قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

رعایت مقررات بین‌المللی بهداشت در دنیا به شرطی که در دنیا، منصفانه و عادلانه باشد می تواند باعث افزایش امنیت سلامت در دنیا شود

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، بر ضرورت بررسی ابعاد فنی، حقوقی، دیپلماتیک و سایر ملاحظات اصلاحات ۲۰۲۴ مقررات بین‌المللی بهداشت برای دستیابی...
 رعایت مقررات بین‌المللی بهداشت در دنیا به شرطی که در دنیا، منصفانه و عادلانه باشد می تواند باعث افزایش امنیت سلامت در دنیا شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر قباد مرادی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با تأکید بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف و مرتبط، کشور درباره مقررات بین‌المللی بهداشت، گفت: با توجه به اینکه کشور فرصت پذیرش اصلاحات را بر اساس موارد این سند بین المللی دارد باید ابعاد فنی، حقوقی، دیپلماتیک و سایر ملاحظات اصلاحات سال ۲۰۲۴ بررسی و در نهایت بهتر است که همه دستگاه‌های کشور به یک موضع واحد و مشخص در این زمینه برسند.

دکتر مرادی افزود: ایران در حال حاضر به مقررات بین‌المللی بهداشت بازبینی سال ۲۰۱۴ پایبند است و در فرآیند بررسی اصلاحات جدید نیز جلسات متعددی با حضور دستگاه‌های مرتبط و صاحب‌نظران برگزار شده و دیدگاه‌های فنی ایران در این جلسات مطرح شده است.

وی اظهار کرد: مقررات بین‌المللی بهداشت، چارچوبی برای پیشگیری، آمادگی، شناسایی و پاسخ به رویداد‌های بهداشتی با قابلیت گسترش فرامرزی است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: تجربه کووید-۱۹ نشان داد یک رویداد بهداشتی می‌تواند در مدت کوتاهی به یک مسئله بین‌المللی تبدیل شود؛ بنابراین تقویت نظام دیده‌بانی، شناسایی سریع تهدید‌ها و آمادگی برای پاسخ، اهمیت ویژه‌ای دارد.

مرادی با اشاره به اینکه مقررات بین‌المللی بهداشت در کنار حفاظت از سلامت، بر جلوگیری از ایجاد محدودیت‌های غیرضروری در سفر و تجارت نیز تأکید دارد، گفت: مدیریت و گزارش رویداد‌های بهداشتی می‌تواند پیامد‌هایی فراتر از حوزه سلامت داشته باشد و به همین دلیل بررسی همه ابعاد این اصلاحات ضروری است.

وی تأکید کرد: وزارت بهداشت ملاحظات حقوقی، دیپلماتیک و سایر ملاحظات کشور را درک می‌کند و لازم است بخش‌های فنی، حقوقی، دیپلماسی و سایر دستگاه‌های مرتبط، درباره منافع و آسیب‌های احتمالی اصلاحات جدید به جمع‌بندی مشترک برسند.

مرادی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این جلسات، رسیدن به جمع‌بندی نهایی و ایجاد یک صدای واحد از سوی همه دستگاه‌ها و سازمان‌های کشور درباره اصلاحات مقررات بین‌المللی بهداشت است.



۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید

سردار سعید منتظر المهدی افزود: مرزبانان هنگ مرزی سراوان با اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی، شب گذشته تحرکات یک گروهک مسلح که قصد ورود غیرقانونی به کشور و انجام اقدامات خرابکارانه داشتند را شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در این عملیات، مسیر ورود عناصر مسلح را مسدود کردند و در جریان درگیری، ضمن مقابله با آنان، یکی از عناصر این گروهک را به هلاکت رساندند.

منتظرالمهدی در پایان گفت: اعضای باقی‌مانده گروهک پس از مواجهه با واکنش مرزبانان، از محل متواری شدند و به سمت خاک کشور مقابل گریختند. در پاکسازی محل درگیری، مقادیری سلاح و تجهیزات ارتباطی کشف و ضبط شد.

انتهای پیام/


۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال یک‌طرفه شد - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: تردد در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی افزود: در مسیر شمال به جنوب محور چالوس، ترافیک در محدوده‌های میانک تا مکارود و ولی‌آباد تا سیاه‌بیشه سنگین گزارش شده است.

محبی ادامه داد: در محور هراز نیز ترافیک در مسیر رفت و برگشت محدوده سه‌راهی چلاو و در مسیر شمال به جنوب محدوده آب‌اسک سنگین است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت ترافیکی آزادراه‌های منتهی به پایتخت گفت: در آزادراه قزوین–کرج–تهران نیز در محدوده‌های کمالشهر، گلشهر و حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت روان است.

محبی با اشاره به وضعیت جوی محورهای شمالی کشور گفت: محور فیروزکوه در ارتفاعات با مه‌گرفتگی همراه است و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

وی همچنین از مشاهده پدیده مه‌گرفتگی در برخی محورهای استان‌های مازندران و گلستان خبر داد و از رانندگان خواست با توجه به افزایش حجم تردد در محورهای شمالی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند.

انتهای پیام/  


۵۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

 سرهنگ سیاوش محبی با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: تردد در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.

وی افزود: در مسیر شمال به جنوب محور چالوس، ترافیک در محدوده‌های میانک تا مکارود و ولی‌آباد تا سیاه‌بیشه سنگین گزارش شده است.

محبی ادامه داد: در محور هراز نیز ترافیک در مسیر رفت و برگشت محدوده سه‌راهی چلاو و در مسیر شمال به جنوب محدوده آب‌اسک سنگین است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت ترافیکی آزادراه‌های منتهی به پایتخت گفت: در آزادراه قزوین–کرج–تهران نیز در محدوده‌های کمالشهر، گلشهر و حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک ترافیک سنگین گزارش شده است.

وی خاطرنشان کرد: تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس و آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت روان است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت جوی محورهای شمالی کشور گفت: محور فیروزکوه در ارتفاعات با مه‌گرفتگی همراه است و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی هستند.

محبی همچنین از مشاهده پدیده مه‌گرفتگی در برخی محورهای استان‌های مازندران و گلستان خبر داد و از رانندگان خواست با توجه به افزایش حجم تردد در محورهای شمالی، ضمن رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند.




 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.