قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

تداوم مصدومیت‌های سریالی پل پوگبا

پل پوگبا، هافبک فرانسوی موناکو، بار دیگر با مصدومیت مواجه شده است.
 تداوم مصدومیت‌های سریالی پل پوگبا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پوگبا در تمرین روز گذشته موناکو در انگلیس نتوانست جلسه تمرینی را به پایان برساند. او در جریان یک بازی درون‌تیمی احساس درد در ناحیه ران پای چپ کرد و به همین دلیل از ادامه تمرین بازماند.

این اتفاق در بدترین زمان ممکن برای پوگبا رخ داده است. او تازه از اواخر هفته گذشته تمریناتش را همراه با تیم آغاز کرده بود و امیدوار بود خود را برای شروع فصل آماده کند، اما این مصدومیت روند بازگشتش را با وقفه مواجه کرده است.

پوگبا فصل گذشته نیز شرایط دشواری داشت و به دلیل چندین مصدومیت، تنها در شش مسابقه برای موناکو به میدان رفت و بخش قابل توجهی از فصل را از دست داد.

با توجه به ابهام‌هایی که پس از پایان تعطیلات درباره شرایط جسمانی این بازیکن وجود داشت، تیاگو اسکورو، مدیر اجرایی موناکو، اعلام کرده بود که دوران پیش‌فصل فرصت مناسبی برای ارزیابی وضعیت پوگبا خواهد بود.

پوگبا که اکنون ۳۳ سال دارد، پس از پشت سر گذاشتن محرومیت چهار ساله به دلیل دوپینگ، همچنان با آینده‌ای نامشخص مواجه است. او پس از قهرمانی فرانسه در جام جهانی ۲۰۱۸ به اوج دوران حرفه‌ای خود رسید و یکی از مهره‌های کلیدی دیدیه دشان در آن رقابت‌ها بود.

با این حال، پس از جام جهانی ۲۰۱۸ روند نزولی دوران حرفه‌ای پوگبا آغاز شد. او تا فصل ۲۲-۲۰۲۱ در منچستریونایتد ماند و سپس به‌صورت آزاد به یوونتوس بازگشت؛ انتقالی که هرگز مطابق انتظار پیش نرفت.

در سال ۲۰۲۴ نیز پوگبا به دلیل دوپینگ با محرومیتی چهار ساله مواجه شد. با این حال، مدت محرومیت او کاهش یافت و پوگبا سرانجام در سال ۲۰۲۵ به میادین فوتبال بازگشت.

انتهای پیام/



۴۰ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

اودگارد: صد درصد آماده‌ام؛ می‌خواهم گل‌های بیشتری بزنم!

پایگاه خبری فوتبالی - مارتین اودگارد، کاپیتان آرسنال، پس از شروع درخشان توپچی‌ها در فصل جدید لیگ برتر، از شرایط بدنی خود ابراز رضایت کرد و گفت مصدومیت‌های فصل گذشته را پشت سر گذاشته است. اودگارد در دیدار مقابل کاونتری نیز نمایش بسیار خوبی داشت و گل سوم آرسنال را در دقیقه ۴۹ به ثمر رساند تا پیروزی ۳-۰ تیمش را تکمیل کند.

به گزارش فوتبالی،  اودگارد درباره شرایط خود گفت: “فصل گذشته برای من واقعاً سخت بود. مصدومیت‌های زیادی داشتم و مدام از ترکیب خارج می‌شدم. گاهی اوقات با آمادگی ۱۰۰ درصدی بازی نمی‌کردم، اما حالا احساس خوبی دارم و بدنم در شرایط خوبی است. تابستان خوبی داشتم و جام جهانی خوبی را هم پشت سر گذاشتم.”

کاپیتان آرسنال که در دیدار مقابل کاونتری به عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد، نشان داد که می‌تواند فصل جدید را در شرایطی متفاوت آغاز کند. او هفته گذشته نیز در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در جام خیریه گلزنی کرده بود و حالا با گلزنی برابر کاونتری، در دو بازی ابتدایی فصل دو گل به ثمر رسانده است.

