قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

کارت سوخت آزاد جایگاه‌داران حذف می‌شود؟ / مجلس تکلیف افزایش قیمت بنزین را روشن کرد

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از آغاز آزمایشی حذف کارت‌های سوخت آزاد جایگاه‌داران خبر داد.
 کارت سوخت آزاد جایگاه‌داران حذف می‌شود؟ / مجلس تکلیف افزایش قیمت بنزین را روشن کرد

اقتصاد۲۴- رضا سپه‌وند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در تشریح نشست این کمیسیون با وزیر نفت و معاونان وی گفت: در این نشست گزارش‌های جامعی از وضعیت تولید و تأمین سوخت کشور توسط مجموعه وزارت نفت ارائه شد.

این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه «بحث افزایش قیمت بنزین منتفی است»، افزود: کمیسیون انرژی مجلس با جدیت بر روند اجرای طرح‌ها نظارت خواهد داشت تا در فصل پاییز و زمستان، کشور با چالش ناترازی گاز مواجه نشود. همچنین توسعه استفاده از سوخت‌های پاک و جایگزین نظیر CNG و LPG به‌عنوان راهکار‌های غیرقیمتی در دستورکار قرار گرفته است.

سپه‌وند اظهار کرد: ما در شرایط خاصی قرار داریم و باید با مدیریت صحیح و مشابه تجربیات جهانی، این دوران را با موفقیت پشت سر بگذاریم. تمام تلاش مجلس و دولت این است که در شرایط جنگ اقتصادی، کمترین فشار به مردم وارد شده و ثبات در تأمین انرژی کشور حفظ شود. تلاش برای جلوگیری از قطعی گاز خانگی در زمستان

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در خصوص وضعیت تأمین گاز کشور گفت: علی‌رغم خسارات وارده به ۵ فاز پارس جنوبی و ناترازی‌های انباشته از سال‌های گذشته، وزارت نفت متعهد شده است که با تنظیم برنامه‌های عملیاتی، از هرگونه قطعی گاز خانگی در فصل زمستان جلوگیری کند. خوشبختانه بازسازی‌ها آغاز شده و بخشی از تولیدات آسیب‌دیده با جایگزینی در حال احیاست و تولید از سایر میادین نیز افزایش یافته است تا خلأ ایجاد شده پر شود.

سپه‌وند با اشاره به موضوع جایگزینی گاز مایع، افزود:با توجه به تمهیدات اندیشیده شده ذخیره‌سازی سوخت مایع (گازوئیل و نفت کوره) در نیروگاه‌ها شرایط مناسبی را دارد و پیش‌بینی می‌شود تا پیش از آغاز فصل سرد، میزان ذخیره‌سازی به بیش از ۵ میلیارد مترمکعب برسد که این امر پایداری شبکه برق کشور را تضمین خواهد کرد. مدیریت مصرف بنزین با روش‌های غیرقیمتی

وی با اشاره به گزارش‌های ارائه شده مبنی بر تولید روزانه بنزین، تصریح کرد: با وجود ناترازی حدود ۷ میلیون لیتری، دولت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با همکاری سازمان برنامه و بودجه، تمرکز خود را بر روش‌های غیرقیمتی و مدیریتی گذاشته‌اند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، ادامه داد: یکی از محور‌های مهم این طرح، مقابله جدی با قاچاق سوخت در استان‌های شرقی است که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، انتظار می‌رود تا چند ماه آینده قاچاق در این مناطق به حداقل ممکن برسد. حذف کارت‌های سوخت آزاد جایگاه‌داران

سپه‌وند درباره جزئیات طرح جایگزین برای توزیع بنزین عنوان کرد: طرح حذف کارت‌های سوخت آزاد جایگاه‌داران به صورت پایلوت در استان کرمان آغاز خواهد شد. براین اساس، سهمیه کارت‌های آزاد به سهمیه کارت‌های سوخت شخصی افراد منتقل می‌شود تا ضمن جلوگیری از قاچاق؛ توزیع سوخت به شکل عادلانه‌تری صورت گیرد. برای مصرف‌کنندگانی که نیازمند سوخت بیشتری هستند نیز تمهیدات ویژه‌ای در نظر گرفته شده که به‌زودی توسط دولت اعلام خواهد شد. منبع: میزان



۷ ساعت قبل / سایت خبرفوری

هشدار جنجالی درباره بنزین؛ «اگر قیمت را بالا نبرید، تیرماه در پمپ‌بنزین‌ها خون به پا می‌شود»

ظهوریان، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، با اشاره به اظهارات یک مسئول دولتی در سال گذشته درباره قیمت بنزین گفت: این مسئول در جمع نمایندگان مجلس هشدار داده بود که اگر همان زمان قیمت بنزین افزایش پیدا نکند، تیر ۱۴۰۵ در پمپ‌بنزین‌ها «خون به پا خواهد شد».

این نماینده مجلس با نقل این اظهارات، درباره پیش‌بینی مطرح‌شده از سوی این مسئول دولتی و ارتباط آن با وضعیت قیمت و عرضه بنزین در کشور توضیح بیشتری ارائه نکرد.


