قیمت طلا امروز




 سایت اطلاعات آنلاین / ۱ ساعت قبل

روز دلچسب بورس در ابتدای هفته؛ شاخص کل بیش از ۱۲۰هزار واحد رشد کرد

- شاخص کل بورس در نخستین روز کاری هفته با رشد ۲ درصدی، ۱۲۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۶ میلیون و ۵۱۶ هزار واحد صعود کرد.
 روز دلچسب بورس در ابتدای هفته؛ شاخص کل بیش از ۱۲۰هزار واحد رشد کرد

ایرنا نوشت: شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات روز شنبه - هفتم شهریور - توانست ۱۲۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۶ میلیون و ۵۱۶ هزار واحد صعود کرد؛ شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۲۵ هزار واحدی برای نخستین بار وارد کانال ۱.۸ میلیون واحد شد و به این ترتیب رشد امروز بازار همه نمادهای بورسی را تحت تاثیر قرار داد.

ارزش کل بازار در رقم ۱۸.۶ هزار همت ایستاده است با این حال ارزش معاملات امروز تنها ۶۵.۷ همت بود که یک سوم میانگین ارزش روزانه معاملات یک ماهه گذشته (۱۸۰ همت) بوده است، ولی ارزش معاملات خرد از ۳۰ همت عبور کرد.

میزان ورود پول حقیقی‌ها به سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی در آستانه یک همتی شدن است ولی ۲.۷ همت از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد صندوق‌های اهرمی ۳۳ میلیارد تومان و صندوق‌های طلا ۴۲۱ میلیارد تومان جذب کردند بازدهی صندوق‌های طلا در دامنه مثبت ۲ قرار دارد، صندوق‌های نقره و زعفران نیز بازدهی بالای مثبت یک درصد را تجربه کرده‌اند.

با وجود آنکه نخستین روز کاری بورس در بین دو تعطیلات رسمی قرار گرفته، اما ۸۰ درصد بازار امروز سبزپوش بود و ۹.۷ همت پشت صف خرید باقی ماند.

بانک‌ها با جذب ۶۰۰ میلیارد تومان و شیمیایی‌ها با ۳۷۱ میلیارد تومان بیشترین ورود پول حقیقی را داشتند اما از دارویی‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان خارج شد.

برخی فعالان بازار سرمایه یکی از دلایل اقبال بازار به سهام گروه …



 نقش صندوق‌های بدهی خصوصی در پر کردن شکاف اعتباری بانک‌ها
۳ ساعت قبل / سایت سنا

نقش صندوق‌های بدهی خصوصی در پر کردن شکاف اعتباری بانک‌ها

مدیر راهبردی مشاور سرمایه‌گذاری ترنج در یادداشتی که در اختیار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، قرار داده است، با اشاره به تاریخ توسعه صندوق‌های تامین مالی خصوصی، توسعه این گونه صندوق‌ها را یکی از  راه‌کارهای کاهش فشار تامین مالی از بانک‌ها عنوان کرد.

 احتمال افزایش قیمت حبوبات وجود دارد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

احتمال افزایش قیمت حبوبات وجود دارد

عضو هیئت مدیره حبوبات گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید نسبت به سال قبل ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یابد.

 آخرین تاثیر تورم بر سفره خانوارهای ایرانی؛ تورم ۲۵۸ درصدی روغن در مردادماه
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین تاثیر تورم بر سفره خانوارهای ایرانی؛ تورم ۲۵۸ درصدی روغن در مردادماه

تورم خوراکی‌ها در مردادماه همچنان در سطوح بالا ماند؛ روغن با تورم نقطه‌ای ۲۵۸.۲ درصد رکورددار شد و سبزیجات با تورم ماهانه ۹.۳ درصد بیشترین افزایش ماهانه را ثبت کردند.

