
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، روز سهشنبهدر شبکه اجتماعی تروث سوشال اعلام کرد رابرت گیلمن، تفنگدار سابق دریایی آمریکا که از سال ۲۰۲۲ در روسیه زندانی بود، آزاد شده است.
ترامپ مدعی شد این آزادی پس از گفتوگوها و رایزنیهای او با ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، انجام شده و مسکو در مقابل آزادی گیلمن هیچ فردی را درخواست نکرده است.
وی افزود: آزادی این شهروند آمریکایی اقدامی بشردوستانه بوده و هیچگونه مبادله زندانی میان دو کشور صورت نگرفته است.
رئیسجمهور آمریکا همچنین اعلام کرد گیلمن قرار است پس از بازگشت به ایالات متحده در پایگاه نیروی هوایی اندروز در واشنگتن فرود آید.
ترامپ در ادامه ادعا کرد بازگرداندن شهروندان آمریکایی بازداشتشده در خارج از کشور از اولویتهای دولت او بوده و طی این دوره شمار زیادی از اتباع آمریکایی به کشور بازگردانده شدهاند.
پیش از اعلام ترامپ، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از گروه «گلوبال ریچ» که در زمینه …











