قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سیمایی صراف: بیش از ۱ میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در آزمون سراسری شرکت می‌کنند / آغاز نیمسال تحصیلی نو ورودها احتمالاً در آبان‌ماه خواهد بود + فیلم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امروز شاهد برگزاری یک آزمون بزرگ و ملی هستیم که بیش از ۱ میلیون و ۷۰ هزار داوطلب از سراسر کشور در آن شرکت می‌کنند که ۶۵ درصد...
 سیمایی صراف: بیش از ۱ میلیون و ۷۰ هزار داوطلب در آزمون سراسری شرکت می‌کنند / آغاز نیمسال تحصیلی نو ورودها احتمالاً در آبان‌ماه خواهد بود + فیلم

به گزارش خبرنگار SNN TV،   سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درحاشیه بازدید از برگزاری آزمون سراسری در جمع خبرنگاران گفت:آمریکا و اسرائیل که مدعی تعهد به حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی هستند، غیرنظامیان ما را نیز هدف قرار دادند.

وی افزود: در میان شهدا، چهار دانش‌آموز و داوطلب کنکور امروز حضور دارند که کارت ورود به جلسه آزمون خود را نیز دریافت کرده بودند و نسخه‌ای از کارت‌های آنان اکنون در اختیار ماست.

وزیر علوم اضافه کرد: شهید علیزاده از تهران، شهید احمدی از کرمان، شهید عفوسی از اصفهان و شهید اشرفی از تهران، چهار داوطلب کنکوری هستند که به شهادت رسیدند.

وی افزود: همچنین بیش از ۳۰ داوطلب دیگر داشتیم که باید در کنکور ثبت‌نام می‌کردند، اما دیگر به مرحله ثبت‌نام و صدور کارت ورود به جلسه نرسیدند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

سیمایی صراف با تأکید بر لزوم بازخوانی تاریخ جنایات دشمن، خواستار توجه ویژه به فاجعه لامرد شد. وی خاطرنشان کرد که در میان اسناد تاریخی، کمتر به جنایتی که در این شهر کوچک رخ داد، پرداخته شده است.

وزیر علوم در تشریح ابعاد فنی این جنایت اظهار داشت که ایالات متحده برای نخستین‌بار از چهار موشک آزمایشی پیشرفته استفاده کرد که مکانیسم تخریبی ویژه‌ای داشتند؛ به گونه‌ای که هر یک از این موشک‌ها پیش از اصابت به زمین، حدود ۱۸۰ هزار گلوله را آزاد می‌کردند و این گلوله‌ها در شعاع ۳۶۰ درجه پخش می‌شدند.

سیمایی صراف تصریح کرد که به دلیل انفجار این موشک‌ها در آسمان، حجم تخریب آنها به شدت افزایش یافت و مناطق غیرنظامی به طور مستقیم هدف قرار گرفتند.

وی با بیان آماری تکان‌دهنده افزود: «حدود ۲ هزار تن گلوله بر سر مردم این شهر کوچک ریخته شد.»

وزیر علوم در پایان سخنان خود تأکید کرد که در کنار لامرد، باید جنایات …





 تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تحقق توسعه صنعتی با حفاظت از محیط زیست

وزیر صمت با اشاره به ناترازی انرژی و تاثیر آن بر فعالیت واحدهای تولیدی گفت: باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مزیت تولید در کشور از بین نرود؛ چراکه حفظ مزیت تولید یکی از مؤلفه‌های مهم توسعه‌ است.

 تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه مصر و فرمانده ارتش پاکستان تلفنی گفت‌وگو کردند.

 چالش‌های یک طرح خام
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چالش‌های یک طرح خام

بحران بنزین در ایران دیگر صرفا مساله‌ای مربوط به افزایش مصرف یا کسری تولید نیست؛ مساله امروز به نحوه تامین، توزیع و مدیریت یک کالای راهبردی در شرایطی بسیار شکننده بازمی‌گردد. رشد مصرف، کسری روزانه حدود ۱۵ تا ۲۰‌میلیون لیتر، دشواری واردات در شرایط تحریم و محدودیت‌های ناشی از شرایط جنگی، ضرورت اتخاذ تصمیم‌های فوری برای مدیریت مصرف را افزایش داده است. در چنین شرایطی، سازمان مدیریت راهبردی و بهینه‌سازی مصرف انرژی طرحی را برای انتقال سهمیه بنزین از «خودرو» به «فرد» مطرح کرده است؛ طرحی که اکنون در معرض تصمیم‌گیری دولت قرار دارد.

 قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

قهوه چه تاثیری بر روند پیری دارد؟

تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که یک ریزمغذی به نام پلی‌فنول‌ها ممکن است به کُند شدن روند پیری کمک کند. پلی‌فنول‌ها در غذا‌های متنوعی از جمله قهوه یافت می‌شوند.

 سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش ناترازی در بخش تولید، یکی از ریشه‌های این مساله را نبود هماهنگی میان سیاست‌های صنعت، معدن و انرژی و همچنین توسعه صنایع بدون توجه کافی به آمایش سرزمین دانست.

 پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان: با جنگ نمی توان تا ابد پیش رفت | باید کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد | رهبر شهید صراحتا اعلام کردند باید از این وضعیت خارج شد

مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]