قیمت طلا امروز




 سایت میگنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

میگنا - اربعین؛ بستری برای ارتقای سلامت روان و تحکیم خانواده

پیاده‌روی اربعین با تقویت ظرفیت‌های شناختی، معنوی و اجتماعی زائران، نقش مؤثری در افزایش تاب‌آوری فردی و اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده ایفا می‌کند.
 میگنا - اربعین؛ بستری برای ارتقای سلامت روان و تحکیم خانواده

پژوهشگران حوزه روانشناسی و خانواده در نشست «اربعین، خانواده و سلامت روان» با تبیین آثار فردی و اجتماعی پیاده‌روی اربعین، این رویداد را ظرفیتی کم‌نظیر برای ارتقای سلامت روان، تحکیم بنیان خانواده، افزایش تاب‌آوری و هویت‌بخشی به نسل جوان دانستند.

  ندا رفیعی، روان‌شناس و پژوهشگر، با بیان اینکه خانواده مهم‌ترین نهاد اجتماعی و بستر اصلی آرامش افراد است، گفت: در دنیای امروز، پیامد‌های جهانی‌شدن چالش‌های متعددی را برای خانواده‌ها ایجاد کرده و زمینه‌ساز افزایش اضطراب، افسردگی و تضعیف روابط خانوادگی شده است.

وی افزود: پیاده‌روی اربعین با تقویت ظرفیت‌های شناختی، معنوی و اجتماعی زائران، نقش مؤثری در افزایش تاب‌آوری فردی و اجتماعی و تحکیم بنیان خانواده ایفا می‌کند.

رفیعی با اشاره به آثار زیستی و روان‌شناختی این سفر معنوی اظهار داشت: تحمل دشواری‌های مسیر همراه با معنابخشی به تجربه زیسته، می‌تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. همچنین مشاهدات بالینی از بهبود کیفیت خواب، کاهش برخی نشانه‌های وسواس و ارتقای سلامت روان در میان زائران حکایت دارد.

وی اربعین را بستری برای کاهش احساس تنهایی و تقویت سرمایه اجتماعی دانست و افزود: این رویداد برای کودکان زمینه‌ساز امنیت عاطفی و برای نوجوانان فرصتی برای مسئولیت‌پذیری، هویت‌یابی و جامعه‌پذیری خارج از فضای مجازی فراهم می‌کند.

این پژوهشگر همچنین با تأکید بر ضرورت رعایت نظم، بهداشت فردی و احترام به حقوق دیگران در مسیر پیاده‌روی، خواستار ایجاد فضا‌های مناسب فرهنگی و امکانات ویژه کودکان در موکب‌ها برای کاهش فشار‌های روانی خانواده‌ها شد.

در ادامه این نشست، دکتر رجا یاسین عبدالله، استاد روان‌شناسی تربیتی عراق و مشاور مرکز روان‌شناسی عتبه حسینیه، اربعین را نقطه آغاز و تقویت چرخه ایثار در خانواده توصیف کرد و گفت: تربیت صحیح خانوادگی بر پایه ایثار، زمینه‌ساز شکل‌گیری رفتار‌های نوع‌دوستانه در جامعه است و پیاده‌روی اربعین می‌تواند این چرخه تربیتی را تقویت …





 تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد از جان باختن یک مرد بر اثر برق گرفتگی هنگام تعمیر کولر خبر داد.

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای؛ یک گام تا درمان مستمر
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

۵۰ بیمار پروانه‌ای؛ یک گام تا درمان مستمر

آرمان امروز: برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک بخشی عادی از مراقبت‌های سلامت است؛ اما برای بیماران مبتلا به «ای‌بی» یا بیماری پروانه‌ای، دریافت این خدمات با ملاحظات ویژه‌ای همراه است. شکنندگی پوست و آسیب‌پذیری مخاط باعث می‌شود حتی اقدامات معمول دندانپزشکی نیز به شناخت بیماری، دقت بیشتر و رعایت شرایط جسمی بیمار نیاز [ ]

 زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند
۹ ساعت قبل / سایت رکنا

زاکانی: ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند / بودجه شهرداری ۱۲ برابر شد/شهرداری وارد بازار مسکن می‌شود/۲۸۰۰ مدرسه تهران به مجتمع‌های آموزشی تبدیل می‌شوند

اجتماعی رکنا، شهردار تهران با اعلام اینکه ۵۱ درصد تهرانی‌ها اجاره‌نشین هستند، از ورود مدیریت شهری به طرح‌های ساخت مجتمع‌های مسکونی و آموزشی خبر داد و گفت بودجه شهرداری نسبت به دوره قبل ۱۲ برابر شده است.

 حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد
۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در پاسخ به پرسش تجارت‌نیوز گفت: «حق‌السهم پروژه‌های شهرداری، به مسکن اجتماعی و اجاره‌داری حرفه‌ای اختصاص می‌یابد.»

 مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی
۱۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی

انتشار گفت‌وگوی تازه مینا نامداری، بلاگر پرحاشیه‌ای که سال‌ها با ویدیوهای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد، حالا با پرسش‌های تازه‌ای همراه شده است: آیا با یک تحول شخصی روبه‌رو هستیم یا تلاشی برای استفاده از چهره‌های پرمخاطب در بازتعریف روایت رسمی؟

 بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران

افراد حاضر در این درگیری اغلب از اتباع خارجی بوده‌اند که با صدور دستورات قضایی، شناسایی شدند.