قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

آغاز تدریجی پرداخت ۱۱۰ همت دیگر به گندم‌کاران

به گفته مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، واریز تدریجی ۱۱۰ همت دیگر از مطالبات گندم‌کاران از روز گذشته آغاز شد و قرار است این مبالغ تا روز یکشنبه ۲۵ مردادماه به‌حساب کشاورزان واریز شود.
 آغاز تدریجی پرداخت ۱۱۰ همت دیگر به گندم‌کاران
به گزارش تجارت نیوز، حسن نوروزی، مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، از آغاز واریز تدریجی ۱۱۰ همت دیگر از مطالبات گندم‌کاران خبر داد و گفت: این مبالغ از امروز به‌تدریج و در چند مرحله تا روز یکشنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۵ به حساب گندم کاران واریز خواهد شد.

وی افزود: در این مرحله، با تأمین و تخصیص اعتبار ۱۱۰ همت برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران، فرایند واریز مبالغ از امروز آغاز شده و پرداخت‌ها به‌صورت تدریجی تا ۲۵ مردادماه ادامه خواهد داشت.

نوروزی با تشریح جزئیات این مرحله از پرداخت‌ها اظهار کرد: گندم‌کارانی که از ابتدای فصل خرید تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ محصول خود را به مراکز خرید تضمینی تحویل داده‌اند، با این مرحله از پرداخت، در مجموع ۹۵ درصد مطالبات خود را دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ادامه داد: میزان پرداخت مطالبات گندم‌کارانی که محصول خود را در بازه ۱۶ اردیبهشت تا ۲۰ خردادماه ۱۴۰۵ تحویل داده‌اند، با این مرحله به ۸۰ درصد خواهد رسید.

وی تصریح کرد: همچنین گندم‌کارانی که محصول خود را در بازه ۲۱ خرداد تا ۸ تیرماه ۱۴۰۵ به مراکز خرید تضمینی تحویل داده‌اند، با این پرداخت در مجموع ۶۵ درصد مطالبات خود را دریافت خواهند کرد.

نوروزی افزود: برای گندم‌کارانی که محصول خود را در فاصله ۹ تیر تا ۱۹ مردادماه ۱۴۰۵ تحویل داده‌اند نیز با اجرای این مرحله، میزان پرداخت مطالبات به ۳۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به گستردگی عملیات پرداخت مطالبات گندم‌کاران گفت: در حال حاضر حدود ۹۸ درصد گندم‌کاران کشور دریافتی داشته‌اند و این مرحله از پرداخت با هدف تسریع در پرداخت مطالبات، تأمین نقدینگی مورد نیاز کشاورزان و حمایت از استمرار تولید گندم انجام می‌شود.

مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها خاطرنشان کرد: پیش از این، مجموع پرداختی به گندم‌کاران کشور به ۱۱۰.۱ همت رسیده بود و با واریز تدریجی ۱۱۰ همت جدید، مجموع پرداختی به کشاورزان گندم‌کار کشور به ۲۲۰.۱ همت خواهد رسید.

نوروزی در پایان تأکید کرد: پرداخت مطالبات گندم‌کاران در راستای اجرای سیاست خرید تضمینی گندم، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تأمین نقدینگی مورد نیاز آنان انجام می‌شود و روند پرداخت سایر مطالبات نیز متناسب با تأمین و تخصیص منابع مالی در مراحل بعدی ادامه خواهد یافت.

منبع: سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها



 بسته دولت برای خودروهای فرسوده

بسته دولت برای خودروهای فرسوده

همزمان با طرح دولت برای اصلاح قیمت بنزین و تشدید توجه سیاستگذار به مصرف بالای سوخت، بسته‌ای برای تسریع نوسازی و خروج فرسوده‌ها در نظر گرفته شده است؛ با این حال، مشوق‌های پیش‌بینی‌شده برای مالکان خودروهای سواری فرسوده انگیزه اقتصادی کافی ایجاد نکرده و رشد قیمت خودرو، جایگزینی آنها را دشوار کرده است.

 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

قیمت دلار امروز - آخرین نرخ دلار در بازار

دلار امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۸۷٬۰۱۵ (یکصد و هشتاد و هفت هزار و پانزده ) تومان به ۱۸۷٬۰۱۵تومان رسید.

 خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

اقتصادنیوز: سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم افزایش یافت و وام‌های خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن بسته به محل سکونت و وضعیت متقاضی با مبالغ جدید پرداخت می‌شوند.

 ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

ایست شاخص کل بورس در آستانه مرز مهم | افزایش عرضه‌ها ، شاخص کل را از سقف روزانه عقب راند

اقتصادنیوز: دماسنج اصلی بازار سهام که در مقاطعی از دادوستدهای روز گذشته تا ارتفاع ۵‌میلیون و ۹۷۰هزار واحد نیز پیشروی کرده بود، در نهایت با رشد ۰.۸۴درصدی در سطح ۵‌میلیون و ۹۴۷هزار واحد آرام گرفت.

 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

اقتصادنیوز: ناوهای آمریکایی به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند و استقرار طولانی‌مدت آنها می‌تواند توان عملیاتی نیروی دریایی آمریکا را کاهش دهد. از سوی دیگر، ایران همچنان تنگه هرمز را در اختیار دارد و می‌تواند با استفاده از ابزارهای نامتقارن و فشار بر زیرساخت‌های انرژی منطقه، هزینه‌های ادامه جنگ را افزایش دهد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

k: شاخص | نبض