 افزایش بازده اوراق قرضه ۲ ساله آمریکا در پی اظهارات رئیس فدرال رزرو
۱ ساعت قبل / سایت سنا

افزایش بازده اوراق قرضه ۲ ساله آمریکا در پی اظهارات رئیس فدرال رزرو

بازده اوراق قرضه کوتاه‌مدت آمریکا در پی سخنرانی کوین وارش، رئیس فدرال رزرو، در جکسون‌هول، افزایش یافت؛ او در این سخنرانی اعلام کرد بانک مرکزی هم‌چنان برای مهار تورم، «کار برای انجام دادن» دارد.

 قیمت گوشت قرمز امروز ۷ شهریور ۱۴۰۵
۴۵ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت گوشت قرمز امروز ۷ شهریور ۱۴۰۵

قیمت گوشت قرمز امروز ۷ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 جزییات انتشار نخستین اوراق «گواهی صرفه‌جویی انرژی» در بورس انرژی
۴ ساعت قبل / سایت سنا

جزییات انتشار نخستین اوراق «گواهی صرفه‌جویی انرژی» در بورس انرژی

معاون خدمات مالی شرکت تامین سرمایه سپهر، از انتشار نخستین اوراق سلف موازی استاندارد گواهی صرفه‌جویی انرژی با حمایت سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) خبر داد.



خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی

رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

رکوردشکنی هم‌زمان دلار، طلا و سکه؛ بانک مرکزی می‌تواند ترمز گرانی را بکشد؟

دلار از مرز ۲۰۳ هزار تومان عبور کرد، طلای ۱۸ عیار به بالای ۲۱.۸ میلیون تومان رسید و سکه امامی در محدوده ۲۱۷ میلیون تومان معامله شد؛ جهشی که در کنار تورم و نااطمینانی سیاسی، با سیگنال‌های تازه درباره قیمت بنزین و تشدید انتظارات تورمی نیز همراه شده است.
چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟
روزنامه هفت صبح

چرا ایران نمی‌تواند تجارت خارجی‌اش را با رمزارز تسویه کند؟

یک کارشناس اقتصاد دیجیتال معتقد است که محدودیت نقدشوندگی و تعداد صرافی‌های بزرگ در جهان اجازه نمی‌دهد رمزارز در مقیاس ده‌ها میلیارد دلار جایگزین شبکه بانکی در تجارت خارجی ایران شود.
مصرف هیجانی در بازار بنزین - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

مصرف هیجانی در بازار بنزین - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین قیدر / با این حال، شکل‌گیری صف‌های طولانی در برخی جایگاه‌ها و افزایش مراجعه شهروندان نشان می‌دهد که بازار سوخت تنها با واقعیت عرضه و تقاضا اداره نمی‌شود؛ انتظارات مردم نیز نقش مهمی در آن دارد. هنگامی که شایعه‌ای درباره احتمال کمبود یک کالای ضروری منتشر می‌شود، بخشی از جامعه به‌صورت احتیاطی اقدام به [ ]
تجار درآرزوی ثبات قیمتی - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

تجار درآرزوی ثبات قیمتی - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / در چنین فضایی، «ثبات قیمت» برای تجار دیگر یک مطالبه معمولی نیست؛ به یک آرزو تبدیل شده است. فعال اقتصادی بیش از آنکه به دنبال سودهای بزرگ و غیرعادی باشد، به دنبال بازاری است که بتواند در آن برای چند ماه آینده برنامه‌ریزی کند. تاجری که نمی‌داند قیمت کالایی که امروز می‌خرد [ ]
برندگان و بازندگان جنگ در تنگه هرمز | جنگ علیه ایران چگونه اقتصاد انرژی را دگرگون کرد؟ | استقبال از خودروهای برقی شتاب گرفته است
سایت اقتصادنیوز

برندگان و بازندگان جنگ در تنگه هرمز | جنگ علیه ایران چگونه اقتصاد انرژی را دگرگون کرد؟ | استقبال از خودروهای برقی شتاب گرفته …

اقتصادنیوز: بر اساس داده‌های بلومبرگ‌ان‌ای‌اف، چین از زمان آغاز درگیری، پنج ماه متوالی رکورد صادرات فناوری‌های پاک را از نظر ارزش دلاری ثبت کرده است.