قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

افشای چهره واقعی «بودای جادویی» در یک فیلم؛ ماساژور نازی‌ها قهرمان بود یا شیاد؟

فیلم جدید «من دیگری هستم» به کارگردانی فلیکس راندا پرده از رازهای تاریک فلیکس کرستن، پزشک و درمانگر شخصی هاینریش هیملر برمی‌دارد.
 افشای چهره واقعی «بودای جادویی» در یک فیلم؛ ماساژور نازی‌ها قهرمان بود یا شیاد؟

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از گاردین، فلیکس کرستن سال‌ها ادعا می‌کرد با نفوذ خود بر رئیس ارشد اس‌اس، جان هزاران انسان را از کوره‌های آدم‌سوزی نجات داده است. اما روایت تازه سینما، این چهره تاریخی را نه یک منجی، بلکه خودشیفته‌ای افسانه‌ساز و فرصت‌طلب معرفی می‌کند که پرونده‌اش زوایای پنهان فراوانی دارد.

ماجرای این پروژه سینمایی از پنج سال پیش آغاز شد؛ زمانی که تهیه‌کنندگان فرانسوی به راندا پیشنهاد ساخت مینی‌سریالی درباره کرستن را دادند. ادعای اولیه سازندگان چنان بزرگ بود که توجه هر فیلمسازی را جلب می‌کرد: «اگر استیون اسپیلبرگ فلیکس کرستن را می‌شناخت، به جای اسکار شیندلر، فیلمی درباره او می‌ساخت.» اما راندا ترجیح داد رویکردی واقع‌گرایانه و بدون تعارف در پیش بگیرد. در این فیلم که نخستین نمایش جهانی خود را در تاریخ ۷ اوت ۲۰۲۶ (۱۶ مرداد ۱۴۰۵) در جشنواره لوکارنو تجربه می‌کند، کلاس بانگ، بازیگر مطرح دانمارکی، در نقش کرستن ظاهر شده است؛ مردی چرب‌زبان، پیچیده و مذبذب.

افسانه‌سرایی پیرامون کرستن پس از جنگ جهانی دوم و با انتشار خاطراتش و کتابی به قلم ژوزف کسل با عنوان «مردی با دست‌های معجزه‌آسا» شکل گرفت. این آثار او را قهرمانی جلوه می‌دادند که توانسته بود مانع از تبعید و کشتار جمعیت عظیمی شود. اما تحقیقات گسترده راندا در آرشیوهای برلین، واقعیت دیگری را فاش کرد. کشف کارت عضویت اس‌اس و نامه‌ای که در آن کرستن برای پوشیدن یونیفرم رسمی نازی‌ها در انظار عمومی اجازه خواسته بود، ادعای دیرینه او مبنی بر «ضد نازی بودن» را به شدت زیر سوال برد. افزون بر این، شواهد متعددی از اسناد و نامه‌نگاری‌های جعلی به دست آمد که نشان می‌داد کرستن برای تبرئه خود دست به سندسازی زده است.

با این حال، یک حقیقت درباره او غیرقابل انکار است: کرستن ماساژوری فوق‌العاده بود. او با مهارت بی‌نظیر خود توانست اسپاسم‌های دردناک روده هیملر را تسکین دهد. رئیس اس‌اس که او را «بودای جادویی درمانگر» می‌نامید، چنان تحت تاثیر هنرش بود که آزادی عمل ویژه‌ای به او داد. به گفته کارگردان، کرستن مردی جذاب، دارای روابط پیچیده شخصی و به شدت شیفته خودنمایی بود. زمانی که در سال ۱۹۴۳ طبل شکست نازی‌ها در استالینگراد به صدا درآمد، او فهمید کشتی در حال غرق شدن است؛ بنابراین بازی دوگانه‌ای …





 دزدی هنری در سالزبورگ

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.

 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.

 ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

ناگفته‌های مهم افشین علا از گلایه‌هایش در فتنه 88 و برخورد امام شهید - تسنیم

افشین علا شاعر برجسته کشور ناگفته‌های بسیار مهمی از گلایه‌هایش در فتنه 88 و نوع برخورد امام شهید را بیان کرد.

 مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

مردم ما در جنگ اقتصادی هم پیروز می‌شوند - تسنیم

روایت صادق آهنگران از نسل مداحان دیروز و امروز و ماجرای نماهنگ مشترک با حسین طاهری

 عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

عطر خوشبوی شهدا در شمال ایران جایی حوالی زادگاه نیمایوشیج - تسنیم

گزارش تسنیم از بیست و چهارمین یادواره 23 شهید روستای پیل نور.

 ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

ببینید| رهبری آیت‌الله مجتبی خامنه‌ای حقیقت شگفت‌انگیزی را آشکار کرد - تسنیم

افشین علا: مردم آقا را دیده بودند و عاشقشان شده بودند؛ اما حاج‌آقا مجتبی را ندیده، عاشقشان شدند.