قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

خوشگذرانی ماکرون در جریان آتش سوزی‌های فرانسه برایش دردسرساز شد

خوشگذرانی‌های رئیس جمهور فرانسه در جریان آتش سوزی‌های گسترده در این کشور، انتقاد‌های زیادی را علیه وی برانگیخت.
 خوشگذرانی ماکرون در جریان آتش سوزی‌های فرانسه برایش دردسرساز شد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، یک عکاس خبری مخفیانه از امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در جریان خوشگذرانی و گذراندن تعطیلاتش عکس گرفته و کمی بعد، تصویر رئیس‌جمهور روی جلد یک مجله منتشر شد.

حالا این واقعیت که او در حالی که آتش‌سوزی‌های ویرانگر در فرانسه شعله‌ور بوده است از اوقات فراغت خود لذت می‌برده انتقاد‌هایی را از سوی برخی محافل برانگیخته است.

این گزارش تصویری که ماکرون را در حال جت اسکی در تعطیلات نشان می‌دهد، در حالی که کشور از گرما و آتش‌سوزی‌های جنگلی رنج می‌برد، خشم سیاستمداران، به ویژه چپ‌گرایان را برانگیخته است.

مارین تاندلیه، رهبر حزب سبز، در برنامه X از این وضعیت انتقاد کرده وگفت: فرانسه در حال تجربه یک تابستان آخرالزمانی است و رئیس جمهور ما در حال تبلیغ یک مطلب تبلیغاتی درباره تعطیلاتش در مجله هفتگی «پاریس مچ» است.

اولیویه فور، رئیس حزب سوسیالیست فرانسه هم با انتقاد از این موضوع گفت: در طول موج گرما، در حالی که فرانسه در آتش می‌سوزد و برخی از فرانسوی‌ها نتوانسته‌اند به تعطیلات بروند، رئیس جمهور در برگانسون با جت اسکی خوش می‌گذراند. او با لحنی کنایه‌آمیز افزود: این واقعاً چیز خاصی است.

در مقاله این نشریه که شامل عکس‌هایی درباره تعطیلات ماکرون در اقامتگاه ریاست جمهوری فورت دو برگانسون در جنوب فرانسه است، خوانندگان متوجه می‌شوند که وی از ورزش‌های آبی دیگری مانند موج‌سواری با فویل نیز لذت می‌برد.

در …



 گفت و گوی مکرون و بن سلمان در پاریس درباره مسیر‌های جایگزین برای تنگه هرمز
۳۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

گفت و گوی مکرون و بن سلمان در پاریس درباره مسیر‌های جایگزین برای تنگه هرمز

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه از امروز یکشنبه میزبان محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی در پاریس خواهد بود.

 مرتس در اولین حضور پس از تعطیلات هو شد
۶ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

مرتس در اولین حضور پس از تعطیلات هو شد

مرتس در اولین حضور پس از تعطیلات هو شدفریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، در اولین حضور عمومی خود پس از تعطیلات در روستای گای (که ساکنان آن به دلیل آتش‌سوزی جنگلی تخلیه شده بودند) با هو کردن جمعیت مواجه شد. بر اساس نظرسنجی موسسه فورسا،...

 فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟

رئیس‌جمهور فرانسه با بیان اینکه روسیه به‌دنبال شکست اوکراین است، گفت: پاریس موشک‌های رهگیر جدیدی به کی‌یف تحویل می‌دهد.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.