قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۵ ساعت قبل

ثبت ۲۶۱ حادثه آبی در کشور درپنج ماه؛ مازندران در صدر

بر اساس آمار سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌ احمر، طی پنج ماه گذشته ۲۶۱ حادثه آبی در نقاط مختلف کشور رخ داده و در پی آن ۱۱۹ نفر دچار آسیب‌دیدگی و مصدومیت شده‌اند؛ نیروهای امدادی ۴۹ نفر از مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند.
 ثبت ۲۶۱ حادثه آبی در کشور درپنج ماه؛ مازندران در صدر

به گزارش اطلاعات آنلاین ، بر اساس گزارش سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، شبکه امدادونجات این جمعیت طی پنج ماه گذشته درگیر ۲۶۱ حادثه آبی در نقاط مختلف کشور بوده است.

در این حوادث، حدود ۱۱۹ نفر از هموطنان دچار آسیب‌دیدگی و مصدومیت شدند که ۴۹ نفر از آنان توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی انتقال یافتند.

با تفکیک استانی، مازندران با ثبت ۴۱ حادثه آبی در رتبه نخست قرار دارد. چهارمحال‌وبختیاری با ۲۸ مورد در جایگاه دوم و گیلان با ۲۵ مورد در رتبه سوم حوادث آبی کشور قرار گرفته‌اند.

همچنین بر اساس گزارش‌های منتشرشده، طی ۸۰ روز گذشته ۳۰ نفر در آب‌های استان مازندران جان خود را از دست داده‌اند. استخرهای کشاورزی و کانال‌های آب؛ نقاط پرخطر

جمعیت هلال‌احمر در این گزارش با اشاره به اینکه برخی مناطق به دلیل برخورداری از نوار ساحلی طولانی و برخی دیگر به علت وجود رودخانه‌های خروشان مورد توجه مسافران و کوهنوردان قرار دارند، هشدار داد: حوادث منجر به غرق‌شدگی تنها به دریاهای طوفانی محدود نمی‌شود و برکه‌ها، کانال‌های آب‌رسانی و استخرهای کشاورزی نیز به دلیل طراحی نامناسب و نبود امکانات ایمنی، سالانه قربانی می‌گیرند.

بر اساس این گزارش، ورود ناآگاهانه به استخرهای کشاورزی و تفرجگاه‌های ناایمن از مهم‌ترین عوامل بروز حوادث آبی است. سقوط در استخرهای عمیق کشاورزی، ورود به کانال‌های انتقال آب، نهرها و برکه‌ها و همچنین شنا در مکان‌هایی که تابلوی «شنا ممنوع» دارند، فاقد ناجی غریق هستند یا طرح سالم‌سازی در …



 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.

 بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی

خانه تئاتر در بیانیه‌ای نسبت به تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» توضیحاتی ارائه کرد.

 اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس
۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس

حوادث رکنا، هوشیاری مأموران پلیس راه آذربایجان شرقی هنگام گشت‌زنی در محور ارومیه ـ تبریز، به کشف یک مرد جوان از صندوق عقب یک دستگاه پژو پارس و دستگیری 3 متهم با 2 خودرو منجر شد.

 روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟

برتری هسته‌ای آمریکا نتوانست ایران را وادار به تسلیم کند و نشان داد سلاح هسته‌ای بیشتر ابزار بازدارندگی است تا وادارسازی.

 معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ

سامسونگ کاور ایران با بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت، به‌عنوان یکی از مراجع تخصصی و معتبر لوازم جانبی سامسونگ در کشور شناخته می‌شود که تضمین اصالت ۱۰۰ درصدی محصولات را در کنار تنوع بالای قاب و کاور ارائه می‌دهد.