قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

آلودگی نفتی ۳.۲ هکتار از سواحل قشم

برآورد‌های اولیه نشان می‌دهد ۳.۲ هکتار از سواحل و ۹ هکتار از آب‌های ساحلی درگیر آلودگی نفتی شده‌اند.
 آلودگی نفتی ۳.۲ هکتار از سواحل قشم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون محیط‌ زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط‌ زیست اعلام کرد: برآورد‌های اولیه نشان می‌دهد ۳.۲ هکتار از سواحل و ۹ هکتار از آب‌های ساحلی درگیر این آلودگی شده‌اند.

وی یادآور شد: سواحل سوزا، شیب‌دراز، نقاشه، محدوده جنگل‌های حرا و بخش‌هایی از جزیره هنگام از مناطق آلوده اعلام شده‌اند.

این مقام حفاظت محیط زیست تصریح کرد: منشأ آلودگی، دریایی اعلام شده و جریان‌های دریایی و باد‌های موسمی در انتقال آن به سمت سواحل نقش داشته‌اند. عملیات پایش، کنترل و پاکسازی همچنان ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به اهمیت ساحل شیب‌دراز به‌عنوان زیستگاه و محل تخم‌گذاری لاک‌پشت‌های دریایی، عملیات پاکسازی در این محدوده با دقت و حساسیت بیشتری انجام می‌شود.





 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

سالاد تابستانی؛ خنکی در روزهای گرم

سالاد تابستانی نوعی سالاد سرد و مقوی است که از ترکیب ساقه کرفس با سیب، گردو، کشمش و... تهیه می‌شود.

 چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان شیوع پیدا کرده است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
۲۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.