
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا طلوع کیان پس از پیروزی تیم ملی ایران مقابل عراق در مرحله مقدماتی قهرمانی زنان آسیا، اظهار داشت: یکی از اهداف فدراسیون و تیم ملی زنان این بود که با برتری مقابل عراق به جمع ۸ تیم برتر مسابقات راه پیدا کنیم که خوشبختانه این اتفاق افتاد.
وی افزود: موضوعی که امروز برایم اهمیت داشت این بود که علاقمند بودم به بازیکنان جوانتر فضای حضور دهم، اما چون گرفتن پوئن و جمع امتیازات برای تیم ایران مهم بود مجبور شدم از نفرات اصلی در ترکیب و بازی استفاده کنم.
مدیر فنی تیم ملی والیبال زنان تصریح کرد: جدول بازیها به شکلی است که تیمها تعیین نمیکنند با چه تیمی بازی کنند، باتوجه به اینکه کره و هنگ کنگ همچنین اندونزی و استرالیا بعد از ایران بازی دارند، نتیجه بازی آنها مشخص می کند که ایران مقابل چه تیمی روز پنجشنبه بازی کند.
وی یادآور شد: پیش بینی میکنم که بهعنوان تیم پنجم جدول، دور بعدی بازیها را ادامه دهیم. اگر این اتفاق بیافتد احتمالا …












