
به گزارش مشرق ، سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به بیان جزئیاتی از انبوه خسارات وارد شده به ارتش تروریستی آمریکا در جریان حملات سپاه به پایگاههای این کشور در اطراف ایران پرداخت که یکی از مهمترین آنها حمله به یک مرکز پردازش داده مربوط به شرکت آمریکایی آمازون در بحرین بود؛ هدفی که شاید در نگاه اول غیر نظامی و تا حدی عجیب بیاید اما وقتی در اخبار چند سال اخیر جستجو میکنیم متوجه میشویم که این شرکت و تاسیسات مورد نظر آن در حقیقت یکی از مهمترین همکاران نیروهای مسلح آمریکا هستند.
این حمله روز سی ام تیرماه و در قالب حملات موج۲۴ عملیات نصر۲ و در پاسخ به تجاوز و تعرض یک روز قبل آن صورت گرفت که ارتش کودککش آمریکا به تأسیسات در دست احداث و غیرنظامی دارخوئین حمله کرده بود.
آمازون؛ از فروش کتاب تا تبدیل شدن به غول هوش مصنوعی
شرکت آمازون در سال ۱۹۹۴ میلادی توسط جف بیزوس در ایالات واشنگتن آمریکا فعالیت خود را به عنوان یک سایت فروش کتاب آنلاین آغاز کرد. کمکم با گسترش فعالیتها فروش سایر اقلام نیز به فعالیتهای این شرکت اضافه و در نهایت آمازون به بزرگترین فروشگاه آنلاین تبدیل جهان شد. اما این شرکت فعالیت خود را صرفاً به خرید و فروش آنلاین محدود نکرد.
جف بیزوس بنیانگذار شرکت آمازون
ساختمان اصلی مدیریت شرکت آمازون در شهر سیاتل در ایالت واشنگتن در آمریکا
به صورت کلی در فاصله سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ شرکت آمازون سرویس خدمات تحت وب خود را آغاز و سپس در فاصله سالهای ۲۰۰۷ الی ۲۰۱۳ دیتا سنترهای خود را فعال کرد. از سال ۲۰۱۳ تا به امروز نیز شرکت آمازون اقدام به توسعه مراکز دیتا سنتر و خدمات رایانهای خود از جمله در بحرین کرده و فعالیت های گسترده ای در حوزههایی مثل رایانش ابری، هوش مصنوعی، انجام آنالیز اطلاعات در حجم بالا انجام داده است.
در سالهای اخیر به صورت خاص توجه این شرکت به سمت بحث هوش مصنوعی، توسعه چیپستهای خاص برای آنالیز هوشمصنوعی و انواع سرویسها بر پایه هوشمصنوعی رفته است. مرکز دیتا سنتر بحرین نیز در تابستان سال ۲۰۱۹ افتتاح شد.
در جمع مشتریان این خدمات شرکت آمازون طیف گسترده ای از بانکها، شرکتهای خصوصی، موسسات مالی تا نهادهای دولتی مثل سازمان …








