قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۲ ساعت قبل

تسهیلات بلاعوض و تخفیف‌های ۹۰ درصدی برای تأمین مسکن روستاییان در گیلان

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از اختصاص تسهیلات بلاعوض ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومانی به متقاضیان واجد شرایط خبر داد. و همچنین طبق این طرح، دهک‌های اول تا چهارم از تخفیف...
 تسهیلات بلاعوض و تخفیف‌های ۹۰ درصدی برای تأمین مسکن روستاییان در گیلان

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حامد دائمی مدیرکل بنیاد مسکن گیلان افزود: اگر متقاضیان واجد شرایط تحت پوشش نهادهای حمایتی باشند بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض به آنان پرداخت می‌شود؛ ضمن اینکه تسهیلات برای تامین مسکن آنان با کارمزد پنج درصد و باز پرداخت ۲۰ ساله اعطاء می‌شود.

وی گفت: همچنین صدور پروانه دهک‌های اول تا چهارم از ۸۰ درصد تخفیف برخوردار و انشعابات آنان برای استفاده نخستین مرتبه رایگان محسوب می شود؛تا کنون ۵۱۰ واحد زمین تامین شده که در بحث مسکن روستایی حدود ۶ هزار واحد برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان همچنین از هدف‌گذاری حدود هشت هزار نفر از روستائیان گیلان برای طرح تخفیف ۹۰ درصدی ماده ۴ در قالب ۵۶ روستا خبر داد.

دائمی افزود: دهک‌های اول تا چهارم ۹۴ درصد تخفیف دارند؛ ضمن اینکه متقاضیان باید تا قبل از پایان شهریور مراجعه …



 سهند الگوی ساخت مسکن ملی شد/ پیشگامی در اجرای مسکن استیجاری - تسنیم
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سهند الگوی ساخت مسکن ملی شد/ پیشگامی در اجرای مسکن استیجاری - تسنیم

معاون وزیر راه و شهرسازی سهند را الگوی ساخت مسکن ملی و پیشگام اجرای مسکن استیجاری دانست.

 رفع تصرف ۳۰۰ میلیاردی زمین‌های ملی در رشت
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

رفع تصرف ۳۰۰ میلیاردی زمین‌های ملی در رشت

فرمانده انتظامی گیلان از رفع تصرف ۳ هزار متر مربع از زمین‌های ملی به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در سواحل بخش خشکبیجار شهرستان رشت خبر داد.

 قتل پدرزن توسط داماد در آستارا/قاتل توسط پلیس دستگیر شد
۵۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

قتل پدرزن توسط داماد در آستارا/قاتل توسط پلیس دستگیر شد

فرمانده انتظامی آستارا از دستگیری مرد ۲۶ ساله‌ای خبر داد که در پی اختلاف و درگیری خانوادگی، پدرزن ۵۷ ساله خود را با ضربه سلاح سرد به قتل رسانده است.

 ۳۷.۵ کیلومتر راه و ۱۵ هزار و ۸۷۵ واحد مسکن حمایتی در فارس به بهره‌برداری می‌رسد
۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

۳۷.۵ کیلومتر راه و ۱۵ هزار و ۸۷۵ واحد مسکن حمایتی در فارس به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرکل راه و شهرسازی فارس از بهره‌برداری ۳۷.۵ کیلومتر از پروژه‌های بزرگراهی و راه‌های اصلی استان با اعتباری بیش از ۴.۳ همت، افتتاح ۱۵ هزار و ۸۷۵ واحد مسکن حمایتی و واگذاری یک‌هزار قطعه زمین به خانواده‌های مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در هفته دولت ۱۴۰۵ خبر داد.

 تصادف در امامزاده هاشم ۴ فوتی و ۴ مصدوم داشت
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تصادف در امامزاده هاشم ۴ فوتی و ۴ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان از وقوع تصادف در منطقه امامزاده هاشم رشت خبر داد و گفت: این حادثه ۴ فوتی و ۴ مصدوم بر جای گذاشته است.