قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

ماجرای جنجال ملوانان ناو لینکلن لو رفت

ماجرای ابهام های ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن یکی از بحث های مهم به شمار می رود.
 ماجرای جنجال ملوانان ناو لینکلن لو رفت

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: ماجرای ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در روزهای اخیر از یک ماموریت طولانی دریایی به یکی از بحث‌برانگیزترین پرونده‌های نیروی دریایی آمریکا تبدیل شده است؛ ناوی با حدود ۵هزار ملوان و تفنگدار دریایی که پس از ماه‌ها حضور مستمر در دریا، با گزارش‌هایی درباره فرسودگی روحی خدمه، مشکلات رفاهی و حتی تلاش برخی ملوانان برای رفتن به آب روبه‌رو شده است.

حالا در شرایطی که فشار رسانه‌ای و سیاسی بر پنتاگون افزایش یافته، یک ناو هواپیمابر دیگر، جورج واشنگتن در مسیر خاورمیانه قرار گرفته تا جای لینکلن را بگیرد. لینکلن ماموریت فعلی خود را در نوامبر۲۰۲۵ آغاز کرد و در ادامه، با تشدید درگیری‌های آمریکا و ایران، به خاورمیانه منتقل شد. این ناو در عملیات‌های مرتبط با جنگ ایران و همچنین فشار دریایی آمریکا علیه ایران مشارکت داشته است. آنچه این ماموریت را غیرعادی کرده، طول آن و فاصله بسیار زیاد میان توقف‌های بندری است. بر اساس گزارش‌های نظامی، لینکلن حدود ۲۰۰ روز بدون یک توقف معمول بندری را پشت سر گذاشته؛ درحالی‌که ناوهای هواپیمابر در شرایط عادی معمولا هر ۳۰ تا ۴۵ روز به بندر می‌روند تا سوخت، قطعات، تجهیزات و اقلام مورد نیاز را دریافت کنند و خدمه نیز فرصتی برای استراحت داشته باشند. اما در روزهای گذشته، گزارش‌هایی بسیار جدی‌تر منتشر شد. گاردین گزارش داد که خانواده‌های خدمه از چند مورد تلاش برای رفتن به آب و فشار شدید روانی بر ملوانان سخن گفته‌اند. خانواده‌ها همچنین از کمبود برخی اقلام ضروری، مشکلات بهداشتی، کیفیت غذا، خرابی تجهیزات و خستگی شدید خدمه گلایه کرده‌اند. در یک نشست با خانواده‌های ملوانان در سن‌دیگو، نگرانی‌ها به‌صورت علنی در برابر مقام‌های نیروی دریایی مطرح شد؛ اتفاقی که نشان داد مساله دیگر صرفا یک گلایه داخلی در داخل ناو نیست.

گزارش‌های Military Times نیز گفته‌اند که چند ملوان در دوره این ماموریت طولانی تلاش کرده‌اند خود را به آب بیندازند و دست‌کم یک مورد در هفته‌های اخیر به عملیات نجات منجر شده است. واکنش سیاسی نیز به‌سرعت آغاز شد. برخی اعضای کنگره آمریکا خواستار توضیح درباره شرایط خدمه و نحوه مدیریت ماموریت طولانی لینکلن شده‌اند. سناتور ریچارد بلومنتال از نیروی دریایی خواسته …





 تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند

تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و عراق، در گفت‌وگویی با تشریح آخرین تحولات منطقه، از تلاش ترکیه برای مقابله با جنگنده‌های اسرائیلی در جریان حمله به پایگاه ابوالظهور سوریه، تماس دو ساعته رئیس موساد با وزیر خارجه دولت جولانی و نقش ایران و حزب‌الله در حل بحران لبنان سخن گفت و در عین حال مدعی شد اسرائیل به دنبال ایجاد مسیر هوایی امن از سوریه برای دسترسی به ایران است.

 احتمال حمله اسرائیل به اهداف ترکیه در قبرس
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

احتمال حمله اسرائیل به اهداف ترکیه در قبرس

یک رسانه یونانی مدعی شده است رژیم صهیونیستی در حال بررسی سناریوی حمله به اهداف نظامی ترکیه در شمال قبرس است؛ ادعایی که در صورت صحت می‌تواند نشانه‌ای از گسترش تنش میان تل‌آویو و آنکارا به شرق مدیترانه باشد.

 موهومات جدید ترامپ؛ «ایران در حال تغییر موضع است!»
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

موهومات جدید ترامپ؛ «ایران در حال تغییر موضع است!»

دونالد ترامپ در اظهاراتی جدید مدعی شد ایران در حال تغییر موضع است؛ رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه با اشاره به موضوع مذاکرات احتمالی با ایران ادعا کرد: نمی‌دانم اصلاً با چه کسی باید مذاکره کنم.

 مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

رئیس‌جمهور پیشین روسیه گفت این کشور در حال مقابله با فشارهای عظیم خارجی است و به سمت پیروزی پیش می‌رود.

 گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه مصر درباره اجرای تفاهم‌نامه و مذاکرات میان عمان و ایران
۱۳ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه مصر درباره اجرای تفاهم‌نامه و مذاکرات میان عمان و ایران

آرمان امروز : وزیران امور خارجه مصر و ایران روز شنبه درباره تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها در منطقه و اجرای تفاهم‌نامه میان تهران و واشنگتن گفت‌وگو کردند. وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه این کشور، و همتای ایرانی او عباس عراقچی، در یک تماس تلفنی، آخرین وضعیت منطقه و تلاش‌های [ ]

 آخرین آمار تلفات سیل پاکستان
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین آمار تلفات سیل پاکستان

بارندگی‌های شدید در پاکستان همچنان قربانی می‌گیرد و تنها در دو ماه گذشته ۱۶۴ نفر کشته و حدود ۵۰۰ نفر دیگر مصدوم شدند.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.