قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

بهره‌برداری از پنل‌های خورشیدی ۱۲۰۰ مدرسه در استان تهران

مراسم بهره‌برداری از پنل‌های خورشیدی ۱۲۰۰ مدرسه در سطح استان تهران، عصر امروز سه‌شنبه، ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ با حضور رئیس‌جمهور، وزیر آموزش و پرورش، استاندار تهران و جمعی از معاونان و مدیران استانی در دبیرستان ماندگار البرز برگزار شد.
 بهره‌برداری از پنل‌های خورشیدی ۱۲۰۰ مدرسه در استان تهران

به گزارش مشرق، مسعود پزشکیان در این آیین، با تأکید بر لزوم ارتقای کیفیت و تنوع روش‌های آموزشی، اظهار داشت: الگوی موفق مدرسه البرز در زمینه تعلیم و تربیت و ارتقای توانمندی‌های علمی و فرهنگی دانش‌آموزان، باید در سطح کشور گسترش یابد.

رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست عدالت آموزشی، خاطرنشان کرد: فرصت تحصیل و آموزش باید برای تمام فرزندان ایران فراهم باشد و در این مسیر، مناطق محروم در اولویت قرار دارند. مردم و والدین خواستار بهره‌مندی فرزندانشان از آموزش‌های باکیفیت هستند. اگر نسل جوان ایران از نظر علمی و آموزشی در سطحی والا قرار گیرد، بسیاری از مشکلات کشور قابل حل خواهد بود.

پزشکیان افزود: مفهوم عدالت، تمام حوزه‌های تعلیم و تربیت را در بر می‌گیرد و سیاست‌گذاری‌های ما محدود به توسعه فضای آموزشی و تجهیزات نیست. دغدغه‌های اساسی معلمان را به‌خوبی می‌شناسیم و تلاش می‌کنیم معیشت آنان را بهبود بخشیم. چنانچه از فضای نه جنگ و نه صلح خارج شویم، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، می‌توانیم بر کاستی‌ها غلبه کنیم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دانش‌آموزان از شیوه مدیریت مسئولان الگو می‌گیرند، تصریح کرد: باید از هم‌اکنون برای آینده برنامه‌ریزی کنیم. اگر هر شهروند یک قدم در مدیریت مصرف انرژی (گرمایشی و سرمایشی) بردارد، با درآمد حاصل از این صرفه‌جویی بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.

پزشکیان از مدیران و معلمان خواست تا رویکرد تعلیم و تربیت را بر ترویج همدلی، همکاری، حل مسئله، کارگروهی و مشارکت جمعی استوار کنند و تأکید کرد: توجه به ارزش‌هایی همچون عدالت، راستی و همدلی، زمینه‌ساز پیشرفت روزافزون فرزندان ایران است. کافی است دست در دست هم دهیم تا ایران را الهام‌بخش، باعزت و الگویی برای دیگران بسازیم.

رئیس‌جمهور مصرف بهینه انرژی را یکی از راهکارهای کلیدی برای پیشگیری از بحران‌ها برشمرد و تصریح کرد: با اصلاح الگوی مصرف، می‌توان درآمد حاصل از صرفه‌جویی را به بهبود معیشت جامعه اختصاص داد. خوشبختانه با فرهنگ‌سازی انجام‌شده، حتی در شرایطی که آمریکا و رژیم صهیونسیتی …



 نشست مشترک سران قوا برگزار شد
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

نشست مشترک سران قوا برگزار شد

برنا - گروه سیاسی: نشست مشترک سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه، امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ به میزبانی مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد

 نشست سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور برگزار شد
۲۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

نشست سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور برگزار شد

نشست مشترک سران قوای مجریه، مقننه و قضائیه امروز به میزبانی رئیس جمهور در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

 پزشکیان و هیئت وزیران با خانواده شهدای دولت دیدار می‌کنند
۳۸ دقیقه قبل / سایت مشرق

پزشکیان و هیئت وزیران با خانواده شهدای دولت دیدار می‌کنند

رئیس ستاد بزرگداشت دولتمردان شهید از دیدار رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران با خانواده‌های شهدای دولت در روز آینده (یکشنبه) خبر داد و گفت: روز چهارشنبه مراسم یادبود شهدای دولت در مسجد امام صادق (ع) مراسم ساعت ۱۶ تا ۱۸ با حضور مردم و شخصیت‌های ملی و سخنرانی حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد برگزار می‌شود.