قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۴ ساعت قبل

[کیومرث کرمانشاهی] پشت نقاب تراستی‌ها!

عدم شفافیت و افزایش تبعیض در توزیع عادلانه اطلاعات به‌ویژه در حوزه تجارت، سرمنشاء و موثر در گسترش «فساد و رشد فقر» است و محدودیت در اطلاع‌رسانی مستمر و روشن، موجب تشدید هر دو مسأله در اقتصادِ کشور...
 [کیومرث کرمانشاهی] پشت نقاب تراستی‌ها!

عدم شفافیت و افزایش تبعیض در توزیع عادلانه اطلاعات به‌ویژه در حوزه تجارت، سرمنشاء و موثر در گسترش «فساد و رشد فقر» است و محدودیت در اطلاع‌رسانی مستمر و روشن، موجب تشدید هر دو مسأله در اقتصادِ کشور می‌شود. متاسفانه طرح سطحیِ بَلیه‌های حوزه اقتصاد، عادی شده و کمتر به عمق و کُنه ماجرا جهت ریشه کن شدن آن پرداخته می‌شود تا باعث پیشگیری از رشدِ ریشه ای فساد سیستماتیک در اقتصاد کشور شود.

 پس از غارت بخشی از منابع بانکی و فرار غارتگران و سایر مشکلات ریز و درشت موجود در اقتصادِ کشور، حالا نوبت به ماجرای تراستی‌ها و ابعاد پیدا و پنهان آن رسیده است.

تراستی‌ها به افراد، شرکت‌ها یا واسطه‌های مورد اعتمادی گفته می‌شود که در شرایط محدودیت های تجاری و تحریم ها، برای دریافت و جابه‌جایی درآمدهای حاصل از فروش نفت و انجام پرداخت‌های خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند، که قطعاً مهمترین بخش ماجرا، نحوه و شرایط انتخاب آنان است‌.

 اخیراً  آمارهای مختلفی از عدم بازگشت ارز حاصل از معاملات انجام شده توسط تراستی‌ها انتشار یافته است و معلوم نیست؛ این معاملات در چه زمانی، با چه قیمتی و تحت چه شرایطی انجام شده و توسط کدام نهاد و مسئولین تائید شده است!

  از تراستی‌ها به‌عنوان معتمدین صادرکننده طلای سیاه یاد می‌شود، و معلوم نیست چرا و به چه دلایلی افرادی که مورد تائید دستگاه‌های مسئول واقع ومجوز خود را تحت عنوان تراستی ها یا معتمدین دریافت کرده‌اند، منابع حاصله را به کشور باز نمی‌گردانند! که قطعاً عدم شفافیت می‌تواند یکی از دلایل مهّم آن باشد .

دستگاه‌های نظارتی وعده داده‌اند که اسامی این افراد به پلیس بین‌الملل اعلام شده است تا آنان شناسایی و به کشور بازگردانده شوند، امّا این نگرانی وجود دارد ماجرای تراستی‌ها نیز به سرنوشت موضوع فساد بانکی و سایر مفاسد ریز و درشت اقتصادی دچار گردد و ریشه آن خشکانده نشود و پایان خوشی نداشته باشد.

به …



 واکنش باشگاه استقلال به باخت پرسپولیس با انتشار تصویر خندان چشمی و آشورماتوف
۱۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

واکنش باشگاه استقلال به باخت پرسپولیس با انتشار تصویر خندان چشمی و آشورماتوف

باشگاه استقلال با انتشار تصویر خندان چشمی و آشورماتوف با کپشن «تمرین امروز»، به شکست پرسپولیس واکنش کنایه‌آمیز نشان داد.

 پیام مهم اسماعیل بقایی منتشر شد
۲۶ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

پیام مهم اسماعیل بقایی منتشر شد

سخنگوی وزارت خارجه ایران یک پیام جدید صادر کرد.

 دستمزد نجومی و شگفت انگیز طارمی در امارات
۱۹ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

دستمزد نجومی و شگفت انگیز طارمی در امارات

پیوستن مهدی طارمی به الوصل امارات آن هم پس از چند سال حضور در بهترین لیگ های اماراتی همه را شگفت زده کرد!

 رئیس قوه قضاییه: همکاری امنیتی ایران و عراق باید با سرعت و قاطعیت ادامه یابد
۳۵ دقیقه قبل / سایت اکوایران

رئیس قوه قضاییه: همکاری امنیتی ایران و عراق باید با سرعت و قاطعیت ادامه یابد

رئیس قوه قضاییه گفت: همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد، تعمیق یافته است؛ در بُعد قضایی و حقوقی نیز، روابط دو طرف با تفاهم‌نامه‌ها و موافقتنامه‌هایی که منعقد شده، توسعه و بسط پیدا کرده است.

 تردز قابلیت رونویسی خودکار پادکست‌ها را آزمایش می‌کند
۷ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

تردز قابلیت رونویسی خودکار پادکست‌ها را آزمایش می‌کند

توسعه برند؛ تردز در حال آزمایش قابلیتی است که می‌تواند صدای ویدئوها و بخش‌های صوتی پادکست را به متن تبدیل کند؛ ابزاری که به کاربران اجازه می‌دهد محتوای صوتی را حتی بدون روشن کردن صدا دنبال کنند. متا با این آزمایش به‌دنبال جذب بیشتر تولیدکنندگان محتوای صوتی به تردز است.

 رکورد توزیع بنزین در تهران شکست
۵۶ دقیقه قبل / سایت هم میهن

رکورد توزیع بنزین در تهران شکست

مدیر منطقه تهران شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تهران از افزایش 30درصدی توزیع بنزین در تهران خبر داد.



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟
سایت رویداد‌ ۲۴

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟

بازگشت مهران مدیری به صداوسیما و ساخت سریال جدید، فقط یک خبر فرهنگی نیست؛ نشانه تغییری بزرگ‌تر در رابطه میان جامعه، سلبریتی‌ها و نهادهای رسمی فرهنگ است.
کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!
سایت آفتاب نیوز

کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!

هزینۀ سنگین ترمیم دندان، پوشش محدود بیمه و ظرفیت ناکافی درمانگاه‌های تأمین اجتماعی، بسیاری از بیمه‌شدگان کم‌درآمد را به انتخابی تلخ میان پرداخت هزینه‌های سنگ...
خبرگزاری مهر

برای املاک دارای سند سبز حتی قولنامه هم امضا نکنید!

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت
سایت دیدبان ایران

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت

شرکت فردی به جای داوطلب در کنکور، فقط یک تقلب ساده نیست؛ قانونی که می‌تواند این میانبر را به جریمه، محرومیت و حتی پرونده قضایی تبدیل کند.