قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

ادعای رئیس پیشین موساد: جاسوسان اسرائیل بارها در سایت فردو قدم زده‌اند!

یوسی کوهن، رئیس پیشین موساد، مدعی شد اطلاعات اسرائیل بارها از تأسیسات هسته‌ای زیرزمینی فردو ایران «بازدید» کرده تا این مکان را بهتر بشناسد، پیش از آنکه بمب‌افکن‌های آمریکا در جریان جنگ ۱۲ در ژوئن ۲۰۲۵ به آن حمله کنند.
 ادعای رئیس پیشین موساد: جاسوسان اسرائیل بارها در سایت فردو قدم زده‌اند!

به گزارش اطلاعات آنلاین به نقل از رسانه‌های اسرائیلی، کوهن که از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱ رهبری موساد را بر عهده داشت، در کنفرانس جلیله گفت: «ما بارها از سایت هسته‌ای فردو بازدید کردیم تا این مکان را بشناسیم.»

او نگفت که این بازدیدها چه زمانی انجام شده یا چه کسی آنها را انجام داده و این موضوع را نامشخص گذاشت که آیا مأموران موساد به شکل فیزیکی وارد این تأسیسات شده‌اند یا اینکه منظور او نظارت از راه دور بوده است. کوهن گفت: «بمباران آن تحقق تمام رویاهای من بود.»

ارتش ایالات متحده در جریان جنگ ژوئن ۲۰۲۵ به اسرائیل پیوست و به تأسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان حمله کرد. اسرائیل این جنگ را آغاز و اعلام کرد هدف آن تضعیف برنامه‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک ایران است که آن را یک تهدید وجودی توصیف می‌کند.

اورانیوم ۶۰ درصد ایران هنوز با بمب فاصله دارد

کوهن همچنین به نگرانی‌ها در مورد قابلیت‌های هسته‌ای ایران پرداخت و گفت که «اورانیوم غنی‌شده تا ۶۰٪ هنوز با بمب فاصله دارد.» ایران بارها تلاش برای توسعه سلاح هسته‌ای را رد کرده است.

برنامه هسته‌ای ایران همچنان منبع اصلی تنش با کشورهای غربی است و همچنین در مذاکراتی با هدف پایان دادن به جنگ فعلی مطرح شده است. گزارش‌ها حاکی از آن است حدود ۴۴۰ کیلوگرم اورانیوم بسیار غنی‌شده ذخیره‌شده در تأسیسات هسته‌ای پس از حملات ۲۰۲۵ دفن شده است، در حالی که اسرائیل معتقد است ایران پس از جنگ مقداری از این مواد را به سایت کوه پیکاکس منتقل کرده است.

ایران: خسارت وارده به فردو محدود بوده است.

فردو، یک تأسیسات غنی‌سازی که در زیر یک منطقه کوهستانی ساخته شده، در جریان عملیات نیروهای آمریکایی مورد حمله قرار گرفت. سازمان انرژی اتمی ایران در آن زمان اعلام کرد که خسارت وارده محدود بوده است.

بهروز کمالوندی، معاون رئیس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی، گفت: «خسارت محدودی به چند منطقه در سایت غنی‌سازی فردو وارد شده و ما قبلاً بخش زیادی از تجهیزات و مواد را خارج کرده بودیم.» بنابراین، خسارت گسترده وجود نداشته و هیچ نگرانی در مورد آلودگی وجود ندارد.

جروزالم پست گزارش داد که ارتش اسرائیل قابلیت‌هایی دارد که می‌تواند باعث ریزش در تأسیسات زیرزمینی فردو شود و گفت که برآوردهای اولیه‌ای که در ماه مارس …



 درخواست رسمی ترکیه از اینترپل برای دستگیری نتانیاهو - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

درخواست رسمی ترکیه از اینترپل برای دستگیری نتانیاهو - تسنیم

ترکیه رسما از اینترپل خواسته است تا نخست وزیر رژیم صهیونیستی را دستگیر کند.

 رسانه عبری: نتانیاهو با اهداف انتخاباتی دنبال جنگ است
۶ ساعت قبل / سایت مشرق

رسانه عبری: نتانیاهو با اهداف انتخاباتی دنبال جنگ است

سخنان تام باراک در مورد انتخاباتی بودن تنش زایی نتانیاهو با ترکیه بازتاب ویژه ای در رسانه های عبری داشته است.

 تحلیلگر سیاسی آمریکایی: جرد کوشنر، نتانیاهو، بن‌گویر و هاکبی در جهنم خواهند سوخت + فیلم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

تحلیلگر سیاسی آمریکایی: جرد کوشنر، نتانیاهو، بن‌گویر و هاکبی در جهنم خواهند سوخت + فیلم

آنا کاسپاریان با اشاره به تحولات غزه، گفت باور دارد افرادی مانند جرد کوشنر، مایک هاکبی، بنیامین نتانیاهو و ایتامار بن‌گویر در جهنم خواهند سوخت و در نهایت عدا...

 تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

تام باراک: اسرائیل می‌خواهد از سوریه به ایران حمله کند

تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه و عراق، در گفت‌وگویی با تشریح آخرین تحولات منطقه، از تلاش ترکیه برای مقابله با جنگنده‌های اسرائیلی در جریان حمله به پایگاه ابوالظهور سوریه، تماس دو ساعته رئیس موساد با وزیر خارجه دولت جولانی و نقش ایران و حزب‌الله در حل بحران لبنان سخن گفت و در عین حال مدعی شد اسرائیل به دنبال ایجاد مسیر هوایی امن از سوریه برای دسترسی به ایران است.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.