قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

دیدار دوستانه ۲ سرمربی لیگ برتر ایران در عراق / یحیی گل محمدی و علیرضا منصوریان باز به هم رسیدند+ عکس

در دیدار دوستانه دهوک و الطلبه یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان در کنار زمین با یکدیگر ملاقات داشتند.
 دیدار دوستانه ۲ سرمربی لیگ برتر ایران در عراق / یحیی گل محمدی و علیرضا منصوریان باز به هم رسیدند+ عکس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو در دیدار دوستانه تیم های عراقی دهوک و الطلبه یحیی گل‌محمدی و علیرضا منصوریان دو سرمربی سابق تیم های لیگ برتری ایران در کنار زمین با یکدیگر ملاقات داشتند.



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

منصوریان: یحیی و سبک او را به خوبی می‌شناسم

به گزارش "ورزش سه" دیدار تیم‌های الطلبه و دهوک در هفته دوم لیگ ستارگان عراق، برای فوتبال‌دوستان ایرانی رنگ‌وبوی ویژه‌ای دارد؛ جایی که علیرضا منصوریان روی نیمکت الطلبه می‌نشیند و یحیی گل‌محمدی هدایت دهوک را بر عهده دارد تا دو سرمربی ایرانی در یکی از جذاب‌ترین بازی‌های هفته برابر هم قرار بگیرند.

علیرضا منصوریان در نشست خبری پیش از این مسابقه گفت: «آماده‌سازی خود را برای بازی فردا کامل کرده‌ایم. هفته گذشته از هر نظر بسیار خوب بود و با جدیت تمرین کردیم تا به بهترین شکل برای این دیدار آماده شویم. ان‌شاءالله با آمادگی کامل وارد مسابقه خواهیم شد.»

سرمربی الطلبه با تمجید از حریف ایرانی خود افزود: «دهوک تیم خوبی است و من سرمربی این تیم را به‌خوبی می‌شناسم. از سبک بازی و سیستم تاکتیکی آنها آگاهی دارم و معتقدم هواداران حاضر در ورزشگاه و تمام علاقه‌مندان فوتبال، شاهد مسابقه‌ای زیبا و لذت‌بخش خواهند بود.»

منصوریان در پایان تأکید کرد: «ما به‌صورت مستمر روی تمام جزئیات کار کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم در بهترین شرایط ممکن به میدان برویم. امیدوارم در نهایت بهترین تیم پیروز این مسابقه باشد.»


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افشای مذاکره قدیمی استقلال با مربی جوان

به گزارش "ورزش سه"، سعید دقیقی که در آستانه شروع فصل جدید و پس از بروز اختلاف با مدیران پیکان از این تیم جدا شد، در برنامه شب‌های فوتبالی از مذاکراتی سخن گفت که می‌توانست مسیر مربیگری او را به یکی از نیمکت‌های بزرگ فوتبال ایران برساند.

 

ماجرا به ماه‌های پایانی لیگ بیست‌وچهارم بازمی‌گردد. پس از فسخ قرارداد پیتسو موسیمانه به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش، سهراب بختیاری‌زاده به طور موقت هدایت استقلال را بر عهده گرفت و مدیران باشگاه همزمان مذاکرات طولانی خود با والتر ماتزاری را آغاز کردند. گفت‌وگو با مربی ایتالیایی پس از چند هفته به نتیجه نرسید و در نهایت میودراگ بوژوویچ، سرمربی وقت استقلال خوزستان، یک روز پیش از دربی به‌عنوان سرمربی جدید آبی‌ها انتخاب شد.

 

دقیقی حالا تأیید کرده است که نام او نیز در همان مقطع روی میز مدیران استقلال قرار داشت. او در پاسخ به این پرسش که دوست داشت فرصت هدایت کدام تیم را به دست بیاورد، گفت: «دو سه مرتبه بحث حضورم در تیم‌های بزرگ جدی شد. در یکی دو سال گذشته نیز مذاکراتی با استقلال انجام شد و تا مرحله‌ای پیش رفت، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد و آقای بوژوویچ را انتخاب کردند.»

سرمربی سابق پیکان درباره علاقه‌اش به کار در تیم‌های پرطرفدار ادامه داد: «طبیعتاً دوست دارم در تیم‌های بزرگ کار کنم. استقلال یا پرسپولیس تفاوتی ندارد، چون من حرفه‌ای هستم و با همین نگاه کار می‌کنم.»

 

او سپس از مذاکرات چندباره با تراکتور پرده برداشت و گفت: «بحث حضورم در تراکتور نیز یکی دو بار بسیار جدی شد. حتی امسال هم صحبت‌هایی مطرح بود، اما قسمت نبود که این همکاری شکل بگیرد.»

 

دقیقی سابقه بازی با پیراهن تراکتور را در کارنامه دارد و همین پیشینه می‌توانست راه حضور او روی نیمکت تیم تبریزی را هموار کند. او در اشاره به این موضوع گفت: «قبلاً در تراکتور بازی کرده بودم و طبیعتاً شناخت و تعلق خاطری نسبت به آنجا داشتم.»

