قیمت طلا امروز




 سایت تجارت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

مس برای دومین هفته متوالی صدرنشین جدول ارزش معاملات بورس کالا شد

در هفته منتهی به ۱۶ مرداد ۱۴۰۵، با وجود کاهش روزهای معاملاتی بورس کالا به ۴ روز، بازار فیزیکی هم‌چنان شاهد گردش قابل توجه معاملات بود.
 مس برای دومین هفته متوالی صدرنشین جدول ارزش معاملات بورس کالا شد

به گزارش تجارت نیوز، بررسی آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالا در هفته منتهی به ۱۶ مرداد نشان می‌دهد فلز سرخ با ثبت ۱۲ هزار و ۸۸۹ میلیارد تومان ارزش معاملات، بالاترین رقم هفتگی را به خود اختصاص داده است.

شمش بلوم با ۸ هزار و ۵۴۹ میلیارد تومان و گندله سنگ‌آهن با ۵ هزار و ۶۲۵ میلیارد تومان نیز در رتبه‌های بعدی جدول ارزش معاملات قرار گرفتند.

در بخش حجم معاملات، سیمان با ثبت یک میلیون و ۱۰۵ هزار تن معامله هم‌چنان در صدر بازار قرار گرفت. گندله سنگ‌آهن با ۴۱۳ هزار تن و کنسانتره سنگ‌آهن با ۳۵۷ هزار تن نیز رتبه‌های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند. مس صدرنشینی ارزش معاملات را حفظ کرد

بررسی آمارهای معاملاتی نشان می‌دهد مس در هفته منتهی به ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ برای دومین هفته متوالی پرچم‌دار ارزش معاملات بازار فیزیکی بورس کالا بود. مجموع ارزش معاملات این محصول به ۱۲ هزار و ۸۸۹ میلیارد تومان رسید.

پس از فلز سرخ، شمش بلوم با ثبت ۸ هزار و ۵۴۹ میلیارد تومان ارزش معاملات، دومین محصول با بیش‌ترین ارزش معاملات هفتگی بود.

گندله سنگ‌آهن نیز با ثبت ۵ هزار و ۶۲۵ میلیارد تومان ارزش معاملات، در جایگاه سوم قرار گرفت و حضور پررنگ محصولات معدنی در میان کالاهای باارزش هفته را رقم زد. سیمان جایگاه نخست حجم معاملات را از آن خود کرد

در بخش حجم معاملات، سیمان برای یک هفته‌ دیگر عنوان پرحجم‌ترین محصول بازار فیزیکی را به خود اختصاص داد. در هفته منتهی به ۱۶ مرداد، یک میلیون و ۱۰۵ هزار تن سیمان در بورس کالا معامله شد.

گندله سنگ‌آهن با ثبت ۴۱۳ هزار تن معامله در جایگاه دوم قرار گرفت و کنسانتره سنگ‌آهن نیز با ۳۵۷ هزار تن معامله، سومین محصول پرحجم هفته بود.

زنجیره فولاد نبض معاملات بورس کالا را در دست گرفت

در زنجیره فولاد، شمش بلوم با ثبت ۸ هزار و ۵۴۹ میلیارد تومان ارزش معاملات، بیشترین ارزش معاملات هفتگی فولادی‌ها را به خود اختصاص داد. این محصول علاوه بر صدرنشینی در میان فولادی‌ها، دومین محصول با بیش‌ترین ارزش معاملات کل بورس کالا نیز بود.

میلگرد با ثبت ۴ هزار و ۶۱۳ میلیارد تومان ارزش معاملات، دومین محصول پرفروش فولادی‌ها در هفته گذشته بود.

آهن اسفنجی نیز با ارزش معاملات …





 خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

خاستگاه‌های تاریخی ثروت و رفاه | مرور کتاب تازه‌منتشرشده انتشارات دنیای اقتصاد؛‌ «جهان چگونه ثروتمند شد؟»

اقتصادنیوز: چرا برخی جوامع در طول دو قرن گذشته توانسته‌اند به ثروت، رفاه، تولید و سطح زندگی بی‌سابقه‌ای دست یابند، درحالی‌که برخی دیگر همچنان با فقر، رشد اقتصادی پایین، بی‌ثباتی و توسعه‌نیافتگی مواجه‌اند؟ آیا ثروتمند شدن کشورها نتیجه برخورداری از منابع طبیعی، موقعیت جغرافیایی و دسترسی به بازارهاست یا باید ریشه‌های آن را در نهادهای سیاسی و اقتصادی، فرهنگ، دانش، فناوری، سرمایه انسانی و کیفیت حکمرانی جست‌وجو کرد؟

 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.

 مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند

مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند

توسعه برند؛ فرید امیرغیاثوند، مدیرعامل پلتفرم زربد، با تأکید بر کمرنگ‌شدن مرز میان بازار فیزیکی و آنلاین طلا گفت: توسعه شبکه تحویل، پلمپ هوشمند و دستگاه‌های خودپرداز طلا می‌تواند اعتماد کاربران به خرید آنلاین را افزایش دهد. به گفته او، زربد اکنون حدود ۳۰۰ نمایندگی در کشور دارد و امکان تحویل طلای خریداری‌شده از برخی پلتفرم‌ها از طریق این شبکه فراهم شده است.

 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.

 ترامپ در حال آماده شدن برای جنگ با ایران در افق ۴ تا ۵ ماه آینده است

ترامپ در حال آماده شدن برای جنگ با ایران در افق ۴ تا ۵ ماه آینده است

ترس آمریکا از کمبود موشک در مواجهه با چین بر سر تایوان ممکن است جلوی جنگ با ایران را بگیرد