کشورهای مصر، ترکیه، جمهوری آذربایجان، ارمنستان، بحرین، کامبوج، قطر، کویت، لائوس، مالدیو، میانمار، نپال، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و سریلانکا به عنوان شریک گفت‌وگو با این سازمان همکاری دارند.

بیست و ششمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای قرار است امسال در شهر بیشکک قرقیزستان – رئیس دوره‌ای این سازمان در سال ۲۰۲۶- برگزار شود. شعار این اجلاس، «۲۵ سال سازمان همکاری شانگهای: با هم برای صلح، توسعه و رفاه پایدار» است.

پوتین هنوز برنامه‌ای برای دیدار با وزیر امورخارجه واتیکان ندارد

سخنگوی کرملین در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت:‌ پوتین رئیس جمهور روسیه، در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای دیدار با اسقف پال گالاگر وزیر امور خارجه واتیکان در هفته آینده ندارد.

وی افزود: تاکنون چنین جلسه‌ای برنامه‌ریزی نشده است اما مطمئنا تماس‌هایی برقرار خواهد شد.

وزیر امور خارجه واتیکان قرار است سوم تا ششم شهریور ۱۴۰۵ به روسیه سفر کند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


کارشناس: آمریکا می داند که اوکراین به خاطر حملات به روسیه هزینه خواهد پرداخت

کارشناس: آمریکا می داند که اوکراین به خاطر حملات به روسیه هزینه خواهد پرداخت

اوکراین با تلاش برای انجام حملات به غیرنظامیان روسیه، شکست خود را تسریع کرده است. این مطلب را پروفسور جان میرشایمر، استاد روابط بین الملل دانشگاه شیکاگو، در گفتگو با رسانه‌ها اعلام کرد.

او گفت: «در پاسخ به حملات پهپادی نیروهای مسلح اوکراین، روس‌ها تمام بنادر اوکراین در دریای سیاه را بستند. بنابراین، این تشدید تنش به نفع اوکراین نبود، بلکه به نفع روسیه تمام شد».

این کارشناس یادآوری کرد که حمله هوایی روسیه در اوکراین تأسیسات غیرنظامی را هدف قرار نمی‌دهد.

به عقیده میرشایمر، رژیم کی‌یف با اقدامات خود عملاً فروپاشی خود را نزدیکتر کرده است: «نتیجه نهایی کارزار هوایی که روس‌ها اکنون به دلیل اقدامات اوکراین آن را تشدید می‌کنند، تسریع روند شکست اوکراین است <…> این امر شکست اوکراین را سرعت خواهد بخشید».

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


گزارش وزارت دفاع روسیه از آزادسازی دو شهرک دیگر در عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکرابن

گزارش وزارت دفاع روسیه از آزادسازی دو شهرک دیگر در عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکرابن

ماتیاشِوو در جمهوری خلق دونتسک آزاد شد، با آزادسازی ماتیاشِوو، نیروهای روسی سرپل خود در جنوب دوبروپولیه، که اکنون تقریباً سه کیلومتر از شهر فاصله دارد، را بیشتر تثبیت کرده‌اند و در عین حال خط وودیانسکویه-سوِتلویه-شِوچنکو-کراسنوپودولیه را تأمین می‌کنند. آنها همچنین آماده می‌شوند تا جای پای خود را به سمت روستای دوبروپولیه و چرنیگوفکا گسترش دهند تا از جناحین پیشروی‌های آینده محافظت کنند.

نیکولایپولیه در جمهوری خلق دونتسک آزاد شد. با آزادسازی نیکولایپولیه، نیروهای روسی تا حدود هشت کیلومتری دروژکوفکا و 8,5 کیلومتری غرب کنستانتینوفکا پیشروی کرده‌اند و گروه‌های رزمی یوگ و تسنتر را به تشکیل یک جبهه پیوسته نزدیک‌تر کرده و شرایطی را برای حمله گسترده‌تر به سمت الکسیوو-دروژکوفکا، کوندراتوفکا و دروژکوفکا - دروازه ورود به منطقه اسلاویانسک-کراماتورسک - فراهم کرده‌اند.

قدرت آتش هوایی و موشکی روسیه، زیرساخت‌های سوخت، انرژی و حمل و نقل اوکراین را که از نیروهای رژیم کی یف پشتیبانی می‌کردند، نابود کرد.

یازده بمب هوایی هدایت‌شونده و 1504 پهپاد در 24 ساعت گذشته سرنگون شدند. حدود 1390 سرباز کشته یا زخمی شدند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web




 عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

عمان: خواهان تشدید تنش نیستیم

وزیر امور خارجه عمان روز پنجشنبه تاکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفاهی کل منطقه نیست.

 زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ ریشتر مرکز پرو را لرزاند

مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند.

 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد

حسین الحاج حسن با اشاره به تثبیت قدرت ایران در منطقه گفت حزب‌الله با حمایت ایران، همچنان قاطعانه ایستاده است.

 راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال از سرگیری جنگ جدی است

راهبرد ترامپ برای ترساندن ایران نتیجه معکوس داده است/ هزینه فوری تشدید تحریم‌ها احتمالاً پیش از هر گروه دیگری بر دوش مردم ایران خواهد افتاد/ احتمال ادامه بن‌بست میان تهران و واشنگتن، به اندازه احتمال …

روزنامه «نیویورک‌تایمز» در گزارشی از بن‌بست پرتنش میان تهران و واشنگتن نوشت: راهبرد دونالد ترامپ برای وادار کردن ایران به عقب‌نشینی از طریق تهدید نظامی و تشدید فشار اقتصادی، تاکنون نتیجه معکوس داده و مواضع تهران را سخت‌تر کرده است؛ وضعیتی که در غیاب مذاکرات جدی، خطر تداوم یک رویارویی فرسایشی یا بازگشت دوباره به جنگ را افزایش داده است.