قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱ ساعت قبل

ورود ۶۰۰ تا ۷۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان تا پایان سال

با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تا پایان سال ۶۰۰ تا ۷۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس کشور اضافه خواهد شد.
 ورود ۶۰۰ تا ۷۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان تا پایان سال

به گزارش تجارت نیوز، رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های فوریت‌های پزشکی، از امضای تفاهم‌نامه با استانداری اصفهان برای تامین ویژه آمبولانس‌های استان خبر داد و گفت: فرسودگی ناوگان یکی از چالش‌های جدی ماست که با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تا پایان سال ۶۰۰ تا ۷۰۰ دستگاه آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس کشور اضافه خواهد شد.

جعفر میعادفر چهارشنبه ۵ شهریور ماه در آیین افتتاح پروژه پایگاه اورژانس شهرک صنعتی کاشان با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان، با اشاره به افتتاح چندین پروژه در حوزه اورژانس پیش‌بیمارستانی در سراسر کشور اظهار کرد: با توجه به موقعیت استراتژیک دانشگاه علوم پزشکی کاشان و قرار گرفتن در مسیر جاده‌های مهم کشور، توسعه فوریت‌های پزشکی در این منطقه به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ پایگاه اورژانس در سطح کشور فعال است که از این تعداد، بیش از ۲ هزار پایگاه جاده‌ای و حدود ۱ هزار و ۵۰۰ پایگاه شهری به شهروندان خدمت‌رسانی می‌کنند. ناوگان اورژانس کشور سالانه به‌طور میانگین ۶ میلیون مأموریت مختلف را به سرانجام می‌رساند.

رئیس سازمان اورژانس کشور فرسودگی آمبولانس‌ها را یکی از چالش‌های جدی این سازمان برشمرد و تصریح کرد: خوشبختانه تفاهم‌نامه‌ای با استاندار اصفهان منعقد شده است تا به صورت ویژه، تعداد دستگاه‌های آمبولانس فراتر از سهمیه معمول، برای استان اصفهان و به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی کاشان تامین شود.

میعادفر با تمجید از نقش پررنگ خیرین سلامت در کاشان بیان کرد: در حوزه زیرساخت‌ها و ماموریت‌های اورژانس، اقدامات بسیار مطلوبی توسط خیرین نیک‌اندیش انجام شده است. دانشگاه علوم پزشکی کاشان از دانشگاه‌های برخوردار کشور است که خوشبختانه از نظر نیروی انسانی متخصص با چالش جدی مواجه نبوده و از ظرفیت‌های انسانی بسیار خوبی بهره می‌برد.

وی در خصوص برنامه‌های آتی این سازمان تا پایان سال گفت: مهم‌ترین بخش در توسعه خدمات، بحث تامین …



 هیچ محدودیت قانونی برای صدور گواهینامه زنان وجود ندارد
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ محدودیت قانونی برای صدور گواهینامه زنان وجود ندارد

تداوم ممنوعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان، آنها را در مقابل یک «مشکل قانونی» قرار داده است؛ وضعیتی که نه تنها حقوق شهروندی آنها را تحت‌الشعاع قرار داده، بلکه آسیب‌های جدی جانی، مالی و حقوقی را برای این گروه از رانندگان و سرنشینان به همراه داشته است.

 عراقچی: آمریکا با «تروریسم اقتصادی» به دنبال ارعاب و فشار بر کشورهای مستقل است
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

عراقچی: آمریکا با «تروریسم اقتصادی» به دنبال ارعاب و فشار بر کشورهای مستقل است

برنا - گروه بین الملل: وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل متحد، رئیس شورای امنیت و اعضای این سازمان، اقدام اخیر آمریکا...

 کمک‌هزینه ازدواج بازنشستگان
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

کمک‌هزینه ازدواج بازنشستگان

بازنشستگان تأمین اجتماعی کمک‌هزینه ازدواج نمی‌گیرند؛ زیرا شرط اصلی دریافت این حمایت، داشتن رابطه بیمه‌ای فعال با کارفرما در زمان عقد است.

 میگنا - روش‌های درمان شدیدترین بیماری روانی؛ اسکیزوفرنی
۴ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - روش‌های درمان شدیدترین بیماری روانی؛ اسکیزوفرنی

اسکیزوفرنی یک بیماری روانی جدی و نسبتاً پیچیده است که می‌تواند بر فکر کردن، احساسات، رفتار و درک فرد از واقعیت تأثیر بگذارد. این بیماری به معنی «دو شخصیتی بودن» نیست؛ این دو مفهوم کاملاً با هم تفاوت دارند. اسکیزوفرنی معمولاً در اواخر نوجوانی یا اوایل بزرگسالی شروع می‌شود، اما ممکن است در سنین دیگر نیز بروز کند

 ۳ هزار طرح گردشگری در کشور
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

۳ هزار طرح گردشگری در کشور

رئیس مرکز سرمایه‌گذاری وزارت میراث‌فرهنگی از اجرای ۳۰۱۷ طرح گردشگری با سرمایه‌گذاری ۱۳۰۰ همت بخش خصوصی در سراسر کشور خبر داد.

 در مراسم اختتامیه رویداد بزرگ «خشت بهشت» چه گذشت؟ +تصاویر
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در مراسم اختتامیه رویداد بزرگ «خشت بهشت» چه گذشت؟ +تصاویر

مراسم اختتامیه دومین دوره رویداد بزرگ «خشت بهشت» معاونت خدمات شهری در برج میلاد با حضور شهردار تهران و هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.



روزنامه پیام ما

معمای شاهین٢

بحران آب: شکست آمایش سرزمین
روزنامه پیام ما

بحران آب: شکست آمایش سرزمین

بحران آب در ایران تنها نتیجه خشکسالی نیست، بلکه پیامد سال‌ها بی‌توجهی به آمایش سرزمین، استقرار صنایع آب‌بر در مناطق خشک و توسعه ناپایدار فضایی است.
بازتولید خانواده سنتی
روزنامه پیام ما

بازتولید خانواده سنتی

محدودیت مهریه به ۱۴ سکه، تنها اهرم حقوقی زنان را تضعیف می‌کند. کارشناسان معتقدند این نابرابری به تثبیت مردسالاری و کاهش تمایل به ازدواج می‌انجامد.
ادعای خوب‌بودن باید حسابرسی
روزنامه پیام ما

ادعای خوب‌بودن باید حسابرسی

بررسی گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس درباره ضرورت ایجاد نظام حقوقی و ارزیابی تأثیر واقعی کسب‌وکارهای اجتماعی برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های تبلیغاتی.
زمیـــن؛ ردپای یک گونــــــه
روزنامه پیام ما

زمیـــن؛ ردپای یک گونــــــه

بررسی دگرگونی رابطه انسان و زمین؛ چگونه بشر از سازگاری با طبیعت، با انقلاب صنعتی و «شتاب بزرگ» به نیرویی تغییردهنده در مقیاس سیاره تبدیل شد؟
خیانت خاموش در بستر فضای مجازی
سایت جوان آنلاین

خیانت خاموش در بستر فضای مجازی

خیانت به‌عنوان محکم‌ترین انگیزه در دعاوی خانواده، همیشه با یک قرار پنهانی آغاز نمی‌شود. گاهی با یک پیام ساده شروع می‌شود