قیمت طلا امروز




 سایت میگنا / ۱ ساعت قبل

میگنا - نشستن صاف، خلق‌وخو و تصمیم‌گیری در موقعیت‌های پرخطر

به گزارش میگنا رسانه اول تاب آوری و سلامت روان ایران فرآیندهای ذهنی از بدن جدا نیستند و تجربه‌ی شناختی انسان در بستر وضعیت بدنی، حرکت، تنفس، تنش عضلانی و تعامل با محیط شکل می‌گیرد.
 میگنا - نشستن صاف، خلق‌وخو و تصمیم‌گیری در موقعیت‌های پرخطر

به گزارش میگنا پژوهش تازه‌ای که در British Journal of Psychology منتشر شده است، بار دیگر توجه روان‌شناسان را به پیوند میان بدن و ذهن جلب کرده است. عنوان مقاله، Manipulating posture implicitly through environmental constraints influences mood and risk-taking behaviour، به‌روشنی نشان می‌دهد که پژوهشگران در این مطالعه به‌جای تکیه بر توصیه‌های مستقیم یا تلقین آشکار درباره‌ی «صاف نشستن»، کوشیده‌اند وضعیت بدن را به‌صورت ضمنی و از طریق محدودیت‌های محیطی تغییر دهند تا اثر آن را بر خلق‌وخو و رفتارهای تصمیم‌گیری بسنجند. اهمیت این کار در آن است که بسیاری از پژوهش‌های پیشین درباره‌ی «قدرت زبان بدن» یا «پاور پوزینگ» با این نقد روبه‌رو بوده‌اند که شاید اثرهای گزارش‌شده بیشتر از آن‌که ناشی از خودِ وضعیت بدنی باشد، از انتظار شرکت‌کنندگان یا آگاهی آنان از هدف پژوهش ناشی شده باشد. در این مطالعه، پژوهشگران تلاش کرده‌اند این مشکل را تا حد ممکن کاهش دهند و تصویری دقیق‌تر از رابطه‌ی میان وضعیت بدن و کارکردهای روانی به دست دهند.

منبع خبری ScienceDaily نیز این پژوهش را با عنوان Sitting up straight may improve your mood and decision-making بازتاب داده و خلاصه کرده است که نشستن صاف می‌تواند به‌طور ظریف احساسات مثبت‌تر و تصمیم‌گیری مؤثرتر را تقویت کند. در عین حال، خودِ پژوهشگران نیز تأکید کرده‌اند که اثر مشاهده‌شده کوچک اما معنادار بوده و باید آن را در چارچوب آزمایشگاهی و نه به‌عنوان تغییری بزرگ و فوری در زندگی روزمره تفسیر کرد. همین نکته، ارزش علمی مطالعه را بیشتر می‌کند، زیرا نشان می‌دهد یافته‌ها با احتیاط، دقت و پرهیز از اغراق گزارش شده‌اند.

در این پژوهش، نزدیک به ۲۰۰ نفر از اعضای جامعه‌ی مک‌گیل در آزمایشی کنترل‌شده شرکت کردند. هدف اصلی آن بود که بررسی شود آیا تغییرات ظریف در وضعیت بدنی می‌تواند بر هیجان و تصمیم‌گیری اثر بگذارد یا نه. شرکت‌کنندگان ابتدا مجموعه‌ای از آزمون‌ها را انجام دادند و …





 آتوسا جعفری 27 ساله در سنندج قربانی همسرکشی شد / بعد از جدایی رخ داد
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

آتوسا جعفری 27 ساله در سنندج قربانی همسرکشی شد / بعد از جدایی رخ داد

حوادث رکنا:آتوسا جعفری، زن 27 ساله و از کارکنان اداره پست سنندج، در پی حمله همسر سابقش با ضربات چاقو جان باخت و متهم پس از ارتکاب قتل متواری شد.

 آخرین جزئیات از ورایز معوقات بازنشستگان
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین جزئیات از ورایز معوقات بازنشستگان

جزییات واریز واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در شهریور ۱۴۰۵ را در این گزارش بخوانید.

 چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چمران: نام میدان آزادی تغییرنمی‌کند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: نام میدان آزادی هیچگاه تغییر نمی کند و همواره به همین نام باقی می‌ماند. به گفته او، به دلیل شرایط جنگی منطقه، در روند انتقال واگن‌ها و اتوبوس‌ها به کشور تأخیر ایجاد شده و بخشی از اتوبوس‌های تهران در یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس متوقف شده‌اند که متأسفانه آسیب‌هایی دیده‌اند.

 می‌خواست به من تجاوز کند روی او اسید پاشیدم
۲ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

می‌خواست به من تجاوز کند روی او اسید پاشیدم

مرد صاحبخانه که برای پایان دادن به درگیری میان دخترش و مستأجر وارد راه‌پله شده بود، هدف اسید قرار گرفت

 تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس از مهر
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس از مهر

حاجی‌بابایی در پاسخ به لاهوتی تایید کرد: تبدیل وضعیت نیرو‌های حق‌التدریس و شرکتی از ابتدای مهرماه آغاز می‌شود.

 از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
۳ ساعت قبل / سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟



سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.
واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!
سایت آفتاب نیوز

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ این است فرق ما و درد ما!

کاربران در شبکه اجتماعی ایکس، واکنش‌های منفی و تندی به کسب‌وکار جدید بابک زنجانی نشان دادند.
دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد
سایت اقتصاد ۲۴

دانشگاه هم سهم پولدارها شد؟ فقر، شانس ورود به دانشگاه را از چه کسانی می‌گیرد

سهم تنها ۵.۶ درصدی سه دهک پایین از دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، بار دیگر شکاف طبقاتی در آموزش عالی و نقش فقر، کیفیت مدارس و دسترسی نابرابر به امکانات آموزشی را برجسته کرده است.
حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله
سایت اقتصاد ۲۴

حجاب دوباره خبرساز شد؛ از پلمب کافه‌ها تا شکل‌گیری زنجیره انسانی میانکاله

هرچند نمی‌توان سخنان تند برخی چهره‌ها درمورد حجاب را به سیاست رسمی حاکمیت تعمیم داد؛ با این حال نفس مطرح‌شدن چنین ادبیاتی در فضای عمومی، بخشی از همان فضایی است که مناقشه حجاب را دوباره به سطح جامعه می‌کشاند