اودگارد همچنین درباره شروع فصل گفت: “این یک شروع عالی بود. همیشه خوب است که فصل را با پیروزی آغاز کنید؛ پیروزی در خانه، سه گل و یک کلین‌شیت. عملکردمان بسیار خوب و محکم بود.”

او حالا امیدوار است با حفظ آمادگی بدنی، در ادامه فصل نقش پررنگ‌تری در موفقیت آرسنال داشته باشد و علاوه بر بازی‌سازی، تعداد گل‌های خود را نیز افزایش دهد. آرسنال با این پیروزی، دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر را با قدرت آغاز کرد.


۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

دو غایب قطعی سپاهان مقابل استقلال مشخص شدند

رویداد۲۴|  هفته دوم لیگ برتر برای سپاهان خوش‌یمن نبود، چرا که این تیم در ورزشگاه خانگی خود مقابل تراکتور شکست خورد و نخستین باخت خود را خیلی زود تجربه کرد. هفته بعد هم دیداری دشوار مقابل استقلال دارد که البته حالا سپاهانی‌ها با یک خبر بد هم روبه‌رو شده‌اند.

 امید نورافکن، هافبک باتجربه سپاهان، به دلیل مصدومیت از ناحیه کشاله در دیدار برابر استقلال غایب خواهد بود. این بازیکن که یکی از مهره‌های کلیدی خط میانی طلایی‌پوشان به شمار می‌رود، در حال حاضر روند درمان خود را دنبال می‌کند و برآورد کادر پزشکی سپاهان نشان می‌دهد حدود دو تا سه هفته از میادین دور خواهد بود.

در کنار نورافکن، سعید واسعی نیز دیگر غایب سپاهان در این مسابقه است. واسعی در جریان تمرینات اخیر تیم از ناحیه همسترینگ دچار آسیب‌دیدگی شده و او نیز حداقل دو تا سه هفته قادر به همراهی طلایی‌پوشان نخواهد بود.

با این شرایط، نویدکیا برای دیدار مقابل استقلال ناچار است تغییراتی در ترکیب خود ایجاد کند و از دیگر نفرات حاضر در فهرست برای پر کردن جای خالی این دو بازیکن استفاده کند. غیبت نورافکن به‌ویژه در میانه میدان می‌تواند یکی از مهم‌ترین چالش‌های سپاهان در این مسابقه حساس باشد.

استقلال و سپاهان در حساس‌ترین دیدار هفته سوم به مصاف یکدیگر می‌روند، دیداری که در ورزشگاه شهر قدس برگزار خواهد شد. استقلال دو بازی اول خود را با پیروزی پشت سر گذاشته و سپاهان برای اینکه از کورس عقب نماند، به دنبال پیروزی در این مسابقه است. سپاهان در این دیدار بدون این دو بازیکن به میدان خواهد رفت.در سمت مقابل نیز مهران احمدی تنها بازیکن غایب استقلال است.


۵ ساعت قبل / سایت آوش

سپاهان مقابل استقلال، نورافکن و واسعی را در اختیار ندارد

 ‌پس از بررسی نتایج تصویربرداری MRI توسط پزشکان تیم، مشخص شد دوره درمان مصدومیت امید نورافکن از ناحیه کشاله ران به مدت دو هفته خواهد بود.

‌همچنین سعید واسعی در تمرین قبلی تیم دچار مصدومیت از ناحیه همسترینگ شد و طبق نظر پزشکان به مدت دو هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

سپاهان در هفته سوم به مصاف استقلال خواهد رفت و سپس در هفته چهارم باید با گل‌گهر دیدار کند. 




 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شروع رویایی شهاب: رکورد جهان شکست!

ستاره ایرانی جوهور در شروع کارش در این تیم، نخستین گل رسمی‌اش را به ثمر رساند تا شروعی شیرین و امیدوارکننده در فوتبال مالزی داشته باشد.

 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر