قیمت طلا امروز




 سایت دیدبان ایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

وزش باد شدید در نیمه غربی و جنوبی تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: وزش باد شدید تا خیلی شدید در بعضی ساعات، گاهی همراه با گرد و خاک در نیمه جنوبی و غربی استان طی امروز تا یکشنبه در تهران پیش بینی می‌شود.
 وزش باد شدید در نیمه غربی و جنوبی تهران

به گزارش سایت دیده بان ایران؛اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی رنگ اعلام کرد: وزش باد شدید تا خیلی شدید در بعضی ساعات، گاهی همراه با گرد و خاک در نیمه جنوبی و غربی و تا حدی در مناطق مرکزی به ویژه در نوار مرزی جنوب و غرب استان تهران از امروز (۲۳ مرداد) تا یکشنبه (۲۵ مرداد) پیش بینی می‌شود.

 

از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به سقوط بعضی اجسام از ارتفاع، خسارت به بعضی سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، گاهی خیزش و گسترش گرد و خاک، احتمال رخداد توفان گرد و خاک (به ویژه در نوار جنوبی و غربی استان)، گاهی انتقال گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و محدودیت دید (به ویژه در نوار مرزی غربی و جنوبی استان تهران)، در ارتفاعات بالادست و احتمال توفان و در قله‌ها احتمال مه و کولاک موقت برف اشاره کرد.

 

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به احتیاط کامل در عبور و مرور جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی، عدم استقرار در تأسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها، پرهیز از حضور در فضای باز برای کودکان و سالمندان و استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متأثر از گرد و خاک، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد، عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام، مستحکم‌سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی، آمادگی بخش‌های اجرایی و امدادی به‌ویژه مراکز بهداشتی و اورژانس و محافظت از تجهیزات حساس به گرد و خاک توصیه می‌کند.

 

این اداره کل همچنین اعلام کرد: در این بازه زمانی اوج و فرود در دامنه‌ها و ارتفاعات، به‌ویژه در ارتفاعات بالادست، در بعضی ساعات بارش پراکنده گاهی رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود که رخداد مه و کاهش دید در گردنه‌های کوهستانی و بارش خفیف برف در قله‌ها دور از انتظار نیست.

 

طی پنج روز آینده افزایش نسبی دما در گستره استان پیش‌بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

 

آسمان تهران فردا (۲۴ مردادماه) صاف و افزایش باد، احتمال باد شدید و هنگام شب صاف تا کمی ابری، در بعضی ساعات وزش باد، گاهی بارش پراکنده و رعدوبرق با حداقل دمای ۳۰ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۵ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری و افزایش ابر و افزایش باد و در هنگام شب نیز وزش باد و گاهی گردوخاک با حداقل دمای ۲۹ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.





 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.