 

این صحبت‌ها نشان می‌دهد در روزهای پرابهام نیمکت استقلال پس از جدایی موسیمانه، علاوه بر گزینه‌های خارجی، نام دقیقی نیز به شکل جدی بررسی شده بود. او که آن زمان هدایت خیبر خرم‌آباد را بر عهده داشت، پیش‌تر نیز تأیید کرده بود مذاکراتش با استقلال قبل از انتخاب بوژوویچ انجام شده است. دقیقی در پایان آن فصل با خیبر به رتبه یازدهم رسید و سپس از این تیم جدا شد. حالا پس از جدایی از پیکان، این مربی بار دیگر در انتظار فرصتی تازه برای بازگشت به لیگ برتر است.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آسانی بدون مشکل، مگر با دست‌های غیبی!

به گزارش "ورزش سه"، همزمان با شکایت مس شهر بابک از استقلال به دلیل حضور یاسر آسانی در ترکیب آبی‌ها، علی تاجرنیا در برنامه شب‌های فوتبالی توضیحات مفصلی را درباره وضعیت قراردادی این بازیکن ارائه کرد و از نبود نگرانی در باشگاه استقلال سخن گفت.

تاجرنیا درباره ادعای فسخ قرارداد آسانی گفت: «بازیکنان داخلی اگر قرارداد خود را فسخ کنند، باید آن را در سازمان لیگ به ثبت برسانند. یاسر آسانی هیچ فسخی را در هیچ مرجعی ثبت نکرده و موضوعی که مطرح شده، از طرف خود این بازیکن نبوده است.»

او با اشاره به تصاویر و مدارکی که طی روزهای گذشته در فضای مجازی انتشار یافت، ادامه داد: «متأسفانه بعضی از نامه‌هایی که منتشر شد، تقطیع‌شده و مخدوش بود و در برخی موارد نیز با روش‌های دیگری تغییر داده شده بود. یاسر آسانی به هیچ عنوان اراده‌ای برای فسخ نداشته و اقدامی هم در این زمینه انجام نداده است.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال حضور این بازیکن در تمرینات و مسابقات را نشانه ادامه همکاری او با باشگاه دانست و افزود: «آسانی در کنار تیم تمرین کرده و در مسابقات نیز به میدان رفته است. وقتی هیچ اراده و اقدامی برای فسخ وجود نداشته، موضوع کاملاً روشن است و باشگاه استقلال هیچ نگرانی‌ای در این رابطه ندارد.»

تاجرنیا در پاسخ به این پرسش که آیا هواداران می‌توانند از بابت ادامه حضور آسانی آسوده‌خاطر باشند، گفت: «ما بی‌گدار به آب نزدیم. زمانی که آسانی برای دو سه روز ایران را ترک کرد و چنین مطالبی مطرح شد، بدون مشورت و بررسی تصمیم نگرفتیم. تمام ابعاد موضوع از نظر حقوقی بررسی شد و سپس از این بازیکن استفاده کردیم.»

او در ادامه به مکاتبات باشگاه استقلال با فیفا برای باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی اشاره کرد و توضیح داد: «در درخواست‌هایی که برای باز شدن پنجره داشتیم، موضوعات مختلفی مطرح شد و پاسخ فیفا شامل نکاتی بود که نشان می‌داد نه‌تنها پرونده بازیکنانی مانند آسانی، حتی برخی موارد پیچیده‌تر و درخواست‌های فسخ چندباره نیز با سؤال و ابهام جدی روبه‌رو است. مجموعه این موارد نشان می‌دهد مشکلی درباره آسانی وجود ندارد.»

تاجرنیا همچنین از تصمیم نساجی برای شکایت نکردن از استقلال تشکر کرد و گفت: «دوستان نساجی کاملاً در جریان قوانین بودند و خودشان تأکید کردند که نتیجه را در زمین مسابقه دنبال می‌کنند. من شخصاً از آنها تشکر می‌کنم که با وجود نمایش خوبی که برابر استقلال داشتند، وارد این حاشیه‌ها نشدند. آنها وارد حواشی نشدند و ما شاهد یک بازی خیلی خوبی از سوی آنها بودیم. درست است که خوشبختانه استقلال پیروز شد ولی بابت بازی جوانمردانه از آنها تشکر می‌کنیم.»

مدیر استقلال در عین حال حق مس شهر بابک برای پیگیری حقوقی را به رسمیت شناخت و افزود: «مس شهر بابک حق دارد شکایت کند و استقلال نیز حق دارد استدلال‌ها و مستندات خود را ارائه دهد. مدارکی را که در اختیار داشتیم طی دو سه روز گذشته به صورت رسمی ترجمه کردیم، در اختیار فدراسیون فوتبال قرار دادیم و مذاکرات لازم را نیز انجام دادیم.»

او در پایان تأکید کرد: «بر اساس اطلاعات و بررسی‌هایی که داریم، هیچ مشکلی وجود ندارد، مگر اینکه خدایی نکرده دست‌های غیبی و یا رفتارهای خارج از ضابطه و عرف ورود کند. با شناختی که از مشی کمیته انضباطی، سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال دارم، مطمئن هستم چنین اتفاقی رخ نخواهد داد.»




 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.