۷ ساعت قبل / سایت برترینها

قیمت پیشنهادی جدید بنزین ۱۷ هزار تومان تعیین شد!

برترین‌ها: مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: عددهایی مانند ۸۷ هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است.

او اعلام کرد که با محاسبه هزینه‌های استخراج، انتقال، پالایش، توزیع، جایگاه‌داری، مالیات و عوارض، هزینه تمام‌شده هر لیتر بنزین داخلی حدود ۱۷ هزار تومان محاسبه شده است.


۷ ساعت قبل / سایت بورس 24

سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت دولت کاهش مصرف است، نه افزایش قیمت

بورس24 : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی چند طرح برای مدیریت مصرف بنزین گفت افزایش قیمت در نرخ چهارم بنزین فعلاً منتفی است و دولت در حال مطالعه سناریوهای مختلف برای سهمیه‌بندی سوخت است.

عبدالرضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: گران شدن قیمت بنزین قطعی نیست و در دولت در دست بررسی است.

وی افزود: چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و این طرح‌ها در حال بررسی هستند.بررسی سناریوهای جدید برای مدیریت مصرف بنزین

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: دولت سه سناریو برای سهمیه‌بندی بنزین دارد که کاهش مصرف در اولویت قرار گرفته و افزایش قیمت، اولویت نخست نیست.

به گفته سپهوند، روشی که در کرمان اجرا شد نیز با همین هدف دنبال شد و بر اساس آن سهمیه بنزین ۵ هزار تومانی به کارت سوخت مردم اضافه شد.

وی توضیح داد: در این طرح، سهمیه مصرف شامل ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی و ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی شد.نرخ چهارم بنزین فعلاً اجرا نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای مردادماه گفت: این طرح تاکنون موفق بوده و قیمت ۸۷۲۰۰ تومانی که مطرح شده بود، متوقف شد و اصلاً اجرا نشد.

سپهوند تأکید کرد: فعلاً برنامه‌ای برای قیمت چهارم بنزین وجود ندارد و افزایش قیمت در این نرخ منتفی است.

وی در پاسخ به این پرسش که افزایش قیمت بنزین تا چه زمانی منتفی خواهد بود، گفت: فعلاً تا زمانی که روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند، افزایش قیمت در دستور کار نیست.

این نماینده مجلس همچنین احتمال داد برای درصد محدودی از مصرف‌کنندگان با مصرف بالا یا خودروهای لوکس که هم‌اکنون نیز از بنزین سوپر استفاده می‌کنند، نرخ چهارمی در جایگاه‌ها عرضه شود تا مشکلی برای تردد آنها ایجاد نشود.وضعیت تولید و ذخایر بنزین کشور

سپهوند درباره وضعیت ذخایر بنزین کشور اظهار کرد: ذخایر در شرایط مناسبی قرار دارد، هرچند نسبت به سال گذشته کاهش یافته و تلاش می‌شود این کاهش جبران شود.

وی همچنین گفت تولید بنزین پالایشگاه‌های کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد و نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ میلیون لیتر به میزان تولید اضافه شده است.




 چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس
۹ ساعت قبل / سایت فرکانس

چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس

به گزارش فرکانس، تکمیل در پایان سال به حدود ۶۲.۹ میلیارد تومان رسیده است؛ اما نکته مهم‌تر از رقم ثبت‌شده، سرنوشت نامعلوم این سرمایه‌گذاری است. تحریم‌ها، مشکلات تأمین آب، کمبود منابع مالی و حتی اختلافات و ابهامات مربوط به جانمایی پروژه، از جمله موانعی عنوان شده‌اند که موجب شده‌اند طرح از برنامه اولیه فاصله زیادی [ ]

 قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵
۱۰ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید کارخانه پژو ۲۰۷ + جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵، هم‌زمان با افزایش قیمت محصولات خود، نرخ کارخانه‌ای تمامی نسخه‌های پژو ۲۰۷ را نیز اصلاح کرد. بررسی ق...

 کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟
۸ ساعت قبل / روزنامه تعادل

کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا...

 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.

 دلار و طلا صعودی شدند!
۱۴ ساعت قبل / سايت نبض بورس

دلار و طلا صعودی شدند!

بازارهای مالی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد در حالی دنبال شد که دلار و یورو افزایش قیمت داشتند و طلای ۱۸ عیار به ۱۹ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۱۰۰ تومان رسید. سکه نیز با ر...

 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ | واکنش بازار ارز به صحبت‌های همتی
۱۰ ساعت قبل / سايت نبض بورس

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ | واکنش بازار ارز به صحبت‌های همتی

بازار ارز در آخرین روز هفته بار دیگر به ابهام‌های سیاسی و ارزی واکنش نشان داد؛ دلار آزاد با عبور از مرز ۱۹۰ هزار تومان، در سطح ۱۹۰ هزار و ۱۰۰ تومان ایستاد. ه...