قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

استفاده از خاک و آسمان عراق برای حمله به همسایگان؟ الزیدی هشدار داد

نخست‌وزیر عراق با بازدید از مرکز فرماندهی پدافند هوایی این کشور، گفت که عراق مکانی برای حمله به همسایگانش نیست.
 استفاده از خاک و آسمان عراق برای حمله به همسایگان؟ الزیدی هشدار داد

تسنیم نوشت: علی فالح الزیدی، فرمانده کل نیروهای مسلح و نخست‌وزیر عراق، در جریان یک بازدید شبانه از مرکز عملیات فرماندهی پدافند هوایی این کشور، از نزدیک در جریان وضعیت سامانه دفاع هوایی، میزان آمادگی و مأموریت‌های آن قرار گرفت.

بنا بر اعلام دفتر نخست‌وزیری عراق، این بازدید در چارچوب آمادگی‌ها برای مرحله آینده و با هدف بررسی سطح آمادگی نیروهای پدافند هوایی انجام شد و همزمان با روند اجرای توافق عراق و آمریکا برای پایان دادن به مأموریت نیروهای ائتلاف بین‌المللی و تکمیل خروج کامل این نیروها از عراق تا 30 سپتامبر آینده صورت گرفت.

الزیدی در این بازدید تأکید کرد که پدافند هوایی، سپر دفاعی آسمان عراق و نخستین خط دفاع از حاکمیت این کشور است و ایجاد نیروهای مسلح توانمند می‌تواند حاکمیت عراق و استقلال تصمیم‌گیری سیاسی و نظامی آن را تقویت کند.

وی همچنین دستور داد تمامی نیازهای پدافند هوایی تأمین شود و سطح توانمندی‌های رزمی و فناوری این نیروها ارتقا یابد.

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد که اجازه نخواهد داد آسمان و حاکمیت عراق نقض شود یا امنیت این کشور مورد تعرض قرار گیرد.

الزیدی همچنین تصریح کرد: «عراق اجازه نخواهد داد خاک یا حریم هوایی این کشور به مبدأ هرگونه حمله علیه کشورهای همسایه تبدیل شود و نیروهای مسلح عراق، دژی برای حفاظت از کشور، حاکمیت و تصمیم ملی آن هستند».





 سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

سئول: کره‌شمالی احتمالا ۸۰ تا ۱۲۰ سلاح هسته‌ای دارد

وزیر دفاع کره‌جنوبی اعلام کرد برآوردهای معمول، شمار تسلیحات هسته‌ای کره‌شمالی را بین ۸۰ تا ۱۲۰ مورد نشان می‌دهد؛ رقمی به‌مراتب بالاتر از عدد ۵۷ سلاح هسته‌ای که رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی مطرح کرده است.

 توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

توفیق اجباری ترامپ در بازار انرژی پاک

دنیای اقتصاد: با وجود تلاش‌های دولت آمریکا برای محدودیت انرژی‌های تجدیدپذیر، دوران ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ اکنون شاهد شکوفایی غیرمنتظره انرژی‌های پاک است.

 ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

ایهود باراک: نتانیاهو عقل خود را از دست داده است

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت که تنش‌آفرینی نتانیاهو علیه ترکیه شتاب‌زده و احمقانه است و انگیزه‌های سیاسی مرتبط با انتخابات آتی در پشت سر آن قرار دارد.

 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.

 ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

ادعای بسنت: احتمالا درگیری گسترده نظامی با ایران از سر گرفته نخواهد شد

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه در گفت‌وگویی با شبکه سی‌ان‌بی‌سی ادعا کرد که احتمالا نیاز به درگیری گسترده با ایران وجود نخواهد داشت.