قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

گزارش خبرنگار SNNTV از مشهد در شب شهادت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) + فیلم

خبرنگار SNNTV از مشهد گزارش میدهد: در شب رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) شهر مشهد غرق عزا و ماتم است؛ مردم و دسته عزاداری در حال عزیمت به حرم م...
 گزارش خبرنگار SNNTV از مشهد در شب شهادت پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) + فیلم

به گزارش گروه استانی خبرگزاری دانشجو؛ خبرنگار SNNTV از مشهد گزارش میدهد: در شب رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) شهر مشهد غرق عزا و ماتم است؛ مردم و دسته عزاداری در حال عزیمت به حرم مطهر رضوی هستند و مواکب پذیرایی به صورت ۲۴ ساعت در حال خدمت رسانی به زائران گرامی هستند.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

برگزاری مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی + فیلم

خبرنگار SNNTV از حرم مطهر رضوی گزارش داد: مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب، امام شهید خامنه‌ای، در حرم مطهر رضوی در حال برگزاری است.

این مراسم با حضور خانواده معظم شهید امام خامنه‌ای، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غزلی که به انتخاب رهبر شهید انقلابدر حرم رضوی ماندگار شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،محمدجواد غفورزاده، متخلص به «شفق»، شاعر آیینی کشورمان، در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد از روند شکل‌گیری یکی از کتیبه‌های حرم مطهر رضوی و ارادتش به مقام معظم رهبری سخن گفت و با اشاره به فضای حرم مطهر در ایام کرونا اظهارکرد: در پایین‌پای حرم مطهر، کتیبه‌هایی از جنس سنگ وجود دارد که در آن مقطع فاقد شعر و کتیبه‌نویسی بود. ما تعدادی از آثار و اشعار خود را به همراه یک قطعه کتیبه برای مقام معظم رهبری ارسال کردیم. پس از اینکه ایشان آثار را مشاهده فرمودند، دستور دادند که برای پیگیری موضوع به فرد مشخصی در مشهد مراجعه کنیم.

شفق ادامه داد: در آن ایام که تقریباً تمام صحن‌های حرم مطهر به دلیل شرایط کرونا تعطیل بود و هیچ‌کس حضور نداشت، ما در خدمت ایشان در محل روضه منوره حاضر شدیم. در آن جلسه، محل نصب کتیبه را مشخص کردیم و درباره ابعاد، تعداد متراژ و نحوه نگارش آن به بحث و تبادل نظر پرداختیم. پس از بازدید میدانی از محل، به تهران بازگشتم و چند روز بعد چهار نفر را خدمت ایشان معرفی کردم تا آثار را به مقام معظم رهبری تقدیم کنند.

این شاعر آیینی با اشاره به انتخاب چهار غزل برای کتیبه‌های مختلف حرم مطهر گفت:چهار غزل را برای کتیبه‌های مختلف انتخاب کرده بودم. غزل اول با مطلع «دوباره آمده‌ام تا دوباره پر بزنم / کبوترانه در این آستانه پر بزنم» آغاز می‌شد. غزل دوم با این بیت شروع می‌شد: «این حریم کیست با نور و جلال آمیخته / جلوه‌اش چون باغ جنت با جمال آمیخته». غزل سوم این بود: «سلام آمده‌ام تا به من امان بدهید / دلی به روشنی رنگ آسمان بدهید» و غزل چهارم با مطلع «این بهشت است غمی نیست در اینجا / حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا» همراه بود.»

وی افزود: این چهار غزل را به همراه نامه‌ای تقدیم مقام معظم رهبری کردم. پس از گذشت حدود دو تا سه هفته، با من تماس گرفته شد و اعلام کردند که مقام معظم رهبری فرموده‌اند غزل چهارم یعنی «این بهشت است غمی نیست در اینجا» برای کتیبه انتخاب شود. این اثر با عنایت تولیت آستان قدس رضوی، از پایین‌پا تا ورودی حرم مطهر به طور کامل با خط طلایی و خوش‌رنگ نقش بسته است.

شفق با ابراز افتخار از این اتفاق گفت: این افتخار برای من آن‌قدر ارزشمند است که فکر نمی‌کنم اصلاً قابل قیمت‌گذاری باشد و هرگز نمی‌توانم آن را با هیچ چیز دیگری مقایسه کنم. این اثر به مناسبت ایام خاصی تقدیم شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تقدیم یک قطعه شعر دیگر در همان ایام اشاره کرد و گفت:در تاریخ دهم اسفند موفق شدم این چند متر شعر را تقدیم کنم. امیدوارم خداوند به برکت دعای خیر همه ما را به خیر برساند.

شفق خاطرنشان کرد: این افتخار برای من بسیار ارزشمند است و امیدوارم بتوانم همچنان در مسیر خدمت به اهل بیت علیهم السلام گام بردارم.

متن کامل غزل چهارم را که بر کتیبه حرم مطهر نقش بسته است:

گلزار بهشت است غمی نیست در اینجا

حق را به جز این در حرمی نیست در اینجا

فرمود نبی روضه‌ای از باغ بهشت است

در سایه گل‌فار غمی نیست در اینجا

در این حرم عقده‌گشا شکفد گل

چون غنچه دل سر به همی نیست در اینجا

این صحن و سلام مطبع خورشید وجود است

پیداست که گرد عدمی نیست در اینجا

از خود به خدا می‌رسد اینجا دل عارف

ای همسفران پیش و خمی نیست در اینجا

پوشیده شد از بال ملک این همه غسل

آن عر که جای قدمی نیست در اینجا

آن دم که دلت قفل ببندد به ضریحش

شیرین‌تر از آن لحظه دمی نیست در اینجا

سوگند به آیینه جانش به جوادش

جان‌سوزتر از این قسمی نیست در اینجا

این بارگه از شمع هدایت متجلی است

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا

پروانه شدن کار کمی نیست در اینجا»

انتهای پیام/282/.  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مراسم بزرگداشت چهلم آقای شهید ایران از سوی رهبر انقلاب در حرم رضوی برگزارمی‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو 

حجت‌الاسلام مسلم هوشنگی رئیس اداره اطلاع‌رسانی و رسانه حرم مطهررضوی، افزود: این مراسم شامگاه پنجشنبه ۲۹ مرداد، همزمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء با حضور زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم مطهر امام علی بن موسی الرضا (ع) برپا می‌شود.

در ادامه حتما بخوانید مراسم چهلم تشییع و تدفین رهبر شهید در آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

وی ادامه داد: این مراسم با قرائت زیارت امین‌الله توسط امیر عارف، سخنرانی حجت‌الاسلام علی علیزاده و ذکر مصیبت و مرثیه‌سرایی و قرائت دعای کمیل با نوای علی ملائکه و کاظم غلامشاهی همراه خواهد بود.




 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز
۱ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز

اسکار بسنت روز پنجشنبه گفت که با توجه به تغییر رویکرد واشنگتن به سمت کمپینِ تکراریِ فشار اقتصادی، احتمالاً درگیری نظامی گسترده با ایران از سرگرفته نخواهد شد.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.